» »

PS3 dogaja(nja) in Sonyjeve izgube pri tem

1 2
3
4

Mr.B ::

Poldy, zato pa je taka aufurija s PS3, še malo pa bodo padle prve žrtve. Že sedem let čakate na novosti, in uporabljate obsolit sistem…
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Pesimist ::

Poldy yeah thats it zato mamo tudi doma ponavadi 1 Desktop pa 2 laptopa :\

@LOL ::

pi*da Sawyer ko bi ti enkrat nekaj pametnega izguzil:\

Smeagol ::

Ja poldy. Res imam zato doma nekaj pcjev pa prenosnika, ker mi jih kupujejo starsi za to da lahko pisem seminarske :P

180k ali koliko bo prisel pa tale PS3 pa mi ne bi dal, ker bi uporabljal za igre.


No se vedno nisem dobil odgovora na vprasanje. Ko toliko pisete kako super so konzole za igre. Torej:

Katera je najbolsa realnocasovna strategija in katera je najbolsa potezna strategija na PS3 (oz. je napovedana).
Koliko igralcev ima online?

roli ::

Za Xbox jih je nekaj.Za PS pa ne vem.
http://www.r00li.com

matjash ::

^^ :D Poldi vas ma pogruntane.

Da se mate voljo tolk kregat... jaz sem bil nor na Call of duty serijo in sem videl Cod3 za Xbox pa sem še pogledu par iger ki naj bi izšle, mi je ugajalo in sem jo kupil.

Za 90k sem dobil 3*3.2 GHz procesorje in grafično ranka 8800GT (procesorje seveda ne moremo primerjati s PCjevskimi saj so okleščeni le na funkcije ki jih potrebujejo razvijalci iger) in 256MB rama namenjenega samo igram. Samo taki kot Sawyer zgleda da mislijo da se konzole še zmeraj borijo z 350 Mhz kot se je PS2 (Ampak pri nekaterih novejših igrah se lahko samo vprašaš kako je možna taka grafika na tako stari mašini)

Saj vas nihče ne sili v nakup konzol ker tolko dnarja za igranje igrc pa res ne bi dal a sawyer? Za gaming pc pa 300k ne bi blo dosti saj bi lahko še kako seminarsko napisal pa tle po forumu smetil?

Edited: SMEAGOL a razumeš da so nekatere igre razvite ekskluzivno za konzole druge za pc (pustimo zdej porte iz enih sistemov v druge), če so ti všeč igre za PC nabaviš PC drugače konzolo - a je res tako težko razumet to?
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

antonija ::

@Matev: Ja, verjetno, ja in ja. To velja za stari zmodan XBOX.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

kataklysm ::

Prvi Read Alert sm že na PS1 špilu0:) Strategij res ni nekih fajnih na konzolah in ornk letalskih simulacij..sj da bi js vedu ne.. C&C serijo in sturmovika pa špilam na compu kadar se mi zlušta...to je 2x na leto. Potem sm še na compu prešpilu FEAR in Far Cry. Edina špila, ki se jima osebno klanjam za PC. Drugo je sam šrot za moj okus.

Lp
ESi

G-man ::

Hm, mislim, da ima PS3 lepe šanse, da postane moj naslednji domači računalnik. Fedora Core 5 je že bil nameščen, samo še da pogruntajo kako Ubuntu dat gor :D (mogoče kar iz prve?) Luksuz, ki si ga Win userji ne morejo privoščit :D

Tr0n ::

Precej negativen opis PS3 na New York Times.

Fanboji pa v jok. ;)

roli ::

Ahem a še kontrolerja niso popravili? Ket tega kontrolerja nisem mogel nikdar preveč udbno držat v roki.Analogne palčke so preveč skupaj,da bi bile uporabne.Xbox jih ima lepo narazen,da lahko vsako dosežeš s palcem.Pri PS je to malo težje (sem poizkusil oba).

Sony-ja nisem nikdar maral,dnar,dnar,dnar,ampak zanj ne dobiš praktično nič.
http://www.r00li.com

Stepni Volk ::

Pri New York Times so čez cel vikend testirali PS3. Edina lepa beseda, ki jo imajo za konzolo je: da ima dobro grafiko... vse ostalo jih je popolnoma razpenilo:
- ni priloženega HDD kabla
- ni možen dolpoteg v ozadju
- controller moraš najprej priklopiti, da ga lahko uporabljaš na daljinsko
- ne moreš vrteti svoje glasbe, ko igraš igro
- itd

Več o vsem skupaj: http://www.nytimes.com/
neobjavljeno.blogspot.com

fiore ::

- ni priloženega HDD kabla

mislis hdmi? se dobro da ga ni, ker je prilozeli komponentni glih tako dober, ce ne se boljsi, ker ni zDRMan.

Mr.B ::

HD filmov brez HDMI kabla ne boš mogel gledati! mora seveda podpirati HDCP, za kar pa se je SONY, glede na to da mu pade velik kos pogače od teh DRM-jev v žep, tudi potrudil...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

@LOL ::

Sony-ja nisem nikdar maral,dnar,dnar,dnar,ampak zanj ne dobiš praktično nič.

