Forum » Omrežja in internet » Težave s FTP uplodom strani
Težave s FTP uplodom strani
MihaFirst ::
Zdravo!
S FTP clientom (ni važno kater, poskusil sem z večimi, povsod enako) se hočem povezat na freehostijin server, kamor morm uploadat enormno število fileov. V glavnem, nikakor se ne morem povezat! Sem mislil, da je kej narobe z mojim znanjem (vem da vsi mislite enako) in sem šou pogledat F.A.Q. in delal natančno po tistem, pa se vseeno ne morem povezat! Sicer mi v firewallu piše, da port 21 uporabla volja (nikoli nisem uploadal ničesar na voljo), ampak ne vidim razloga, da bi ble težave s portom. Firewall je Sunbelt Kerio. Povezava dela normalno, tudi do accounta dostopam normalno iz freehostijine strani, preko FTP-ja pa nikakor. kaj bi bilo lahko narobe?
S FTP clientom (ni važno kater, poskusil sem z večimi, povsod enako) se hočem povezat na freehostijin server, kamor morm uploadat enormno število fileov. V glavnem, nikakor se ne morem povezat! Sem mislil, da je kej narobe z mojim znanjem (vem da vsi mislite enako) in sem šou pogledat F.A.Q. in delal natančno po tistem, pa se vseeno ne morem povezat! Sicer mi v firewallu piše, da port 21 uporabla volja (nikoli nisem uploadal ničesar na voljo), ampak ne vidim razloga, da bi ble težave s portom. Firewall je Sunbelt Kerio. Povezava dela normalno, tudi do accounta dostopam normalno iz freehostijine strani, preko FTP-ja pa nikakor. kaj bi bilo lahko narobe?
amigo_no1 ::
Za preizkus se odklopi z neta , izklopi Sunbelt Kerio ter vklopi windows firewall ter se nato ponovno priklopi.
Če dela potem veš kaj je krivec ...
Če dela potem veš kaj je krivec ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 345277 (45733) | ignats |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 132127 (21614) | Qushaak |
» | µTorrent poje procesorOddelek: Programska oprema | 1900 (1678) | imott3791 |
» | free-domenaOddelek: Izdelava spletišč | 4746 (3763) | Gandalfar |
» | Hud problem z apacheOddelek: Izdelava spletišč | 1170 (1014) | Kricert |