Forum » Zvok in slika » Pomoč podnapisi.
Pomoč podnapisi.
ko_mar ::
Vedno ko z interneta potegnem podnapise za film mi kasneje na mojem računalniku spremeni vse č-je v čudno črko.
Čeprav imam nastavlejno vse na slovensko pisavo in tudi drugod lahko normallno pišem č-je in ostale šumnike.
Prosim za nasvet. Hvala
Čeprav imam nastavlejno vse na slovensko pisavo in tudi drugod lahko normallno pišem č-je in ostale šumnike.
Prosim za nasvet. Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Doman ::
Jaz to težavo rešim tako, da podnapise odprem z beležnico, potem ctrl+h in "č" oz. čuden znak, zamenjam z "c"
vratar ::
Kako bi lahko povečal velikost podnapisov? V DVD predvajalniku te možnosti ni. Ali se da to na računalniku povečati in potem bo na TV-ju večje ali je to treba kaj drugega?
LP
LP
Yossarian ::
Če misliš na Divx film, potem imaš tri rešitve:
1. novi predvajalnik (najslabša)
2. novi firmware (srednja)
3. zapeči podnapise v film in tam lahko nastavljaš vse živo, kar v nobenem predvajalniku ne moreš (najboljša). Kako? malo poštofiri na teh straneh pod Forum > Zvok in slika > Mini kazalo...
1. novi predvajalnik (najslabša)
2. novi firmware (srednja)
3. zapeči podnapise v film in tam lahko nastavljaš vse živo, kar v nobenem predvajalniku ne moreš (najboljša). Kako? malo poštofiri na teh straneh pod Forum > Zvok in slika > Mini kazalo...
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12661 (1319) | KiNgKoNgX |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11911 (6364) | kitl76 |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27715 (7247) | monaco |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24395 (11471) | Alessio983 |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3082 (2373) | Caniggia |