Ma ti si tak fanboy da nima veze sploh komentirat. Samo na kratko: ja NIntendo je pa čista socialistična firma da:\ . Ker sem videl da nekaj čakaš Wii naj ti dodam da je zadeva predraga za to kar ponuja (razen če je tist kontroler vreden ene 100 dolarjev). Par let staro tehnologijo prodajajo za 250eur MIN. Dodaš par jurjev in imaš novega Xboxa ki napraši tega Wiija kot pes psico. Sej ne rečem: tudi meni je bil Wii kar všeč ko so ga predstavljali, vendar sem misliv da za ceno nekje max 50k sit kolikor je imo vredna zadeva in ne za 70k sit.
Btw. še to mi povej. A ko kupiš denimo Samsunga potem narediš dobro delo kajne?:\
No če že na daleč kričiš da ne maraš Sonya potem si zelo objektiven da.

zanj ne dobiš praktično nič

No PS2 se za ceno 35 jurjev prodaja že dolg časa. Očitno nekaj le dobiš kaj?

fiore ::

HD filmov brez HDMI kabla ne boš mogel gledati! mora seveda podpirati HDCP, za kar pa se je SONY, glede na to da mu pade velik kos pogače od teh DRM-jev v žep, tudi potrudil...

lahko.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blueray#Digital_rights_management
http://en.wikipedia.org/wiki/Image_Constraint_Token

Pesimist ::

Dodaš par jurjev in imaš novega Xboxa ki napraši tega Wiija kot pes psico.


Kaj si te nek cheaper postal? Haha. Po tem opisu bi pa res reje kupo te se magari Wii napram PS3. Najreje pa seveda Xbox. Ampak ce mam lahko PC reje to zberem :D

Tr0n ::

@LOL: Heh, dal bi 200k+ za PS3, ne pa 70k za Wii, ki dejansko prinasa neko svezino v gaming na splosno.

Dam veliko raje 70k za neko inovacijo, ki je preizkuseno zabavna in cool, kot pa veliko vec za hoursepower, kjer se nacin igranja ni niti malo spremenil v primerjavi s prejsno generacijo.

But that's me.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

roli ::

Ne gre se s kom narediš dobro delo.Ampak wii se mi zdi prej vreden 160 ali več jurjev kot pa PS3.

Priznam,da ne maram Sony-ja.Predragi so za to kar dobiš.Pa naj bodo to mp3 playerji,DVD komponente.... Seveda PS2 za 35 tisoč je dober nakup,ampak za 3 tisoč več sem jaz dobil Xbox,ki je boljši od PS2.Pa ne govorim po specifikacijah.Wii bom sedaj dobil veliko ceneje kot PS3,s tem,da je to neka inovacija,ki zna spremenit način igranja.
http://www.r00li.com

bzp ::

Hm, ce ps3 ne navdusi teh 80k uporabnikov, imam filing da bo najbolj profitiral Wii ... Kdorkoli caka na ps3, sedaj ne bo kupil 360-ke (to bi lahko ze prej), Wii je pa kul pa ravnotako nova stvar + cenejsa. Nintendo zna prilezti nazaj na zabavni prestol, medtem ko Sony z vsako novo stvarjo bolj tone ... Zivi bili pa vidli :)

@LOL ::

medtem ko Sony z vsako novo stvarjo bolj tone

Ne vem no, glede na to da so se ljudje za primerke pobili in čakali v vrsti 7 dni jim je hype precej bolj ratal kot pa Nintendu kateremu se nekateri pravi gamerji že pritožujejo na denimo slabo kontrolo v Red Steel. Skratka inovacija se bo morala šele dokazati.

bzp ::

@LOL: ja, sej pravim, ce teh 80k fanatikov ne bo totalno navdusenih ... bo kriza. Don't get me wrong, tudi jaz upam da jim rata, da dobi ps2 ob bok novejsega bratca (cez kaksno leto, dve .. ko cene padejo). Ampak ce bodo povsod jamrali da ni nic posebnega, raje kupim Wii, kjer pa (IMHO) itak ni point v nekem ultra natancnem nadzoru za streljacine ampak je to zadeva ki jo lahko v roke dam tako necakinji kot lastni materi, sam pa obracam GT4 na ps2 v nedogled.

@LOL ::

je to zadeva ki jo lahko v roke dam tako necakinji kot lastni materi

Torej kaj, je zadeva za prave gamerje ali za vse? Sej zato ti pa pravim da nekateri real gamerji niso ravno navdušeni. Na enem tujem forumu sem bral eno debato. Morda se je preveč nanašala na Red Steel ki je en kupček dreka ampak priokus ostaja. Očitno je še vedno obvezna dodatna oprema navaden jopad. Ki bo baje stal precej EUR. Kakor sem že rekel Nintendo bo precej služil na račun dodatne opreme. Da ne omenjamo tega da naj bi kasneje celo izdali Wii "advance" ki bo sposoben, pazi to sukati DVD filme. Opa

roli ::

To,da wii ni gamer konzola je pa res.To je konzola za zabavo.Ker jaz pač iger ne maram preveč (sploh streljačin) mi to ustreza.Seveda pa bom morda na wii-ju poizkusil tudu kako streljačino,ker kontroler je zato idealen.Z mahanjem spreminjaš pogleda z trigerjem streljaš,Nunchuck (ali nekako tako) pa imaš za premikanje.Čeprav je na njem še en triger,ki ga lahko uporabiš.

