» »

zakaj?????? ["kako se branit proti nasilnimi ljudmi"]

zakaj?????? ["kako se branit proti nasilnimi ljudmi"]

1 2
3
»

BEGINER ::

Evo preden ga spicim vn...yjpe...sem cisti primer samokontrolirane osebe, in ti pahlo povem da se nikoli nisem stepel zunal tetami-a, pa se to so bli treningi ali tekme...se pravi nikoli nisem uporabil svojega znanja in nekomu povzrocil skodo...niti se swvojega znanja nisem uporabil za samoobrambo...sem pa dostikrat preprecil pretepe zu besedami in tud dostikrat sem dal dva narazn preden sta se skoraj stepla...

Hm...uno vprasanje mi je cudno, ce bi mi rekel da se noce ukvarjat z mano bi ga defenitivno pustil na miru...samo ce bi mi reku da sm idiot ali kako zaljivko...bi ga pa lepo vprasal s kaksnimim nameno mmi on to govori in se ce zaveda za psovke vodijo v pretep...pac lepo z besedami...dosedaj je vedno zaleglo...upam da bo tudi v naprej...

skratka sem proti nasilju, in mi sploh ni vsec da recimo dobro zabavo unici pretep...
Samo vseeno se je treba znati postaviti zase, dam primer na tekmovanjih sem premagal italijana ki je bil glavo vecji od mene in je imel tudi 2.kyu-ja visjo stopnjo pas...pa se ga vseeno misem prestrasil ker je zgledalj ''bolj mocen'' od mene...sm ga vseeno premagal....NAUK: Vse je v tvoji glavi !! CE si toliko motiviran potem lahko veliko vec postoris...niso vsi velikani mocni...predstavljaj si da je nekdo ki je vecji in bolj nabit od tebe, zgleda nasilno, v glavi pa ima misljenje da je pussy in da ga vsakdo lahko pretepe...tako kot punce in njihov samozavest o celulitu...ene so debele in zadovoljne same s seboj, druge pa suhe in jih moti celulit...se pravi: Poslihi v glavi pa bos tapravi:D

Zdej pa sibam vn k me ze cakajo...

LP!

TRIROG ::

kar se tiče grožnje, je tako da je važno kako je določeno grožnjo razumel tisti zoper koga je naperjena, in ne kako je bila mišljena... torej,če se seveda ne motim,če ti un potegne strašilno pištolo, ga lahko tut ubiješ, ker se od tebe ne zahteva, da poznaš orožje in veš da te s tisto strašilko ne more ubit... drgac pa ce samo rece da bo potegnu pištolo, pa dokler je ne začne vlečt ... pomojem ne morš nič ...

sem mel pa tut sam kašno neljubo izkušnjo s čefurji, in jih tut sam ne prenesem...je pa tko da nasilje rodi nasilje ... to pa nikamor ne vodi ...

MarkV ::

Ma dej folk vi ste vsi neki pametni, me zanim kaj bi se zgodila ce vas kdo napadel...vsi neki definirate ne vem kaksne pse, elektrosokerje, bombe in vse ostalo...

BEGINER: Imaš pač psa. Ljubljenčka. Kaj je narobe s tem? A je slučajno narobe če ga zraven še obrambno streniraš? Zakaj pa ne, če bi to človeku dalo občutek varnosti? Pes ni ilegalen za razliko od orožja (tudi fake - saj plačaš kazen, če ga potegneš ven v javnosti), zraven tega pa je tudi koristen čuvaj hiše in igrača otrokom:D Če pa slučajno že imajo psa pri hiši in je mlajši od 2 let, potem gre pa lahko kar na tečaj. Z minimalnimi stroški.

In kaj za vraga je napačnega v tem, da bi sprehajal psa, namesto da se zdaj sprehaja sam in da mu grozijo? Potem mu namreč nebi. Če pa mu že bi, bi imeli pa brezplačno šolo ne-jebi-folka-ki-ga-ne-poznaš-v-glavo©

Tic ::

Nimam pojma kaj so (čefurji) mi lahko kdo razlozi?????

Čefur oseba, ki živi na teritoriju določene države, vendar ni pripadnik tamkajšne nacionalne večine. V našem primeru so to ljudje, ki prihajajo iz krajov južno ali vzhodno od reke Kolpe. Mede čefurje v večini primerov štejemu tudi nihove potomce. Po svoji fizionomiji se od pripadnikov večinskega dela populacije razlikujejo po niskem čelu, skupaj raščenih obrveh, povdarjenih ličnicah in močnejsi spodnji čeljusi. Njihove osnovne vedenjske značilnosti so: ljubijo lagodno življnje, preklinjajo, radi imajo alkohol, nežnešji spol, nogomet. Obožujejo kič in zlat nakit. Pri srcu so jim borilne veščine in so nemalokrat agresivni tudi povsem brez pravega razloga.

