Forum » Kaj kupiti » CD mediji
CD mediji
||_^_|| ::
ni se glih treba obremenjevat da piše gor 16x. jst še z nobenmu nism meu problemov (razn z eno serijo TDKjov k niso hotl več k 12x)
MadMax ::
Pr PCX vprasi za VIVASTAR. Sicer so slim skatlice in 12x, ampak delajo na 16x preverjeno.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
BojlerTM ::
Pejt v Comtron v BTC hala D. Majo ene CD-je deklarirane na 12x, sto kom pa stane okol 10kSIT(so brez skatlic). Majo pa tud za 1,2kSIT 10kom 16x CDje z slim skatlico.
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
hatch ::
To so silver cdji in so zanic. Ze pri 8x jebejo vcasih.
v leclercu imajo traxdata? po 135 se mi sdi
v mentku pa primco po 148 (preverjeno delajo na 16x b.p.)
v leclercu imajo traxdata? po 135 se mi sdi
v mentku pa primco po 148 (preverjeno delajo na 16x b.p.)
piek ::
Se enkrat:
PCX v Stegnah -> cdr-ji Vivastar slim case, delajo na 16x brez problemov pa se poceni in lepo na pogled so! Pac, kupi vecjo kolicino (popust). Sam sem jih "pozgal" ze kakih 100+ na 16x pa ni niti eden zajebal.
LP
piek
PCX v Stegnah -> cdr-ji Vivastar slim case, delajo na 16x brez problemov pa se poceni in lepo na pogled so! Pac, kupi vecjo kolicino (popust). Sam sem jih "pozgal" ze kakih 100+ na 16x pa ni niti eden zajebal.
LP
piek
---
Finish it off if you started it!
---
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6367) | jastreb |
» | teacovi pekači-da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 2118 (1621) | AngelOfDeath |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5875 (4868) | ender |
» | Nakup cdjev - 100 kosov v slim skatlahOddelek: Kaj kupiti | 1525 (1110) | tedybear |
» | Najcenejsi CD-R medijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1103) | AtaStrumf |