Moja prva konzola katero sem igral pa je bil Gamecube,ki se mi je zelo dopadel.Sploh mario,ki vsaj ni prvo oseben.Sam imam tretjeosebne (streljačine) igre veliko raje.
http://www.r00li.com

@LOL ::

Sam imam tretjeosebne (streljačine) igre veliko raje.

Potem je najbolje da si omisliš Xboxa360 z igro Gears of War. Al pa seveda Sony PS2 z God of War

roli ::

Ne ta igra me sploh ne zanima.Pobijanje nekih pošastkov,ljudi bla...bla...bla... kar v tri krasne mi ni všeč.

Advent Rising mi pa je všeč.
http://www.r00li.com

@LOL ::

Ah joj Gears of War je pa po recimo Quaku ja najbolj moška igra. Ne pozabi da je na veliko lestvicah najboljših iger že zelo visoko. Špilav sem jo pri prijatelju na Xbox360 in moram reči da je zagotovo igra leta. Vsaj od teh iger ki sem jih igral. Takega vzdušja in ostalega pobje nismo videli že vse od Dooma 2ke. Ko igraš tole se resno vprašaš ali je pravi ded sploh sposoben igrati tiste poženščene igre ki prihajajo na Wii. Žal, vendar preden ne igraš GoW ne moreš sklepati kaj in kako. Vendar je zelo blizu popolne igre. Po 3 urni igralni seansi lahko rečem da je med top 10 igrami moderne dobe (reicmo nekje od Dooma1 naprej). Skratka igra leta. Zares brutalna zadeva. Se pa strinjam da zaveda ni za tiste ki imajo raje manj nasilne igre -> za take "ne"-moške je še vedno na voljo mario, rayman itd... Sej ne pravim tudi to so dobre igre -> dokler človek ne igra GoW. Zadeva me je impresionirala bolj kot Mario 64 ko je prišel na N64. Prava next gen igra.

Da ne omenjamo izredne podobe špila ko ti zaradi tega na obraz pritečejo solze sreče. Pa tudi sound je res na nivoju. Skratka igra ki UPRAVIČENO prodaja in bo prodajala Xbox360. Dvomim da bo imel kdaj Wii kako tako rezljačino in streljačino. Pa da nebi kdo slučajno sedaj jokal da grafika ni pomembna- No špil ima res perfektno igralnost kjer se izkaže popoln MSjev jopad. Dvomim da bi lahko tole učinkovito igrali s tistim daljincem v roki ki zgleda ko en dildo al kaj jaz vem kaj. Torej, od Dooma 2 me še noben špil ni tako impresioniral celokupno kot ta popolnost.

Upam da mi prijatelj posodi konzolo + GoW za čez vikend da odigram tole in občudujem to popolnost od špila ki jo nismo videli, ja že precej let. Ko pa pride še halo 3 pa si Xbox360 zagotovo omislim!

Moja ocena 95/1008-) + igra leta in ena najboljših vseh časov
+ igralnost, igralnost ....
+ motorka
+ "skrivanje"
+ karakterji
+nora podoba
+VZDUŠJE
+ solze sreče ob prvem igranju zagotovljene
+ igra za M kot moške
---
- ni za pussije, niti ni priporočena razni občutljivi deci ker ne maram da se kdo vživi ter ga potem vidimo z motorko letati okrog
- po besedah frenda kratek single player (tele je šel špilat igro na lažji težavnostni stopnji:\ )
- kot Doom1 je tudi Gow postavil mejnik katerega igre še lep čas ne bodo dosegle in bo vse ostalo razočaranje

POSEBNO OPOZORILO: ocenjevanje temelji na 3 urnem preigravanju špila po katerem se zagotovo vidijo kvalitete, popolno oceno podam prihodnji teden ko/če dobim Xbox od frenda! Če zadeva ne postane monotona po denimo 3 dneh igranja potem gornja ocena drži kot pribita. Vendar pod 90 mu ne dam pod nobenimi pogoji. Raje prodam PS2!!!>:D


Pa še nekaj: frend je vzel dopust da lahko tole špila. Ni mu za zamerit. Človek preprosto ne more v službi produktivno delati če ga čaka doma neodigran GoW.

Tiste ocene na spletnih straneh ko opisujejo to igro so več ko zaslužene.


