Forum » Pomoč in nasveti » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
Bakfark ::
Zadnje čase se je moj računalnik začel obnašati čudno. Najverjetne, da ni popolnoma okreval po napadu parih trojancev, neke sistemske datoteke so očitno bile izbrisane in zdaj nagaja.
Noče preklapljati med dvema userjema, obvezno moraš enega odjaviti da bi lahko prijavil drugega, internet explorer mi ne bere določenih strani.
Ko ga poženem po sekundi obstane, lučka napajanja še vedno gori, tako da je za ponovni zagon računalnik praktično treba "izkopit" kljub temu da ne dela. Ponovni vklop je možen šele ko vse skupaj izklopim iz vtičnice in ponovno zaženem. V vsakem primeru je potreben rednega servisa, mislil sem samo, če ima kdo kakšno idejo.
Hvala
Noče preklapljati med dvema userjema, obvezno moraš enega odjaviti da bi lahko prijavil drugega, internet explorer mi ne bere določenih strani.
Ko ga poženem po sekundi obstane, lučka napajanja še vedno gori, tako da je za ponovni zagon računalnik praktično treba "izkopit" kljub temu da ne dela. Ponovni vklop je možen šele ko vse skupaj izklopim iz vtičnice in ponovno zaženem. V vsakem primeru je potreben rednega servisa, mislil sem samo, če ima kdo kakšno idejo.
Hvala
amigo_no1 ::
Noče preklapljati med dvema userjema:
start/run/services.msc
Fast User Switching Compatibility (poženi)
ali
control panel/users / change the way users log on -> use fast switching
Internet explorer mi ne bere določenih strani
uporabljaj Firefox ali Opero
Zamenjaj napajalnik / poglej če je kje kakšen slab kontakt / znebi se prahu.
start/run/services.msc
Fast User Switching Compatibility (poženi)
ali
control panel/users / change the way users log on -> use fast switching
Internet explorer mi ne bere določenih strani
uporabljaj Firefox ali Opero
Zamenjaj napajalnik / poglej če je kje kakšen slab kontakt / znebi se prahu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Bakfark ::
Hvala za odgovore. Glede preklapljanja med userji pa sem naredil tako in še vedno ne gre. Se ne odziva, kar vrže nazaj ma okno z user ikonami. Šele ko enega odjavim lahko prijavim drugega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30168 (13602) | darkolord |
» | Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13678 (8725) | 64202 |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3337 (2759) | Pyr0Beast |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5811 (5811) | gumby |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1189) | ToniT |