Forum » Pomoč in nasveti » a ima mrezna svojo pamet?
a ima mrezna svojo pamet?
Binji ::
Torej imam kabel preko stare 3COM 509b Combo ISA kartice. Najprej sploh ni hotela delati, ko sem potegnil nove drajverje z neta pa se je vdala. A kaj ko vsake nekaj dni kar odpove in noce niti prebrati IPja z modema. Pomaga le reinstalacija (najboljse sistema), potem pa vedno spet dela. Jo moram zamenjati? Mogoce da samo kabelski dostop odpove (skoraj ne verjamem)?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ToniT ::
Najboljše bo, da vzameš program za konfiguracijo (3c5xcfg.exe) in tam nastaviš media type na utp (RJ45) - zdaj je verjetno nastavljeno na auto. To je pri meni večinoma rešilo probleme - teh kartic imam še kar nekaj.
Sm dobil ma mi javi error - divided by zero ko ga zazenem. Zgleda da mam predobro masino za to.
Highlag ::
Kak to misliš da potegne IP z modema?
Jest mam tud kabel modem pa imam vse nastavitve za mrežo na PC-ju.
Jest mam tud kabel modem pa imam vse nastavitve za mrežo na PC-ju.
Ales ::
Nekateri ponudniki omogočajo DHCP, torej dobiš IP samodejno ob prijavi. Čeprav, če je fiksen, ga lahko tudi nastaviš sam...
Si že poskusil, Binji? Katerega operaterja imaš za kabel?
Si že poskusil, Binji? Katerega operaterja imaš za kabel?
Sem bootal v DOSu, nastavil, danes isto. Resetiram, se se neki igram, isto. Resetiram, dela zaenkrat. Krneki.
Drgac sm pa tisto mislu da se more mrezna povezat z modemom da o njega dobi pac IP in DNS. Seveda imam oboje staticno in lahko tudi rocno nastavim, a ne bo tako nic bolj delalo.
Drgac sm pa tisto mislu da se more mrezna povezat z modemom da o njega dobi pac IP in DNS. Seveda imam oboje staticno in lahko tudi rocno nastavim, a ne bo tako nic bolj delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija in internet preko enega UTP kabla?Oddelek: Omrežja in internet | 11820 (6112) | rogerg |
» | Povezava Sinope 568+r4 in tp link tl-wr941ndOddelek: Pomoč in nasveti | 1383 (1159) | ngc2392 |
» | Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2268 (889) | mailer |
» | Joker Jerovšek Boot ScreenOddelek: Pomoč in nasveti | 842 (764) | TylerDurden |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1242) | Fantom |