Btw. kaj pa v tisti igri pobijaš ko si dal link pa vilince pa škrate. Ja zelo vzburljivo. Pa verjemi da tole apno na linku niti približno ne more konkurirati GoWju. Žal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Fury ::

@LOL: Some of us disagree :) 360 je zakon. Sam nad GOW sem pa razocaran. Glede na to kar so oblublal niso deliveral. Jest bi mu dal 85 max. To pac hype naredi :)

@LOL ::

Fury: poglej jaz sem špilav 3 ure in tako je moje mnenje!

p.s.: bom napisal v moj opis GoW da sem špilav 3 ure, morda je res malce pristransko in sem še pod vplivom igre ter sem malce subjektiven. Vendar dejstvo ostaja: pravi dedi se veselimo te igre in ne ostanemo ravnodušni.

To pac hype naredi :)

Hype naredi tole da nekateri pussiji in mehkozobatci celo mislijo da Wii prinaša revolucijo:\ Nintendo ni spreminjal konzole od NESa naprej, sedaj pa, se grejo zaradi enega daljinca kao revolucijo. To naredi hype.
Pe še nekaj je vprašljivo: natančnost Wii dildota; recimo pri Tenisu; če bo zadeva sposobna samo samo enih 3-4 stopenj moči zaznave je to nikakvo. Precej velik hype se pojavlja glede Wiija. Ker NIntendo ne more dobiti odprte vojne z MS in Sonyem (u bistvu so zgubili že 2 zadnji:\ ) in so sedaj nek outsajder in z neko reklamo ter hecnim imenom hočejo se iti neko revolucijo.
REVOLUCIJO PRINESEJO IGRE, vendar če bodo nadaljevali v stilu red steel in podobnimi govnjaškimi igrami, potem to ni to. Edin špil trenutno na Wiiju ki bi ga seveda špilav je Zelda. Ostalo po videnem zgleda totalen podn. Skratka, za nas prave dede niso prikazali še nič. Upam vsaj da pride kak Resident Evil 5 in jim reši moje mnenje o njihovi konzoli, ker po sedaj slišanem je za en drek. Saj kakor sem že rekel Zelda je 1A, vendar samo 1 igra ostalo pa govno. Tiste bundled Wii Sports si naj pa nekam zatlačijo če mislijo s tistim opravičevat visoko ceno naprave (ne pozabimo da edini ne prodajajo z izgubo, hkrat bodo ap igre okrog 60 eur:\ ). Pa še nekaj: kaj ne morejo to konzolo ponuditi v črni ali vsaj srebrni barvi? ker tale bela (sploh tisti wimote in nunchak) deluje precej žensko.
Kar rabi Wii je vsaj ena igra v stilu GoW al itod nekje, ne pa neki podebiljeni "Wii Sports" pri katerih folk celo misli da jim nintendo dela uslugo ko so jo bundlali. pa še to: če mislijo za Wii le štancati nove Mariote in Zelde se presneto motijo da bodo dohiteli konkurenco po prodaji ali jih celo prehiteli. Kar je next gen na denimo Red Steelu je samo to da igra teče na novo generacijski konzoli (ki roko na srce to ni, če odštejemo dildaka)

Po zdej videnem je tale GoW totalno zasenčil samo splovitev obeh teh konzol. No vsaj za nas prave gamerje.

Še primerjava.

za prave dede:


za ostale:


Pa da ne bo sedaj kakih kritik. Lej kok je fajn ko Wii sports nadziram s premikanjem dildota sem ter tja. Vsaj dokler ne igrate GoW ki ima nebeško igralnost in v kateri pride do veljave odličen preverjen MS jopad

Šit sedaj sem se pa razpizdil ko sem to pisal. Letošnja božičnica gre definitivno za Xbox 360 + GoW>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

kataklysm ::

Za to igro naj bi pršli dve nadaljevanji... Upajmo, da ne zajebejo.


Lp
ESi

ripmork ::

@LOL
:P

pravi dedi ne špilajo iger ampak majo v eni roki pir, v drugi zrezek polit s Tabascom, gledajo fuzbal in tepejo tiste, ki mislijo da so dedi ker špilajo streljačine...
;) :D

Sicer pa si dobro opisal igro, moram nekje videt v živo tale Xbox 360, ker zadnje čase slišim same dobre o njem - še posebej v primerjavi s PS3. A pomoje je za konkretne ocene še malo prekmalu, treba je vedet da bodo te tri konzole na trgu kar nekaj let brez menjave generacij, in da se bo pravo stanje videlo šele po kakem letu.

Tr0n ::

Skratka, za nas prave dede niso prikazali še nič.
Hehe, kolko si pa star, da se imas za pravega dedca? :) Glede na tvoj stil pisanja bi rekel, da si se mlajsa generacija.

GoW bomo igrali na PCju, kjer sta Unreal engine in Epic doma in sicer v verjetno izboljsani kvaliteti kot na Xboxu, WiiSports je pa poglavje zase.

Malce si preberi poste US folka, ki po cele noci nabijajo WiiSports in jih je vecina mnenja, da se ze dolgo niso tako zabavali. Ni vse v grafiki. Ok, ce si graficni whore kot ti, potem ti je verjetno samo to pomembno. ;)

opeter ::

@LOL

CPU v Wii-ju se lahko brez večjih težav primerja s CPU-jem v XBox 360. Oba uporabljata trojedrno PowerPC arhitekturo, tak da, prosim, ne trosi neumnosti. Ne primerjaj Wii-ja z GameCube-om, ker je tehnično zadeva drugače zasnovana. Res, da je grafično mogoče podhranjen, ampak procesorsko pa ni.

