» »

FTP odjemalec dostopen od "zunaj"

FTP odjemalec dostopen od "zunaj"

zgubljenc ::

Kdo mi lahk pomaga svetovat sledeče.
Kako bi nastavil FTP client, da bi lahk dostopal do njega tudi izven LAN mreže? Znotraj mreže dela..zunaj ni pa nič :(

lp

salesky ::

Kaj ti bi rad mel FTP server, tako da bi lahko iz kjerkoli kjer je net lahko do tvojega PC-ja dostopal prek FTP?

Instaliri si FTP server in potem (če imaš ruter) odpri port 21(port forwarding). Moraš pa tudi na požarnem zidu odpret port.

LP

zgubljenc ::

Točno tko želim. Uporabljam program FileZilla. Znotraj mreže sem nastavil dostop na FTP//(št. IP-ja) Imam internet od T2. Se pravi, da morem na modemu odpret port ??? Kako dostopim do njega, z IP-jem (ga nimam).
Prosm, če lahko še malo bol podrobno razložiš.
hvala.

lp

iggy ::

Če sem prav razumel nimaš ipja. Vsak uporabnik ima svoj IP samo pogledat moreš kateri je. Če imaš router forwardiraj port 21 na tvoj notranji IP.
Hey, you're fat!

Pri T2 imaš lahko tudi tisto zaščito kjer so zaprti vhodni porti in neboš mogel.

MChip ::

Jaz imam tudi t-2jev internet in modem. Mislim da je firme smartcom... Ali nekaj tazga... In ja tako kot si rekel! Ne da se odpirat in zapirat portov! To je edini problem pri t2 modemih;((. Sploh ni mogoče dostopati do nastavitev modema prek kakeršnega koli brskalnika. Vem da tukaj ni kriv brskalnik ampak samo modem.

Je to namerno storjeno?
Zadaj je priključek consol.. Ali nekaj tazga... Tako da se sigurno da preprogramirat. Trenutno delamo na tam projektu na naši šoli.

Če nam kakrkoli uspe>:D... Vas takoj obvestim oz bom tako ali tako dal novo temo :))

Lep pozdrav!

Pero
Laško je zakon

Zgodovina sprememb…

Ne ne ne. To je višina zaščite, ki ti jo T-2 lahko vklopi.

Imaš:

nizka
srednja
visoka

Poglej

Tako da to bo prva stvar, ki moraš vprašat na T-2 kaj imaš vklopljeno.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372340476 (40932) ignats
»

Domači strežnik (strani: 1 2 )

8012733 (10826) Zalachenko
»

Hiter FTP strežni

455781 (4848) Jin
»

Službeno omrežje se sesuva

277426 (6545) thebaloh
»

clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Operacijski sistemi
23016565 (8104) Gapi

Več podobnih tem