» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
91 / 91
»
»»

Predsednik11 ::

Ne bi bilo slabo, da si v zoni urediš svoje prebivališče ali kakšen mini bunker.

Gregor459 ::

V Pripyatu v bloku bi si uredil eno stanovanje. Tam je dober razgled pa to ;)

Končno našel night vision gen 3b.
Našel sem gen1, gen 2 nisem pa še našel gen 3a.

Meizu ::

Enako, pojma nimam kje je gen3a, če ni celo kje v pripjatu. Sem že zdavnaj 3b našel.

oo7 ::

Tudi jat imam NVG Gen 3B.
3A naj bi prodajal prodajalec v Pripyatu.

Trenutno imam ta armor + artefakti. Maximalna termalna zaščita tudi ostalo zelo dobro.
V prvo sem igral veliko s Diamon exoskeletonom pa ne vem, če sem imel tako dobre stats. So pa mogli v Yanivu s patchi onemogočit, da tam v bunkerju Sparkov prideš, do dimond exoskeletona s prevračanjem lesenega zaboja.

Ja po patchu 1.4 ni bilo več mogoče dobiti diamantnega exa s trikom lesene škatle.

Remember the café by the river? Cafe "Prypiat."

From the outside, nothing special: concrete, a terrace, windows. But the trick isn't the building. The trick is the glass.

There's a stained-glass panel here. Big, colourful. And that's the strange part, everything around it has been dead and crumbling for years, but it's still holding on. When the sun hits it just right, for a moment, it feels like it's not the Zone inside, but a kaleidoscope.

Old-timers used to say that before the accident, young people hung out there in the evenings, watching the water. After the evacuation, the café kept working for a while longer because they fed helicopter pilots. Yesterday it was ice cream; the next day rations for those flying straight to the reactor.

I haven't been there in a long time. And even the Corps guys I know don't come close anymore. They say strange things happen there sometimes. From a distance, you can see it -- like light wandering inside. Flickering, shifting, like disco lights. And all around -- silence, the heart of a dead city.

Now it's empty. Inside, nothing seems alive. But the stained glass is like a beacon. It stands there and glows, even when it shouldn't.

That's why people don't like going there. Not because of radiation. Because of the feeling. Because it seems like the café isn't completely empty.

It's just waiting.

#ChornobylFacts

https://x.com/stalker_thegame/status/20...

S.T.A.L.K.E.R. 2 - Zone News, Updates, Details & DLC Theories

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gregor459 ()

Če bi kdo rad nadgradil na ultimate je od 22-29 januarja -30% na Steamu.

Glede na govorice naj bi bil letos aprila prvi DLC.

Guide v Yaniv station spet manjka. A jim še ni uspelo popravit tega buga ?

Enaplusdva ::

oo7 je izjavil:

Trenutno imam ta armor + artefakti. Maximalna termalna zaščita tudi ostalo zelo dobro.
V prvo sem igral veliko s Diamon exoskeletonom pa ne vem, če sem imel tako dobre stats. So pa mogli v Yanivu s patchi onemogočit, da tam v bunkerju Sparkov prideš, do dimond exoskeletona s prevračanjem lesenega zaboja.

Diamond exo je zdaj notri v Sparkovem bunkerju in ne na strehi.
Do diamond exota v Spark bunkerju ne moreš drugače kot preko glavnega questa.

Gregor459 je izjavil:

Tudi pri meni manjka po napadu Monolitov na Yaniv postajo. To najbrž ni hrošč ampak je namensko.

Enaplusdva je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Tudi pri meni manjka po napadu Monolitov na Yaniv postajo. To najbrž ni hrošč ampak je namensko.

Čudno je to, ker njega ni ikona guida je pa še vedno tam.

Sem že skoraj pri koncu v Pripyatu in moj vodič je v Yanivu.

Trenutno se mučim s Granite squadom na najvišji tezavnosti. S Gausom te pospravijo v sekundi.

Si sklopil tisti expedition mode al kaj je že?

A je to kakšna nova anomalija ?

Se ne spomnim teh luž katere lebdijo s prvega igranja ?

Meizu je izjavil:

Si sklopil tisti expedition mode al kaj je že?

Ja tisto imam izklopljeno.

Se ne spomnim teh luž katere lebdijo s prvega igranja ?

Mislim, da so nove, ja.

Izi ::

To sta 2 novi anomaliji, ki so ju dodali novembra 2025 z Expedition Update.

Prva je kot kaplja vode, ki se dviga gor iz luže. Je nenevarna anomalija.
Druga pa je gejzir vroče pare, ki te lahko močno opeče.

To ja kaplja vode katera je nenevarna anomalija.
To opažam predvsem v Pripyatu.

YOU DIDN'T KNOW THIS ABOUT STALKER SERIES BEFORE | SECRETS & EASTER EGGS

Počasi končujem v drugo sem že v point no return.
V prvič sem dobil Kaymanov konec.
Sedaj v drugo igram Ward. Ampak kar nekako se mi ni zdelo prav, da moram še v drugič ubit Streloka. Ampak sedaj je prepozno.

Jaz pa še kar tavam po zoni, raziskujem in se trudim ne končat playthrougha :)

Čakaš na DLC ? :)
Vprašanje kako se bo DLC sploh začel, ker se igra konča. Verjetno bo kakšen nov igralni lik ?
Februarja naj bi najavili DLC.
Aprila pa naj bi izšel prvi DLC.

Končal v drugo.
Se pravi Skif dobi novo stanovanje in vse kar si želi seveda zunaj zone.
A hec je v tem, da je zdaj Skif agent Warda ? Sedaj v bistvu vlada preko Korhusnova lahko preko televizij nadzira Skifa ?
A sem prav razumel ?
Če je tako potem je to še najboljši konec za Skif-a ima vse kar je želel. Res, da je sedaj nadziran ampak on tega sploh ne ve to ve igralec.

