Forum » Hlajenje in modifikacije » DFI NF4 Ultra-D NB cooler zamenjava?
DFI NF4 Ultra-D NB cooler zamenjava?
pingec ::
NB cooler je postal malo glasen (edini, ki se ga sliši) in bi ga rad zamenjal, pa me zanima če ima kdo kako pametno rešitev, predvsem tišjo, pa da dobro hladi. Na kaj pasivnega verjetno ne morem računat ane?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
A si siguren, da to paše na mojo ploščo? Se mi zdi premalo zamaknjeno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingec ()
Sem izbrskal nekaj samo v prvem primeru ne vem kolk to hladi , pa se zakomplicirano je, v drugem, pa morm dat grafo v drugi slot in imet pcie na 8x
Igor, glede na to sliko, dvomim, da bi spravil stvar noter, saj so moji heat sinki še večji...
Igor, glede na to sliko, dvomim, da bi spravil stvar noter, saj so moji heat sinki še večji...
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: sid911 ()
AndrewSmith ::
@Rocher
Kake mas kaj temperature in na kolko FSB in V furas plato?
Je malo drag cooler in me zanima ce je vreden tolko $$$
Kake mas kaj temperature in na kolko FSB in V furas plato?
Je malo drag cooler in me zanima ce je vreden tolko $$$
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Rocher ::
Plošča ni kaj preveč navita saj se mi je šlo za tišino, chipset je na stock voltaži FSB pa je nekje 230, saj se dosegel zaenkrat stisto kar sem želel. Aja chipset v teh zimskih dneh ob sobni temperaturi ne preseže 42 stopinj ob obremenitvi, poleti ni presegel 45 stopinj, ob stock hlajenju je bilo poleti skoraj 52 stopinj, seveda vse v enako navitem stanju kot je zdaj, poleg tega je bila med hladilnikom menjana pasta tako da je stock ohlajal s pomočjo navadne paste ne tistega čigumija.
lp
lp
It's not just modding. It's a lifestyle.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rocher ()
AndrewSmith ::
Hmm...to je vseeno malo visoko.Meni poleti ni slo cez 50°C na 270FSB in stock V.
Tu so trenutne temp. z stock coolerjem,je pa res da en 80mm vent na 5V piha cez
in pasta menjana z AS5.
Tu so trenutne temp. z stock coolerjem,je pa res da en 80mm vent na 5V piha cez
in pasta menjana z AS5.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: sid911 ()
JIM22 ::
AndrewSmith: ja tole ja zakon. Jest sem tud zamenjo pasto(AS5) in odstrano tisto gumo al spužvo, ko je kao distančnik. Dal lepo vse nazaj in gor oz. mim obrno en ven ki je laufal na malih obratih in so ble temp. skos pod 40C. Za male pare.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Rocher ::
Nekako takole je pri meni po nekajurnem nažiganju iger, s tem da imam v sobi kar toplo. Nanešena je priložena pasta ki jo dajo poleg je pa od Thermalrighta, namazana na tanko.
lp
lp
It's not just modding. It's a lifestyle.
Čisto kul temperature, zdaj morem ta kuler najt na kaki non-coolpc trgovini
rapz0r ::
Dvomim da se to splača, jst sm izklopu vent na plati pa zravn dal 80mm vent od revolteca ki ma btw bogih 24cfmpretoka in gre temp. do največ 49°C po celodnevni statistiki. Raje daš en tih pa malo močnejši vent zraven pa daš jurja, dva 4 pa pršparaš.
To je še edini vent, ki je v mojem računalu, in ga hočem ukinit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 318551 (2054) | yayo |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19365 (16488) | Wofk |
» | Hlajenje Dual Core (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7508 (3913) | kuglvinkl |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14283 (8262) | Buldožer |
» | Hlajenje za x800 GTO2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1910 (1392) | BaRtMaN |