Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

JanBrezov ::
Se spomnim tega signala ampak nisem povezal, da gre za Limansk. To so zvoki verjetno s kakasnega podzemnega laba ?
Zelo verjetno. Stalker Wiki:
Prior to the 1986 Chernobyl disaster, Limansk was home to a mysterious research institute known simply as "Radiowave", with many of the town's houses being built to accomodate the researchers and their families. Perhaps the city's most notable landmark is its large antenna array, built by the Radiowave Institute personnel. Though the Institute's research and the purpose of the antennas were officially secret, it is speculated that the scientists' work focused on mind control, as suggested by the hostility and strange behavior of Limansk's residents, but also the headaches people foreign to the city would experience when going there.
Torej mini Duga + eksperimenti z nadzorom misli. Le kaj bi lahko šlo narobe?
Dalje, tale vir:
STALKER 2 Lymansk Description, r/stalker
"SPACE BUBBLE"
"An anomalous formation that resembles the rough town of scientists, Lymansk. A tangled labyrinth of streets and courtyards. It looks like someone's dream, or a vague memory of this place. Every stalker who has been to Lymansk knows familiar places here, such as the yard where he once made a hiding place, or the Radio Wave Research Institute, where the city's residents still worked.
Many stalkers who ended up here were never able to find a way out of this bizarre place. Rumor has it that their shadows still wander the changing streets. Even Tachenko, the legendary General of Duty, died here. The cause of his death still remains one of the most important mysteries of the zone."
This comes from the Almanac art book, it's page doesn't state that the region will be fully open and explorable, but that it's fragments of it stuck in limbo inside of a spatial anomaly.
V Lymansku je polno sferičnih anomalij. Legendarni Duty general, izgubljen tam? DLC o Duty in Freedom? Definitivno gremo tja!
Gregor459 ::
Se spomnim tega signala ampak nisem povezal, da gre za Limansk. To so zvoki verjetno s kakasnega podzemnega laba ?
Zelo verjetno. Stalker Wiki:
Prior to the 1986 Chernobyl disaster, Limansk was home to a mysterious research institute known simply as "Radiowave", with many of the town's houses being built to accomodate the researchers and their families. Perhaps the city's most notable landmark is its large antenna array, built by the Radiowave Institute personnel. Though the Institute's research and the purpose of the antennas were officially secret, it is speculated that the scientists' work focused on mind control, as suggested by the hostility and strange behavior of Limansk's residents, but also the headaches people foreign to the city would experience when going there.
Torej mini Duga + eksperimenti z nadzorom misli. Le kaj bi lahko šlo narobe?
Dalje, tale vir:
STALKER 2 Lymansk Description, r/stalker
"SPACE BUBBLE"
"An anomalous formation that resembles the rough town of scientists, Lymansk. A tangled labyrinth of streets and courtyards. It looks like someone's dream, or a vague memory of this place. Every stalker who has been to Lymansk knows familiar places here, such as the yard where he once made a hiding place, or the Radio Wave Research Institute, where the city's residents still worked.
Many stalkers who ended up here were never able to find a way out of this bizarre place. Rumor has it that their shadows still wander the changing streets. Even Tachenko, the legendary General of Duty, died here. The cause of his death still remains one of the most important mysteries of the zone."
This comes from the Almanac art book, it's page doesn't state that the region will be fully open and explorable, but that it's fragments of it stuck in limbo inside of a spatial anomaly.
V Lymansku je polno sferičnih anomalij. Legendarni Duty general, izgubljen tam? DLC o Duty in Freedom? Definitivno gremo tja!
Dobra raziskava
Pa ta DLC se bo splačalo preigrati dvakrat enkrat kot Duty in enkrat kot Freedom.
Predsednik11 ::
Predsednik11 je izjavil:
Saj če delaš vse sprosti se ti v bistvu ni pitrebno vračati kaj preveč na prejšnjo lokacijo. Vsaj ne na jugo vzhodni del mape.
Je kar nekaj questov, ko se nahodiš, predvsem se spomnim questov v zvezi s kontrolnimi ovratnicami prof. Dvupalova, ki je doma sred ničesa in ni vodiča do tja. Če si pa hoarder, kot sem jaz, moraš itak po vsaki najmanjši misiji do trgovca, po možnosti v Rostok, ker tam en kupuje tudi pokvarjeno robo.
Na začetku je bil glitch kjer si lahko mastno zaslužil pri vsakem trgovcu tisto se je kar splačalo. Tako, da se ni bilo ravno treba ukvarjat s pokvarjeno robo.

