» »

Pretvornik SLot¸1

Pretvornik SLot¸1

abcde7 ::

Kje bi lahko klupil pretvornik za celeron da iz slot1-daš na slot za novejše procesorje.

Pa koliko približ. stane?

kinetik ::

Misliš na Pl-ip3 ki je bil neki tedno predstavlen:?:D

Ampak en problem obstaja nima uradnega zastopnika v sloveniji stane pa okrok 48.000SIT s celeronom 1200:O

ne, ne...|O to je previsoka cena.... to so u slo. prodajal.. še učerej so ga u en trgovin mel, zdej so ga pa prodal tazadnga!

FORA JE TALE:

jest mam abitko in C333A, zdj bi pa rad dal celeron 466A not... ma pa moj celeron še tasatro obliko SLOT1, teli novejši celeroni od mislm. 400mhz naprej so pa mnal drgačni in zanima me kok ta pretvornik stane... mislm da so jih v mlacomu mel ce jih se zdj nimajo...

A jt o slučajno: CELERON CONVERTER PGA/SLOT???

||_^_|| ::

ja robo, to je to!
:)

A 100% K SM SLIŠOV DA U MLACOMU TEŽKO NAZAJ VRNEŠ D ANM ZA BREZVEZE NABAVU!!!?????

||_^_|| ::

100% je to to. to sm tut jst meu učas.

Yurko ::

No gilh v zvezi s temo, pa vseeno. Pravkar sem na stari Abit BH6 zamenjal svoj stari C400 z P31000, seveda s pomočjo slotketa 3. Glede na to, da ta plata uradno sploh ne podpira FSB133 in proce hitrejše od 850, dela zadeva prav odlično. Seveda 1000/133.

Pa je spet stara kišta postala nekej vredna!

LP, Yurko

Binji ::

Koliko pa kej stane ta konverter? Kje se ga dobi?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Sem ga kupil pred cca. enim letom v firmi netis za mislim de 5 jurjev.

Ja se ga da dobit jst grem po njega v ponedeljek in stane kakih 2500 do 35008-)

u MLACOMU STANE 1350 SIt...

No, sej lahko de sem se u ceni zmotu. Je preveč vode vmes preteklo, de bi se točne cene spomnu.

NO LEJTE ZDEJ TO: SM KLICOV U MLACOM PA JE ČLOVK TM REKU DA STA DVE VRSTI KONVERTERJEV FCP IN PGA..... PGA majo, FCP pa ne!

In ko nej jest zdej ugotovim kakšen procesor je tist k ga nameravam gor dt??????? Plis za hlp!!!

na FCP grejo nojši celeroni do 1100 na unga pa ne
to je vsa razlika ki pa je zelo pomembna8-)

Ales ::

Če nisem v zadnjih tednih videl že 3 ali 4 take teme... Čudno, da se nikjer več ne dobi zadevic... če bi vsaj kaki firmi kot je Mlacom kapnilo in bi uvozili 100 komadov.

PPGA konverterjev imam jaz 5 v omari, če kdo rabi :\. Če bi imel pa zalogo FCPGA konverterjev, bi bil bogat :D

Se mi megleno dozdeva, da je obstajal način, kako prirediti FCPGA procesor in PPGA pretvornik, da sta delovala skupaj. Ampak v postopku je potrebno odstraniti nogico procesorja, tako da... :)

Aleš

plo bom pa jst zlo zlo bogat >:D>:D>:D
nic pametnega nimam za povedati

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411551 (7889) Spajky
»

kateri P3 na Abit BH6 (slot1) plosco

211841 (1628) Air_Borne
»

i440BX z PIII@800eb

151113 (946) tomi_m
»

Stara plata + nov procesor = ?