» »

Temperatura CPUja

Temperatura CPUja

tadyŽ ::

ali kdo ve kako bi se dalo nardit program v katerem bi se izpisovala temperatura???
I am Alpha and the Omega

rap3r ::

Zakaj bi pa hotu to narest če maš zastonski motherborad monitor?!!! ODLIČN PROGRAM!!!:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

NoUse4AName ::

rap3rn -> pejt spat

jRk0 ::

Programov je kot smetja:) enostavnih, kompliciranihh, vsakih mogocih... ne vem zakaj bi sam to delal, rjasi naredi kaj boljsega...
You fuck up once, you loose two teeth.

rap3r ::

Bom šou spat ko ti bo ratal moj nick prov napisat! Pa nese preveč mučt!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

tadyŽ ::

jest bi rad naredil da bi se mi v programu izpisovala temperatura . zravn bi bili pa 4 drsniki s katerimi bi nastavljal določene vrednosti (od 1-100 stopinj celzija
in ko temperatura procesorja preseže nastavljeno temperaturo bi na lpt portu dobil vn napetost (za 1. drsnik bi prisla napetost na D0 ali na pin2, za 2. drsnik na D1 ali na pin 2,...)
no zej veste zej pa lepo prosim če mi pomagate!
če je tak program na netu bi prosil za link če mi pomagate vam bom tut zelo hvaležen alpa če mi ga bo pa kdo naredu!
I am Alpha and the Omega

Mr-KONJ ::

Mensezdi da je u VB-ju ena komponenta k jo fuknes u svoj prog pa pol z komandami vn vleces razne informacije glede plate(tip,fan speed, cpu temperature,zasedenost rama pa procesorja).
to bi biu nejbl enostavn nacin

sporhetC ::

Poskusi se malce v C-ju....

Senitel ::

V bistvu skoraj mora met driver za matično za to, da lahko bere temperaturo, vsaj kakšen ekstra dll zraven... Če imaš enkrat ta dll potem nebi smel bit več nikakeršen problem...

Gandalfar ::

glede na to, da bi ga rad sprogramiral .. v katerem programskem jeziku bi to naredil oz. znas programirat?

Drugace pa so tudi za Delphi komponente s katerimi bi moral taksen program nastati v enem popoldnevu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DC Power Meter

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
263252 (2343) Pyr0Beast
»

DS18B20, meritve v mraziščih (strani: 1 2 )

828762 (7277) TESKAn
»

Termometer na USB vodilu (načrt, vezja, izkušnje in slike) :P (strani: 1 2 3 4 5 )

23035452 (23628) SloMusty
»

programiranje procesorja (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

50536846 (26247) icek
»

lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
25124421 (14681) Mazo

Več podobnih tem