Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R.
S.T.A.L.K.E.R.
joker16_7 ::
Vse v zvezi s to multi streljačino.........
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
- zaklenil: Tilen ()
R33D3M33R ::
Tema o tej igri že obstaja: iskanje
In odpiranje nove teme v kateri o igri ne podaš nobenega podatka, ne vprašaš nič v zvezi z njo, ampak le napišeš "Vse v zvezi s to multi streljačino" sucks :P
In odpiranje nove teme v kateri o igri ne podaš nobenega podatka, ne vprašaš nič v zvezi z njo, ampak le napišeš "Vse v zvezi s to multi streljačino" sucks :P
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
joker16_7 ::
Dobro je včasih obnoviti kakšno temo, ki je že zdajvnaj zastarela. Sem pogledal prvi dve strani sveže delujočih tem in ni bilo nikjer S.T.A.L.K.E.R.-ja zato sem odprl novo temo. Poleg tega pa podatke o igrah ni problem najti. Lahko tudi sedajle. Vendar pa piše, da vsi sodelujemo in dodajamo zanimivosti. Torej zakaj se nisi držal tega? Joke.....
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: joker16_7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (strani: 1 2 3 4 … 62 63 64 65 )Oddelek: Igre | 356684 (2) | Stan57 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 92152 (10032) | Meizu |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7453 (7169) | yayo |
» | First person streljačine (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6636 (5131) | jan01 |
» | S.T.A.L.K.E.R. izide 23. marca. Letos!Oddelek: Novice / Igre | 5653 (3121) | dzinks63 |