Povezava 1
Povezava 2 - Cnet
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

antonija ::

Pa kdaj vam bo jasno da ne gre za nabijanje pik v benchmarkih in navajanje stevilk na enbalazi od konzole? Gre se za to da bo folk navdusen nad igranjem. Da se bo popoldan hotel usesti na kavc in odspilati kaksno igro, ne pa gledat skatle od konzole in se slinit po vseh MHzjih, MBjih,...

Wii definitivno prinasa nekaj novega. Pa se poceni je. Pa na koncu je cisto vseeno ce je cena wii-ja visja od cene sestavnih delov, ce bo le folk navdusen nad igranjem, ki ga wii omogoca.

Pri sonyju in MSju gre v "next" generaciji konzol predvsem za izboljsavo hardware-a, kar pomeni lepse (graficno) in realnejse (fizikalno) igre. Nacin igranja je enak, igralna izkuzna je prakticno ista. Le uradno dodani "media center feature-ji" so tisto kar loci "novo" generacijo od "stare". In pa MHzji seveda, te so najpomembnejsi.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Pesimist ::

Sej Wii bi tudi mel bolso grafiko ce bi bili sposobni jo izdelat pa jim ni uspelo. Zdaj se izgovarte bedne kontorle ki so meni cisto neuporabne in nezanimive
Tak grdo kot zgleda Farcry me cudi da so sploh dovolili igro dati na tako konzolo pa ce ti z rokami gor pa dol mahas zaj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

antonija ::

Men je vseeno ce sta na ekranu dve "palcki" in ena zogica, samo da se da ob igri zabavat. Ves kic bi moral dodatek k dobri igri, ne pa da je danes izgled igre najvisje na wishlisti dalec pred igralnostjo...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Pesimist ::

Ja sej nekaj takega zgleda oni bejsbol zgoraj tak da bos dobil kaj si zelis :D

opeter ::

Ves kic bi moral dodatek k dobri igri, ne pa da je danes izgled igre najvisje na wishlisti dalec pred igralnostjo...


antonija mi je vzel besedo iz ust! Sicer pa baje Wii-jev CPU tiktata pri 1.1 GHz-ih! 8-O

Nintendo's Wii, IBM and the 750CL
By Gabriele Svelto (Recent posts)
Wednesday, October 25, 2006 11:40 AM EDT
I was following a HUGE thread on Beyond3D filled with speculation about Wii's hardware so I decided to dig a bit more info as I had done back in the GameCube days. This led me to notice something I didn't spot before.

When IBM announced the 750CL I just thought that it was a lower-power version of the 750CX/750CXe just like the 750FL and 750GL are lower-power versions of the 750FX and 750GX. Well, I was wrong. After looking into the data-sheet I noticed something weird, the pipeline is changed, the FP functional unit has a 'paired pipe'. This suggests the availability of SIMD FP ops working on paired single-precision FP values, one of the main features of the Gekko processor. The datasheet also mentions that the L/S pipe has an unspecified int/fp conversion instructions labelled as 'quantization' which would suggest yet another feature of the Gekko processor, i.e. direct int-to-float and float-to-int conversions thru the L/S pipe. Finally the cache structure and locking capabilities are the same and the bus controller is the improved 60x controller found in the Gekko and able to clock at up to 240MHz.

This leads me to believe that the 750CL is a shrink to 90nm of the Gekko processor, now able to clock at 900MHz (however 1GHz is also mentioned in the power consumption numbers). It is very likely thus that what we will see in the Wii is precisely the 750CL.

On a side note the power consumption numbers are fairly sweet, at the frequencies of the original Gekko the 750CL consumes between 1.7W and 2.0W.

Aces Hardware, zdaj pa dodatno še ena informacija:

Processors:

* CPU: 729MHz PowerPC-based "Broadway" processor made with a 90nm SOI CMOS process, jointly developed with and manufactured by IBM.
* GPU: 243MHz ATI "Hollywood" processor.

Memory:

* 1T-SRAM

Ports and peripheral capabilities:

* Up to four Wii Remote controllers (connected via Bluetooth)
* One SD memory card slot
* Two USB 2.0 ports
* One Sensor Bar port
* Four Nintendo GameCube controller ports
* Two Nintendo GameCube memory card ports
* Compatible with USB 2.0 to Ethernet LAN adaptor

Storage:

* 512 MB internal flash memory
* Expansion available via SD card memory
* Slot-loading disc drive compatible with 8-cm GameCube optical disc and 12 cm Wii optical disc.

Built-in content ratings systems:

* CERO, PEGI, ESRB

Video:

* Up to 480p (NTSC) or 576p (PAL/SECAM), will work with most TV or projector.
* Component (including Progressive scan), S-Video, or composite output
* 16:9 anamorphic widescreen support

Note: Component cables must be purchased separately. GameCube component cables are not compatible with the console.

