» »

Cena nerabljenega PS2?

Cena nerabljenega PS2?

Pery ::

Pozdrav!

Moja punca ima doma Playstation 2 verzijo SCPH30004 PAL, ki ga je pred letom, alpa še mal več, kupila z namenom, da bo lahko ona frajerka gledala DVDje na TVju s pomočjo tega čuda. Upam, da ni treba poudarjati, da takrat še nisva bila skupaj, sicer do tega ne bi prišlo.

In kaj se je zgodilo? Ženska kot ženska, je bila po nakupu vsa vesela, da ji je tistih nekaj originalnih DVD filmov takrat delalo, in volk je bil sit in koza cela. Ampak, tehnologija napreduje, večina filmov je postalo cenejših na tak ali drugačen način (recimo na "pol" ali celo "nelegalen" način), konzola je s povezavo računalnik - tv popolnoma izgubila pomen, igric na njej nikoli ni igral nihče, skratka ... konzola že vrsto mesecev sameva v omari. Enostavno je ne rabiva.

Zdaj pa me zanima, kolikšna naj bi bila cena konzole, glede na to, da praktično ni bila nikoli kaj prida uporabljena, tistih nekaj DVD filmov se je na njej odvrtelo, to je pa vse. Na njej ni nikakršne modifikacije, ničesar. Pač originalni paket PS2 z gamepadom, ki še diši po novem, da ne omenjam, da so tipke kot s tekočega traku v tovarni. Jebi ga, ženska pamet in nakupovanje.

Prosim za predloge, če pa morebiti koga zanima nakup, pa naj mi piše na vanderpjer@gmail.com. Hvala!
  • spremenil: Pery ()

MeGreat ::

manj kot 100€

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Konzole
1929171270 (10110) kiFni
»

PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Konzole
20951542 (18059) kiFni
»

Nakup konzole

Oddelek: Kaj kupiti
112097 (1958) SleepLess
»

PS3 dogaja(nja) in Sonyjeve izgube pri tem (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Igre
16715384 (12070) Pesimist
»

XBOX 360 - cene in sesuvanja sistema (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
9614027 (10538) LordWorm

Več podobnih tem