dronyx ::
Je kar nekaj questov, ko se nahodiš, predvsem se spomnim questov v zvezi s kontrolnimi ovratnicami prof. Dvupalova, ki je doma sred ničesa in ni vodiča do tja. Če si pa hoarder, kot sem jaz, moraš itak po vsaki najmanjši misiji do trgovca, po možnosti v Rostok, ker tam en kupuje tudi pokvarjeno robo.
Te ovratnice so tri, vsaka pa več kot kilometer narazen. To je sprehajanja zlahka za eno uro. Jaz sem prvič dobil občutek, da me razvijalci zajebavajo, ko te nek lovec pošlje pobit pet psov skoraj kilometer stran. Pa teh psov je povsod kolikor hočeš. Prvi Stalker je zame ena najboljših iger, pa sem jih preigral veliko. Tam ni nobenega nepotrebnega balasta in ima po moje eno boljših zgodb v računalniških igrah. Tu pa se zdi, kot bi v mikser zmetali vse prejšnje dele in potem pride ven kar pride.
S.T.A.L.K.E.R. 2: Cost of Hope -- Iron Forest & Chornobyl NPP Exploration
7:36-7:42 new enemy Kadaver
7:53 Limansk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()
Kadaver je mutant ali vojak ?
Kadaver is a terrifying mutant "super soldier" featured in S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Originally introduced as concept art in the game's official art book, the creature was officially added to the game via the Cost of Hope DLC expansion.
Project "X" Super Soldier: They are ex-humans who underwent horrific, intentional mutations engineered by scientists to create the perfect biomechanical weapon.
Part of their human head has been replaced with an integrated helmet featuring a centered "visor-camera" or specialized optic lens.
Leaked development logs and files suggest they were designed to be encountered inside the Zone's secret underground installations, specifically labs like X8, X10, X11, X16, and X18.
oo7 ::
The Zone's playlist will sound even more spectacular after the release of S.T.A.L.K.E.R. 2: Cost of Hope -- we can already hear familiar melodies by the Kalush Orchestra playing around lonely campfires.

Je kakšen trik pri Strelok boss-u? Jaz porabim vso municijo in ga ne premagam. Očitno če ne prideš do sem s pravim orožjem in dovolj municije je zadeva praktično nerešljiva. Sem moral prestavit težavnost na rookie.

1. Prinesi dovolj municije, po možnosti šparaj najboljše orožje za ta boj.
2. Izberi pravo lokacijo, od koder streljaš. Jaz sem ga premagal večkrat zelo podobno, kot pravi tale video:
How to Defeat Strelok in Stalker 2
2. Izberi pravo lokacijo, od koder streljaš. Jaz sem ga premagal večkrat zelo podobno, kot pravi tale video:
How to Defeat Strelok in Stalker 2

Ja, saj to razumem, samo problem je, ko prideš do sem je oklep praktično uničen, orožje se zatika...Tu ni mehanikov, da ti karkoli popravijo. Kaj šele na kakšnih višjih težavnostih. Očitno napaka, ker nisem vzel s seboj gauss puške. Bom do konca ostal kar na rookie težavnosti. Imam tega počasi dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Gauss bi ti prišel kar prav v borbi proti Streloku.
Pomaga pa tudi če iz inventorija odstraniš vse artefakte, da te električne anomalije ne zasledujejo če se spomnim prav.
Pomaga pa tudi če iz inventorija odstraniš vse artefakte, da te električne anomalije ne zasledujejo če se spomnim prav.