Audio:

* Main: Stereo, Dolby Pro Logic II-capable
* Controller: Built-in speaker

Vir: 1up.com
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

@LOL ::

Malce si preberi poste US folka, ki po cele noci nabijajo WiiSports in jih je vecina mnenja, da se ze dolgo niso tako zabavali. Ni vse v grafiki. Ok, ce si graficni whore kot ti, potem ti je verjetno samo to pomembno. ;)

US folk == padajo na shypane zadeve. Ja verjamem da se stara mama in dedek zabavata ob Wii Sports z 8 let starim vnučkom. Vendar to mene ne zanima komentarji v stilu: češ "Wii je odličen ker ga lahko igrata tudi moja 3 letni bratec ter 99 letni deda!:\ Bullshit. Od kje sklepaš da sem grafični wore? GoW ima ODLIČNO igralnost dečko, ODLIČNO, končno neka spodobna igra (po Resident Evil 4) za nas dede.
Trenutno ni zadeve na Wiiju ki bi bila konkurenčna Xboxu360 (ok razen morda Zelde). Wii sports in podobne mini igre ki jih bo na Wiiju mrgolelo pa to pač ni. GoW je igra ob kateri se počutiš odlično in ko si po eni polurni odigrani partiji rečeš: "kako je to možno? katera nadnaravna bitja so odgovorna za to igro? kje lahko dobim poster od GoW da si ga nalimam na steno kot smo v najstniških časih limali posterje svojih idolov?". U bistvu si celo zaželiš da kakšni vilinci okupirajo planet zemljo da bi jim potem z pušketino talal headshote.>:D

Pa še nekaj, raje imam preizkušen nabor kakor neko podebiljeno mahanje pred TVjem z nekim dildotom. Sej ne pravim, verjetno je par dni na začetku zelo zabavno (sploh za američane) vendar si ne predstavljam igrati kakšnega Resident Evila ali Maria s tem zmenetom več ko 1 urco skupaj. Jaz bi bolj rekel da bo ta Wii bolj zabaven v okviru družbe ko bomo domov povabili prijatelje, sodelavce in ko bomo poleg nalivanja z alkotom morda udarili še partijo tenisa ali pa kaj podobnega. Tu pa Wiiju ne oporekam potenciala.
(ps: bo morda kdaj na voljo tudi v črni barvi, ker ta bela deluje precej ženska? Črna bi bila prav cool)

Wii definitivno prinasa nekaj novega. Pa se poceni je.

Ja poceni bi bilo nekje 50k sit, in ne 250 eurov, in se z nekaterimi dodatki zelo približa ceni Xbox360. Neupravičeno. Kaj je tisti dildak vreden 100 eurov?

Kakor sem že napisal: ČE BO WII V NASLEDNJIH LETIH ZMOGEL LE ŠE 101 INKRANACIJO MARIA TER ZELDE IN OSTALEGA POGREVANJA TOPLE VODE bomo pravi gamerji ostali z mehkim ter se zatekli h konkurenčnemu bordelu imenovanem Xbox ali PS3. NAdvse želim Nju uspeh da si spet malo opomore ker trenutno igra neko 3rd vlogo v konzolnem svetu. Pa upam da bo čim več sekskluziv s stilu Resident Evil 4 iz GameCuba.

CPU v Wii-ju se lahko brez večjih težav primerja s CPU-jem v XBox 360. Oba uporabljata trojedrno PowerPC arhitekturo, tak da, prosim, ne trosi neumnosti. Ne primerjaj Wii-ja z GameCube-om, ker je tehnično zadeva drugače zasnovana. Res, da je grafično mogoče podhranjen, ampak procesorsko pa ni.

No si kar sam pejstal te podatke da se tudi ostali prepričajo kako po ogabni ceni NMintendo trži svojo zmene? Dejansko bi lahko rekli da je tisti dildo od wiimota najdražji dildak na svetu. To kar je v Wiiju je praktično imel že prvi XBOX (cena prvega Xboxa je koliko?). Nintendo se naj kar zagovarja na neko Revolucijo saj se na drugo niti ne more. In na to shypan folk pač pada (za dede seveda ostane Xbox + GoW). tako da ne bi še po tem dejansko kdo misliv da je Wii poceni. Poceni je Xbox360 -> dejansko zastonj proti temu Wiiju. Če bi bila cena 50k bi si ga nemara celo omisliv, samo ne marav da me ropajo ker sam hardware vsekakor ni vreden 250eur! popolno nasprotje je Xbox360 kjer že grafični čip odtehta to ceno. Oh kam je prišel ta Nintendo. U bistvu če malo bolj pogledamo pod kožo ne znajo drugega kot shypat vso stvar + drago prodajat.

