Forum » Pomoč in nasveti » Kako razdeliti 1000 Mb velik avi file
Kako razdeliti 1000 Mb velik avi file
charli ::
Kako razdeliti 1000 Mb velik avi file da lahko dva manjša zapečem in jih normalno gledam ????
Hvala
Hvala
charli@siol.net
charli ::
Vse lepo in prav. Potegno sem zadnjo verzijo preizkusil in glej ga ....nekako ne vem kako naprej. Ko sem nekaj poizkušal sem dobil gromozanski fajl-avi vendar še vedno ne v dveh delih?????'?
A bi ble mo-ne še kakšne instrukcije!!!!
Hvala
A bi ble mo-ne še kakšne instrukcije!!!!
Hvala
charli@siol.net
Taras_Bulba ::
OK jaaz nimam zadnje verzije, ampak najbrž boš imel iste možnosti. Pa pejmo: odpreš svoj film. Potem pogledaš sliko:
Potem odpreš menu video in tam izbereš "direct stream copy" Isto narediš v menuju audio. Potem shraniš kot... (Save as). Isto narediš za drugi del filma.
Potem odpreš menu video in tam izbereš "direct stream copy" Isto narediš v menuju audio. Potem shraniš kot... (Save as). Isto narediš za drugi del filma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109571 (14175) | Morison |
» | [c++] Zajem VideaOddelek: Programiranje | 1418 (1193) | Kekec |
» | Pomoc pri deljenju datotek-eOddelek: Pomoč in nasveti | 857 (795) | Cokolesnik |
» | Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1633 (1466) | zile |
» | video cd 2 divx| kako??Oddelek: Zvok in slika | 926 (783) | Trubar |