Forum » Pomoč in nasveti » Projektorji-matura
Projektorji-matura
Kekecpašteta ::
Neki vas bi prosu js bi full rabu podatke o porjektorjih na netu je full mal gradiva pa to js pa nujno rabim kr mam za 4 predmet pr maturi pač za predstavit projektroje nasploh delovanje pač use u zvezi z njimi neki gradiva ž u bistvu mam sam bi še rabu kr minimum je u bistvu 20 strani.
prosim če bi kdo vedu kj u zvezi s tem če mi lhk pomaga!
Hvala ž vnaprej
prosim če bi kdo vedu kj u zvezi s tem če mi lhk pomaga!
Hvala ž vnaprej
ricola78 ::
Predstavi DLP in LCD projetkorje, razdeli jih v cenovne razrede in jih primerjaj med sabo (katere so prednosti enih in drugih).
Po moje je na netu dovolj gradiva (google it), še bolš bi bilo, če bi dobil v roke 1 LCD in 1 DLP projektor.
Po moje je na netu dovolj gradiva (google it), še bolš bi bilo, če bi dobil v roke 1 LCD in 1 DLP projektor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70785 (3674) | matobeli |
» | priporočite projektor in platnoOddelek: Zvok in slika | 11610 (8709) | gorann |
» | Prvi prototip laserskega televizorja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10457 (7253) | uporcek |
» | počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (2118) | Kmet |
» | Ocitno mi steka disk - zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (848) | Xplicit |