Forum » Na cesti » nekaj je narobe: avtoradio v Twingu
nekaj je narobe: avtoradio v Twingu
gregaster ::
zdravo, odkar sem v twingota vgradil avtoradio klik mi ne dela števec in servo. problem je sledeč: če je snemljiva ploščica nameščena potem mi števec ne kaže hitrosti vožnje (vedno je na 0) in servo volan mi ne dela, če pa ploščico snamem pa mi delata števec in servo volan normalno. ma kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo, ali je najboljše da ga odpeljem na servis? vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.
lp
grega
P.S.: upam da sem dokaj razločno napisal v čem je problem.
lp
grega
P.S.: upam da sem dokaj razločno napisal v čem je problem.
- spremenil: Azrael ()
nisem vedel kak bi napisal... tisto ko so gor display, vse tipke za glasnost, play, ...
NiMH ::
torej misliš radio ploščico :)
Pa si ziher, da si prav zmotal kable??
Pa si ziher, da si prav zmotal kable??
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Scorpia ::
Najboljše da greš do enga akustičarja. Nisi prvi s tem problemom, sam ne najdem k je en že napisal rešitev. Je treba eno žičko odrezat, sam zdej ne vem katere barve je. Raje plačaj tistih nekaj evrov in ki se spozna, kot da sam kej napačnega še odrezeš.
priklopljen je sigurno prav, ker je priključek možno samo na en način vklopiti v radio (nisem rabil nobenih kablov vezat na novo). sem pa se ze odločil da bom raje peljal kakemu strokovnjaku da pregleda, ker nebi rad kaj zaj****.
hvala
lp
grega
hvala
lp
grega
rešil sem težavo . bilo je potrebno prerezati zeleno žičko(nisem našel opisa njenega namena v navodilih pa sem jo prerezal). zdaj deluje vse brez problema.
lp
grega
lp
grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28693 (17986) | MrBrdo |
» | Mal avto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14616 (10830) | kreki |
» | Naj pomaga vsak, ki se spozna na popravljanje avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17107 (15705) | SkIDiver |
» | Vleka vozilaOddelek: Loža | 6109 (5517) | Matevžk |
» | Formula 1 - novosti - 2003Oddelek: Na cesti | 2012 (1469) | SkIDiver |