Forum » Strojna oprema » Nec dvd rw ND4571a
Nec dvd rw ND4571a
Hobit02 ::
Zgoraj omenjeni pekač dvd-jev mi ze lep cas dela preglavice.
Enota prebere vsak cd problemi se pričnejo pri dvd-jih.Včasih mi katerga odpre včasih tudi ne nikakor pa mi noče odpreti nobenega dvd-ja ki sem ga sam posnel.Sem na novo naložil winse zamenjal kabel ampak še vedno mi ne bere dvd-jev.
Enoto sem vzel iz mojega računalnika ga nesel k prijatelju kjer je pa vse delalo normalno kot je treba.Kaj naj storim?A je mogoče uničena matična plošča?Pojma nimam vec kaj naj naredim hvala za morebitne odgovore.
Enota prebere vsak cd problemi se pričnejo pri dvd-jih.Včasih mi katerga odpre včasih tudi ne nikakor pa mi noče odpreti nobenega dvd-ja ki sem ga sam posnel.Sem na novo naložil winse zamenjal kabel ampak še vedno mi ne bere dvd-jev.
Enoto sem vzel iz mojega računalnika ga nesel k prijatelju kjer je pa vse delalo normalno kot je treba.Kaj naj storim?A je mogoče uničena matična plošča?Pojma nimam vec kaj naj naredim hvala za morebitne odgovore.
Kekec+Mojca=Pašteta
Han ::
Uff, s temi novejšimi (post 455x) Neci so pa res same težave.
Če na 'frišnem' sistemu (goli WinXP SP2, brez dodatnih gonilnikov) pečka ne prebere spečene plate, jo lahko le še zamenjaš za drugo, po možnosti od drugega proizvajalca.
Poskusiš lahko še z drugim napajalnikom, čeprav le ta zelo redko vpliva na delovanje tovrstnih komponent.
Če na 'frišnem' sistemu (goli WinXP SP2, brez dodatnih gonilnikov) pečka ne prebere spečene plate, jo lahko le še zamenjaš za drugo, po možnosti od drugega proizvajalca.
Poskusiš lahko še z drugim napajalnikom, čeprav le ta zelo redko vpliva na delovanje tovrstnih komponent.
Hobit02 ::
Najbolj smesno je to da v drugem racunalniku kjer so isti winsi pecica deluje kot je treba.
Kekec+Mojca=Pašteta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102920 (27429) | nuclear |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2821 (2441) | Dusan_HD |
» | Pretvornik ATA-SATA in Theatrix 550 težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (2324) | miguel |
» | NEC ND-2510 vs NEC ND-2500Oddelek: Kaj kupiti | 2260 (1399) | krho |
» | Pioneer 105S problemOddelek: Zvok in slika | 1024 (865) | benzoo |