Forum » Pomoč in nasveti » Segate Baracuda 320Gb Ni zaznan
Segate Baracuda 320Gb Ni zaznan
luka_top ::
Imam sledeči problem: Nabavil sem disk segate Baracuda 320gb /SATA2 Imam osnovno ploščo DFI PS83-BL
Ološča sicer podpira smo SATA (vendar se mi zdi, da to ni pomembno). Zanima me kje naj dobim kakrsne koli driverje za matično ploščo in za sata kontoler ali moram vklopiti kaj v BIOSU. FLASH biosa sem ze opravil vendar se ni zgodilo nic. Na spletni Strani DFI nisem našel nobenih gonilnikov ali posodobitev za SATA kontroler za mojo plato
LP luka
Ološča sicer podpira smo SATA (vendar se mi zdi, da to ni pomembno). Zanima me kje naj dobim kakrsne koli driverje za matično ploščo in za sata kontoler ali moram vklopiti kaj v BIOSU. FLASH biosa sem ze opravil vendar se ni zgodilo nic. Na spletni Strani DFI nisem našel nobenih gonilnikov ali posodobitev za SATA kontroler za mojo plato
LP luka
Han ::
Se plošče v disku zavrtijo (ga slišiš, da dela)? Je SATA kabel brezhiben, z dobrim stikom na plošči in disku?
Če v biosu ne vidiš diska, ga tudi noben gonilnik ne bo...
Če v biosu ne vidiš diska, ga tudi noben gonilnik ne bo...
AlesC ::
Če si ga priklopil na navadn dma/sata kabl, to je ta taširok boš mnde mogel mal jumperje na disku predrkat. Mislim, da je na hrbtni strani diska narisano kak mora biti. Drugače imaš pa tudi nastavitve v amibiosu za Sata. Gonilnike je brez veze nalagat, če ti ga sistem compa sploh ne zazna. Frka je po moje v amibiosu al pa jumperji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4394 (3560) | MasterKiD |
» | Nov disk(sata) + Gigabyte EP35-DS3R ne dovoli inštalacije W-VisteOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1127) | ZaLoMaT |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1741) | PIII850 |
» | Kako usposobiti sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (872) | 5er--> |
» | Nemorem instalirat Windows!!Oddelek: Strojna oprema | 1634 (1473) | Dekinio |