Aja pa ljubi bog povprečen Wii špil 60 eur:\ Glede na to da bo zagotovo za Wii izdelava povprečnega špila zagotovo veliko cenejša od boljšega za Xbox ali PS3:\ Če pa mislijo razne "Wii sporte" v prihodnosti tržit po 60 eur je pa totalno nategovanje. Malo me je N razočaral. Sploh ker se je govorilo da bo konzola 50k sit + igre okrog 40-50 EUR in ne 30 jurje več. trenutno me je Wii pustil z mehkim. Kako bo v prihodnje pa ne vem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

antonija ::

Dej nehaj se ze hvaliti da si dec ker spilas igro v kateri vidis vec redcih pixlov kot drugi.

Igrat prvoosebne streljacine me je minilo ze nekaj casa nazaj. Razlog je bil ta, da so vse tako prekleto podobne. Edino orozja in nasprotniki so se zamenjali, drugo je ostajalo prakticno isto. Sploh pa nisem kupil konzole da bom za njo sedel in se slinil nad grafiko, ampak zato da lahko pridejo kolegi pa fuzbalu se kaksen PES odigrat ali kaj podobnega.

Za tiste ki si nadevate naziv "hardcore gamer" bo itak PC tisto pravo, ker kaj druge kot prvoosebne streljacine pravi "hardcore gamerji" ne igrajo. Za vse ostale (brez "blescecih" nazivov) je pa prihod wii-ja dobrodosel, saj imajo koncno na izbiro se kaj drugega kot mencanje gamepada. Ne trdim da bo wii-jev nacin igranja boljsi, je pa vsekakor dobro probat nekaj novega (in ugotovit da ni OK), kot pa celo zivljenje zveti v varnem zavetju svoje jame.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

roli ::

Mater ste važni s tem Gears Of War.Meni ni všeč.Doom še nikoli nisem povohal,prav tako Half Life,Far Cry,Cod...... Tega jaz pač ne maram.Wii sports pa izgleda obupno dober.
http://www.r00li.com

@LOL ::

Rollih in Antonija: no GoW ni prvooseben. V bistvu celo kritizirata špil (od katerem dedi obnemimo) pa sploh ne vestaa kako zgleda in v kateri dimenziji se igra. Autopownage:\ :\ Pa vsaj oglejta si kaj je to za en špil preden kritizirata.

WiiSports: to so bolj neke mini igre, sej ne pravim da ni zabavno, za v družbi bo naravnost odlično, vendar se bojim da ne bo Nintendo za Wii štancal samo podobnih iger po istem kopitu -> dobri za vse, manjek pravega izziva. (ok dejansko za take ostane GoW na nightmare>:D ). Jaz osebno poleg Zelde največ upov polagam na Mariota GAlaxy

e trdim da bo wii-jev nacin igranja boljsi, je pa vsekakor dobro probat nekaj novega

Se strinjam. Vendar sem že komentiral zgoraj v rpejšnjih postih kaj in kako

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Tr0n ::

V bistvu celo kritizirata špil (od katerem dedi obnemimo) pa sploh ne vestaa kako zgleda in v kateri..
A ti pa ves kako se igra in kaksen obcutek in ucinek ima WiiMote v igrah? :)

You suck @ teh argumenting. :D

@LOL ::

A ti pa ves kako se igra in kaksen obcutek in ucinek ima WiiMote v igrah? :)

Da, vsaj videl sem posnetek na youtube medtem ko se ti slefownaš s tem da kritiziraš igro o kateri ne veš nič (razen tega da vsi jokate kako je shypana -> to sem tut jaz misliv preden jo nisem igral;) ). Seveda si ne predstavljam kriliti z rokami več ko pol urce -> potem postane utrujajoče, pravi dedi si kondicijo izboljšujemo s seksom in ne z kriljenjem nekega daljinca po zraku (da ne bo kakega izgovarjanja na zdravo življenje).
Skratka dej povejte mi zagovorniki kako se z Wiimotom in nunchakom igra denimo eno igrco 4 ure skupaj? Je res tako zabavno?

Pa še nekaj: ko kažejo nekatere podeblijene posnetek na YOutube je jasno da je to ena velika reklama. Kako se folk zabava ko skače pred TVjem in se zabava s kriljenjem rok. Ja LOL. Koliko časa pa traja ta zabava, pa koliko časa lahko to igra nek povprečen zavaljen geek? Še vedno pravim za občasne igralce bo zadeva kul, za prave gamerje ki včasih špilamo tudi po 3-4 urce skupaj pa na ta način pač ne in bo potrebno verjetno dokupiti tisti navaden jostick (ki baje stane 40 eur:\ ).

Še nekaj da ne bo videti kot da kritiziram samo Wii (predvsem po GoW ki slehernemu igralcu izvabi solzico sreče na obraz). Tudi PS3 se bo moral s špili dokazati ker tisto govno kar je sedaj od zunaj ni vredno pol Wiija (zaradi zelde) kaj šele kakšnega Xboxa. Tisti Fall of man al kaj je tisti špil kot zastavonoša PS3 pa se roko na srce ne more meriti s takimi eksoti kot je GoW da o kakem Halu 3 ne govorimo. Seveda sam čakam na prave PS3 špile kot so GT5,Tekken:8) ,Virtua Fighter:8) , MGS 4:8) in podobno. Takrat pa bo tudi Xbox rabil še kaj drugega ko GoW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Tr0n ::

Jaz sem tudi videl stevilne video review in posnetke GoW. Grafika - super, single player - lame (koncas v 6-7 urah), zgodba - lame, igralnost - lame (skrivaj, strelaj, skrivaj, strelaj, repeat), multiplayer - ok.