Jst bi rekel, da je Strelok konec najboljši.

oo7 je izjavil:

Končal v drugo.
Se pravi Skif dobi novo stanovanje in vse kar si želi seveda zunaj zone.
A hec je v tem, da je zdaj Skif agent Warda ? Sedaj v bistvu vlada preko Korhusnova lahko preko televizij nadzira Skifa ?
A sem prav razumel ?
Če je tako potem je to še najboljši konec za Skif-a ima vse kar je želel. Res, da je sedaj nadziran ampak on tega sploh ne ve to ve igralec.

Ja... Skif ne vem če je direkt agent Warda, ker do konca ohrani svoj Stalker status, ampak z ward značko. Dvomim, da gre to v ekstreme kot npr. Strelok, ki je nekaj časa bil svetovalec warda. Sicer pa ja, konec namigne, da imajo Skifa pod kontrolo ampak nekako čisto normalno za moderen svet. Tudi meni se zdi glede na Skifove želje in prvotni cilj obiska zone to res najboljši konec zanj. Če je kanoničen, to bomo pa še videli.

P.S.: Ward kot celota mi tudi še najbolj deluje Dutyjevsko, tako da vsaj kar se mene tiče vardovcev ne vidim v negativni luči, vsaj ne kaj bolj od ostalih fakcij.

Čakaš na DLC ? :)
Vprašanje kako se bo DLC sploh začel, ker se igra konča. Verjetno bo kakšen nov igralni lik ?

Pa niti ne. Dvomim, da bo DLC nadaljevanje obstoječe zgodbe ampak bo najbrž v slogu prejšnje trilogije nek prequel ali sequel obstoječe zgodbe, če ne nemara celo samostojna zgodba. Če tako na hitro pogledaš bi najbrž kopiranje prejšnje trilogije izpadlo malo neizvirno. Bi bilo pa zanimivo videt sequel glede na obstoječo zgodbo, ker me zanima, kaj bi GSC izbral kot kanoničen konec Stalker 2. Kakorkoli obrneš, nekaj starih likov umre. Ali pa celo vsi, če drži, da je kajmanov že mrtev in ga upodablja Faust. Ali pa če ni celo Faust že ves čas bil Kajmanov, kdove. Ali pa obratno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Men se zdi še najbolj canon ending Skif ending. Skifov ending ponudi nešteto novih opcij. Pa tudi tole Černobilsko zono se je zdaj predelalo v 4 igrah po dolgem in počez. Lahko pa se motim. Po drugi strani si pa ne predstavljam, da bi igral v kakšni drugi coni na svetu kot Černobilski.
Strelok ending je Severna Koreja.
Scar ending je pogreb.
Ward je verjetno res še najboljši za Skifa ampak ne bi rekel, da je canon.
Edini ending kateri ponudi nadaljevanje je Skif ending vsi ostali so zaključeni razen Strelok če bi se Skif odločil, da ga razstreli v kapsuli.

Se strinjam ja, da čeprav Ward ni švoh ending skoraj ziher ni kanoničen ker to ubistvu predstavlja konec zone. No, razen... če potem v nadaljevanju Ward kaj nepredvidljivega zmuti in zona eksplodira še huje kot prej.

Meizu je izjavil:

Ja... Skif ne vem če je direkt agent Warda, ker do konca ohrani svoj Stalker status, ampak z ward značko. Dvomim, da gre to v ekstreme kot npr. Strelok, ki je nekaj časa bil svetovalec warda. Sicer pa ja, konec namigne, da imajo Skifa pod kontrolo ampak nekako čisto normalno za moderen svet. Tudi meni se zdi glede na Skifove želje in prvotni cilj obiska zone to res najboljši konec zanj. Če je kanoničen, to bomo pa še videli.

P.S.: Ward kot celota mi tudi še najbolj deluje Dutyjevsko, tako da vsaj kar se mene tiče vardovcev ne vidim v negativni luči, vsaj ne kaj bolj od ostalih fakcij.

Ja v bistvu sedaj Skifa nadzorujejo strici iz ozadja ali teta Agatha katera dela za Regulatory Board. Te Agathe nisem pogruntal ali je sploh človek ali je samo projekcija. Seveda je v igri hologram ampak saj so bili tudi C-Consciousnes preko visiographa.
Zanimivo, ko najdeš tiste dokumente o agentih za vse piše vse razen Streloka brez vseh podatkov in error :)

Moram pogledat, če imam kakšen save pred misijo Subtle Matter, da daredim še Spark konec.
Sedaj v drugič, ko sem igral Ward je kar nekaj novih in različnih stvari od prvega igranja kjer sem dobil Skifov konec.

Še en zanimiv MOD - Shay's Visual Combat Rework (FULL COLLISION AND OPTIMIZATION UPDATE PT1)- https://www.nexusmods.com/stalker2heart...

Visceral deaths, changed animations, realistic amounts of blood, and more nasty stuff
Animations, dismemberment, impacts, trails and lots more!!
Complete packages for easy use and modular packages for choosing what u want!

S.T.A.L.K.E.R. 2 -- Visual Combat Rework Mod Trailer

Stalker 2 na Steamu

When studios start cleaning trailers like this, it's usually because:
New pages are coming
New trailers are imminent
DLC branding is being split

Itak pa glede na govorice naj bi februarja predstavili prvi DLC.

Vsi videi v 480p ?:8)
««
91 / 91
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746160049 (44127) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

523104827 (22707) Meizu
»

Streljačina, po dolgih letih

266437 (4713) KnightMare
»

Areal

85610 (5339) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)