Forum » Pomoč in nasveti » Črni CD-R-ji
Črni CD-R-ji
AtaStrumf ::
Sem se včeraj malo dolgočasil v BTC-ju pa sem si nabavil 10 Smart Buy CD-R-jev, k so se mi zdeli fletni, k je gor pisalo da so črni, pa še zadnja škatla je bila. No to nabavim in pridem domov in pogledam in vidim da so zares črni (ne pa tako ko gor piše Silver pol so pa obični zalto-rumeni) in to ne zgoraj ampak spodaj. Kaj hudiča pa je zdaj to? A je to za snemat špile za Play Station al kva? A se da to spečt v običnih pekačih in ali delujejo normalno tudi na PC-ju (ker sam nimam PS-a in niti najmanjšega apetita po njem). Dejte mi to mal razjasnit.
- spremenil: Tomi ()
Alec999 ::
to je navadn CD za spect .. tko k usak .. sam da je mal lepsi :) ok priznam najlepsi kar sm jih kdaj imel
Brane2 ::
Sem dobil takle CD na zadnjem beograjskem sejmu. Stvar suva. Kar se črne barve tiče, gre za filter, ki izfiltrira vidne barve, infrardečo pa spusti čez. Mora bit pa kar dober v tem, ker je infrardeča v CDju res blizu vidne rdeče.
Ta stvar pa je popolnoma črna, torej v vidnem področju ne spusti skozi nič...
Op pisanju težko kej rečem, ke sem dobil posnet plošček, branje pa mi dela brez problemov v vseh enotah u firmi...
Ta stvar pa je popolnoma črna, torej v vidnem področju ne spusti skozi nič...
Op pisanju težko kej rečem, ke sem dobil posnet plošček, branje pa mi dela brez problemov v vseh enotah u firmi...
dynamite ::
Ja, so res cool! Zadnjic sem kupil pro www.com-shop.com 20 Black in 10 Color. Black rulajo, color pa tudi. Ce kupis color, vzami vsaj 10 kom, da dobis vseh pet barv (rdeca, oranzna, vijolicna, zelena in modra). Zeleni in modri niso taki kot tisti stari CD-R ampak zelo zive barve. Najbiolj se mi dopadejo Black in RED. Red so zelo cool za kaksen pr0n. :)
Btw... na dva oranzna sem snemal Clockwork Orange (2CD), hehe. Full dobro izpade!
Se to... sem slisal da naj bi bili Black CD-R boljsi za audio. Vsaj tako so trdili neki audiofili...
Btw... na dva oranzna sem snemal Clockwork Orange (2CD), hehe. Full dobro izpade!
Se to... sem slisal da naj bi bili Black CD-R boljsi za audio. Vsaj tako so trdili neki audiofili...
Cena za 10 komadov je v Comtronu v BTC v LJ cca 1600 SIT v slim škatlicah. Samo jaz sem vzel tazadnjih 10. Mogoče imajo še kaj, samo raje prej pokličte.
Pa hvala vsem za razlago. Še posebej tebi Brane2, zelo zanimivo.
Pa hvala vsem za razlago. Še posebej tebi Brane2, zelo zanimivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()
Trdi ::
To bi lahko kakšen film posnel: "Lov za črnimi CDji". Sej razlike v kvaliteti verjetno ni nobene, kot je to v navadi.
Trdota d.o.o.
d0rK ::
wOOOO..lih tele iščem...TO so NAJLEPŠI CD-ji kar sem jih videl...Tko lepo..Črni
Preprosto čudovito
Preprosto čudovito
kuglvinkl ::
V Mullerju na Čopovi jih imajo. Za oderuških 2700 SIT 10 kom, v običajnih škatlicah.
Your focus determines your reallity
Jaz sem jih kupil v COMTRONU v BTC-ju, pod Emporiumom po čist navadni ceni, ker se je prodajalc zajebal, torej okrog 1500 SIT za 10 komadov, drugače pa so stali okoli 1700 SIT, tako da jih glih nevemkaj nisem okol prinesel. Sam to je bilo že 9 mesecev nazaj, pa jih imam še vedno vseh 10, ker mi jih je škoda in ne vem kaj bi gor posnel. Zaenkrat mam še dost navadnih, tako da pridejo v poštev res le če bo kaj posebnega.
IceIceBaby ::
Jaz jih kupujem v lokalni rač. trgovini za malo več kot 1200 sit. Pakirani so v slim škatlicah.
Prej sem kupoval tiste v kolačih, ampak razlika v ceni res ni velika zgledajo pa veliko boljše :) Pa še škatle dobiš zraven. Zdej vse na črne snemam.
Prej sem kupoval tiste v kolačih, ampak razlika v ceni res ni velika zgledajo pa veliko boljše :) Pa še škatle dobiš zraven. Zdej vse na črne snemam.
Jure2k ::
Js sm si pa kupu tri komplete črne, rdeče in temno modre. Me zanima, če so kej kvalitetni, za dest komadov sem dal 1499 tolarjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99624 (28726) | pingo76 |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10079 (6403) | jastreb |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8807 (7053) | Zheegec |
» | Nakup cdjev - 100 kosov v slim skatlahOddelek: Kaj kupiti | 1553 (1138) | tedybear |
» | CD medijiOddelek: Kaj kupiti | 1157 (963) | piek |