I win @ teh argumenting. :D

Kar hocem povedat je, da je pac treba zadevo sprobat, preden lahko kritiziras. Debatirat o specifikacijah in funkcionalnostih konzol je eno, gameplay in obcutek pri igranju pa je malce tezje argumentirat, dokler ne sprobas zadeve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

@LOL ::

ingle player - lame (koncas v 6-7 urah)

TO končajo razni pussiji ker igrajo na lažji težavnostni stopnji katera nas prave dede pusti z mehkim in ne nudi ama nič izziva. začeti je treba kar z težjimi tež. stopnjami in je 1A.

igralnost - lame (skrivaj, strelaj, skrivaj, strelaj, repeat)

Hehe no sej dokler ne igraš verjamem da te vse moti. Kako je pa pri Wii bejzbol: pali,čakaj,pali, mahaj ko debil:\

multiplayer - ok.

Sam sem odigral le eno partijo tako da žal to ne morem komentirati, vendar po prvi partiji je tudi MP odličen (vendar dvomim da tako zabaven kot Enemy Territory ki je res majka). Preizkusim da vikend in če je tudi MP na nivoju potem je dejansko igra desetletja

zgodba - lame

Ok zgodba je res lame. Dej povej mi kera streljanjka ima dobro zgodbo? Half Life 2:\ , Prince of Persia:\ ... Če nočeš lame zgodb igraj pač pustolovščine.

obcutek pri igranju pa je malce tezje argumentirat, dokler ne sprobas zadeve.

Se strinjam. Vendar ko človek igra GoW si preprosto reče: "je kaj takega sploh mogoče?"
Kakor sem že rekel: wii (sports in podobni miniigre) bodo idealni za družabne dogodke, kakor je recimo Sonyev Singstar (predvsem 80s)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Tr0n ::

Hehe no sej dokler ne igraš verjamem da te vse moti. Kako je pa pri Wii bejzbol: pali,čakaj,pali, mahaj ko debil
In na koncu je vazno le eno - ali se pri igranju zabavas ali ne. :) Nekateri se zabavajo ob GoW, drugi ob WiiSports. Ne vem, kje je tukaj problem.

Pesimist ::

Jaz sem vido GodOfWars movie tudi na yutubu pa ni nic posebnega. Prej je arkada kot kaj druga. Se skrijes za kamen in fstrelis in se 100% avtomatsko pohelas. Dedi spilajo 1 shoot 1 kill :D. Anyway na PCju bi mu bil najbol podobni po igralnosti verjetno kaki max payne...

@LOL ::

Pa še nekaj gledce dizajna samih konzol.
PS3 deluje res moško in misliš da je nek predmet uletel iz film Terminator (manjka u bistvu samo še tista robotska roka nekje pripopana na ohišje ter tisti soundtrack iz T2 ko prižgeš konzolo). Skratka konzolo z veseljem postaviš na častno mesto v dnevno sobo
Wii po dizajnu pa deluje žensko s tisto belo barvo in tistim daljincem (očitno ga ženske lahko uporabijo še za kaj drugega - zabava zagotovljena se bi reklo>:D ) da nunčaka ne omenjamo (pustmo to da bo na to bebavo padala iPod generacija). Da ne omenjamo daljinca ki je videzno enak enemu za erguliranje klima naprave. Že črna barva bi stanje precej popravila. Upam da jo deliverajo čim prej.

Kakor moški ne maramo za razne Vw Foxe in podobne ženske avtomobile tudi pri konzolah raje vidimo da se nam ob LCD TVju sveti zadeva ki je bila oblikovana z namenom v mislih in ne le zato da je iPod barve in minimalističnega dizajna.

GodOfWars

Lej Sawyer kakor sem že rekel nimaš P od pojma. To ni God of War (ta je za PS2 odzunaj že zelo dolgo:\ ) ampak Gears of War ki je druga zadeva. Pustmo to da sta obe igri klasa zase in očitno namenjena moškim v mislih in ne 8 letnim djecam in 99 letnim dedom. Tako da ni namenjena tebi;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Pesimist ::

No Gears of Wars. PAc sem narobe napiso. Ostalo se pa vedno velja. Spil za te ki majo radi arkadice da pobirajo razne hp boostere. Tu se le v en kot skrijes pa pocakas in se avtomatsko pohela. Se tolko bol arkadno hahaha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Začetek prodaje Wii na Japonskem in njeno raztelešenje

Oddelek: Novice / Konzole
174156 (3003) Stepni Volk
»

Pusti službo, da lahko dobiš PS3 (in jo raztelesiš) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10511075 (8678) @LOL
»

PS3 bi moral stati več

Oddelek: Novice / Igre
254511 (3510) strictom
»

PS3

Oddelek: Strojna oprema
71306 (1175) BigWhale

Več podobnih tem