V bistvu sem naredil napako že na začetku zadnjega dela igre. Nekje dobiš X-7 suit in iz razlage sem razumel, da je ta obvezen da preživiš za neke teleportacije. In jaz zamenjam moj polno nadgrajen armour za tole. Ampak menda to ne drži da je X-7 suit nujno potreben.
Problem je, da ne veš kaj te čaka. Za zadnji del igre najbolje da imaš s seboj dva armorja in več različnih tipov orožja. Zadnji del igre je že na stalker težavnosti težak, če nisi ustrezno opremljen, načina da bi tam karkoli popravil pa po moje ni. Edino da opremo zamenjaš za drugo, ki je v boljšem stanju.
Pogrešam pa v igri malo več različnih nalog. Po moje je bila celo ena najboljših tista s tremi ovratnicami (sicer stranska misija) in na koncu v redu nagrada - gauss. Veliko ostalih misij je narejenih na podoben način - tri stikala vklopit, izklopit...Tu bi bilo lahko več raznolikosti po moje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
V bistvu sem naredil napako že na začetku zadnjega dela igre. Nekje dobiš X-7 suit in iz razlage sem razumel, da je ta obvezen da preživiš za neke teleportacije. In jaz zamenjam moj polno nadgrajen armour za tole. Ampak menda to ne drži da je X-7 suit nujno potreben.
Problem je, da ne veš kaj te čaka. Za zadnji del igre najbolje da imaš s seboj dva armorja in več različnih tipov orožja. Zadnji del igre je že na stalker težavnosti težak, če nisi ustrezno opremljen, načina da bi tam karkoli popravil pa po moje ni. Edino da opremo zamenjaš za drugo, ki je v boljšem stanju.
Pogrešam pa v igri malo več različnih nalog. Po moje je bila celo ena najboljših tista s tremi ovratnicami (sicer stranska misija) in na koncu v redu nagrada - gauss. Veliko ostalih misij je narejenih na podoben način - tri stikala vklopit, izklopit...Tu bi bilo lahko več raznolikosti po moje.
Ja na koncu je fino imet več pušk in oklepov, ker se izrabijo. Za konec igre kolikor se spomnim seveda, ko sem igral v drugo sem imel 2x diamond exo, 2x zubr, 1x gauss, 2x saiga in 1x dnipro.
Pa je kar nekaj zanimivih stranskih misij. Npr tista kjer si sniper ali pomagaš Sultanu in Beardu ali pa natakarici. Pa v Zalisiji kjer je vodič v bistvu monolitovc in moraš iti v gozd poiskat njegovo kočo kjer te čaka zaseda.
Pa raziskovanje je zanimivo npr nočna očala gen 3 tam pri jezeru. Pa journal stash v Pripyatu na vrhu bloka v enem stanovanju...
Tista je tudi dobra, ko ti banditi prodajaio avto akpak tisti ni misija. Gre za navadno srečanje.

Na Steam osnovna igra in dodatek omenjata enako porabo diska, 160 GB. Na GOG je samo za DLC navedeno, da rabi 20 GB.
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Patch 1.0 & Cost of Hope Release Date Reveal 2.0 Comparison
Ampak to je primerjava s trailerjem Cost of hope DLCjem.
Se mi zdi, da je bolj barvito ?
Ampak to je primerjava s trailerjem Cost of hope DLCjem.
Se mi zdi, da je bolj barvito ?

Nekje bolj na začetku je ena misija, ko greš v lesen mlin na veter do nekoga po stopnicah. Jaz sem tam umrl vsaj 10 krat. Mislil sem, da me nekod ustreli iz vrha, sem pa spregledal vrvice na tleh, ki aktivirajo bombo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | S.T.R.A.N.G.E.R. Bermuda SOSOddelek: Igre | 512 (318) | Seljak |
| » | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 172315 (56393) | oo7 |
| » | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 110172 (28052) | Meizu |
| » | ArealOddelek: Igre | 6057 (5786) | Heavy |
| » | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 9408 (9124) | yayo |