Forum » Pomoč in nasveti » usb mp3 bere kot MTP
usb mp3 bere kot MTP
doliy100 ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo, kupil sem GRUNDIG-ov USB mp3, in ko sem ga vstalil v računalnik mi je napisal da je to MTP (Media Transfer Player). In ko sem ga hotel odpreti z Windows media playerjem je napisal da gor ni nič in ko sem skušal kaj gor ni šlo. Hotel bi da mi ga zazna kot običajni USB in da potem normalno dajem gor ali dol mp3 muziko. Če mogoče kdo ve kaj se da naredit bi ga prosil za nasvet. Hvala za nasvet.
Lp, Doliy
Imam eno težavo, kupil sem GRUNDIG-ov USB mp3, in ko sem ga vstalil v računalnik mi je napisal da je to MTP (Media Transfer Player). In ko sem ga hotel odpreti z Windows media playerjem je napisal da gor ni nič in ko sem skušal kaj gor ni šlo. Hotel bi da mi ga zazna kot običajni USB in da potem normalno dajem gor ali dol mp3 muziko. Če mogoče kdo ve kaj se da naredit bi ga prosil za nasvet. Hvala za nasvet.
Lp, Doliy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se čudno obnaša, zmrzuje, se ne prižiga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4372 (3696) | GTX970 |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33898 (7729) | copkacopi |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153236 (35805) | king67 |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11787 (9692) | Toros |
» | Formatiranje usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 15376 (15376) | tomaz- |