Forum » Programska oprema » Bljižnica openoffice
Bljižnica openoffice
kozjakovec ::
Na računalnik sem inštaliral OpenOffice 2.2(v resnici sem nadgradil prdhodno verzijo),se pami je pojavil problem z zagonom,namreč ne najdem bljižnice s katero bi lahko prišel do hitrega zagona.Sedaj si pomagam z tako ,da odprem nek star dokument ter nato ustvarim nov dokument,kar pa je zamudno oz.nepraktično.
Jakka ::
Meni so se bližnjice do programov samodejno pojavile v start meniju pod programi, mapa OpenOffice.org 2.2. Verjetno se je tudi pri tebi. Če jih pa ni pa še enkrat poženi inštalacijo.
Izi ::
Ali imaš odkljukan hitri zagon?
Orodja -> Možnosti -> OpenOffice.org -> Pomnilnik -> Hitri zaganjalnik OpenOffice.org -> Naloži OpenOffice.org med zagonom sistema
Tam mora biti kljukica.
Orodja -> Možnosti -> OpenOffice.org -> Pomnilnik -> Hitri zaganjalnik OpenOffice.org -> Naloži OpenOffice.org med zagonom sistema
Tam mora biti kljukica.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23149 (18393) | System |
» | MS OfficeOddelek: Programska oprema | 2217 (1785) | 5er--> |
» | Izšel OpenOffice.org 2.2Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5548 (2687) | marvin42 |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41468 (32931) | jype |
» | Openoffice problemOddelek: Programska oprema | 1875 (1732) | Aspirinix |