Njihova aklimatizacijska doba je v večini primerov zelo dolga.
persona civitas ;>

Kaličopko ::

že zlo stara fora ampak usen DEFINICIJA ĆEFURJA (kliknite na uno sliko levo odzgor):\

PS: beginer ne nalagi zih si biu od kreka zadet k si to pisov BEGINER: "vas pa vsi neki napadajo in ne vem kaj..." mene v živlenju še ni nobedn napadu, kljub temu da hodm za kašn viknd nažgan po kranju in to pozno zvečer. pač poznam dost ludi... pa tud če jih ne bi morš prov na une kavboje naletet da te fizično napadejo:\

Zgodovina sprememb…

DimmniBurek ::

Če mislš, da so osebe, ki poslušamo metal pripadniki citiram: "neke čudne sekte", si že dost velika budala, da te imajo takoimenovani čifurji za bedaka in se nate spravljajo...
LAMER
There Is No Stronger Drug Than Reality

Sej ste res, pa brez zamere.:)

Elvoo ::

Sej zaradi takih bedakov ko te zanicujejo, ponizujeo, in drugace gledajo na tebe kot da si manj vreden clovek ce si CEFUR ni cudo
da jih pol dobite po nosu. Nobeden te pa nebo brez razloga napadel

Pa eni smo ponosni da smo CEFURJI (iz dneva v dan se tega vse bolj zavedamo zaradi takih nacistov ki zivijo okoli nas ki nimajo strpnosti do drugih in njihove kulture ter drugacnosti)

**** *** CEFUR ***** (lahka si mislite ka pomenijo ****)
ZIVJELA BOSNA!!!!!!
ELvoooooooooooo

@LOL ::

a eni smo ponosni da smo CEFURJI (iz dneva v dan se tega vse bolj zavedamo zaradi takih nacistov ki zivijo okoli nas ki nimajo strpnosti do drugih in njihove kulture ter drugacnosti)

Tele ubogo: si morda predstavljaš zakaj povečini avtohtoni slovenci NE maramo čefujev? To se raje vprašaj potem pa pametuj,..:\ Mal se zamislite kaj delate čefurji poleg tega da ustrahujete ljudi po sloveniji. ŠE vsaj to: izkoriščate bolniške staže, ne bi nič delali ampak samo uživali pravice (kako super je nekaj postov nazaj podana tista definicija -> ljubite lahodno življenje -> jaz bi dodal še: brez dela). Potem pa za te pretepence plačujemo mi, ki delamo in delamo, potem pa vidiš vsakega drugega bosanca ko ne dela ama nič, samo na bolniški in še ne vem kok socialnih dodatkov, valda 5 frocov, zastonj vrtec. Edino kar bosanci povečini znate je vrteti jajca in razpirati vagine..

ZIVJELA BOSNA!!!!!!

Če pa živela bosna potem pa se spokaj nazaj tja dol če je tako luštno. Tukaj pa prosim da nehaš to vpiti ker nisi v bosni.

Pa še nekaj: dokler bo večina čefurjev tako mislila kot ti potem se lahko 2x vprašaš zakaj vas ne marajo! :\

z dneva v dan se tega vse bolj zavedamo zaradi takih nacistov

Aha sedaj vemo opravičilo da se znašajo nad nedolžnimi osebki.

Nobeden te pa nebo brez razloga napadel

Si prepričan? Poznam veliko primerov ko so ljudje dobili po nosu in niso NIČ naredili. Pač so naleteli na gručico posranih čefurjev.

ni cudo da jih pol dobite po nosu

ŠE enkrat: zakaj se spravljati na nedolžnega? Je mar nekdo ki je bolj šibak sedaj kriv za vse težave ćefurjev in njihovega nehotenja socializiranja v družbo?:| Hja bo enkrat počilo ko bodo an letelu na kakšne napačne ljudi (oz. se spravili na napačnega),....
Še nekaj: čefurji ste navječje pi*kice, delujete kot trop hijen, posamično ste pohlevni kot dresirani Lipicanci, v tropu pa kot krdelo podivjanih hijen. LAHKO SI PONOSEN NA TO:\ Da ne pozabimo na to: obnašate se tukaj tako kot da ste večinsko perbivalstvo in ne manjšina ki bi se morala socializirati.
God gamn it

(pa da ne bi misliv da to leti nate, razen v primeru ko podpiraš dejanja tvojih krvoločnih sonarodnjakov)
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Stampl ::

@LOL +1

jype ::

Živel Urugvaj!

kopriwa ::

Dobr veš da nobenmu ne prepovedujemo da vpije tle živela Bosna al kerakol druga država. Na živce mi gre ko folk začne govort čez Slovenijo, kva je to za ena gnila država, kok jim je slabo tle, pa da je v njihovi "domovini" vse uštiman...pa kdo sploh prav da morš ostat tle, zarad mene pejt v Tunguzijo, sam ne se prtožvat, ker maš možnost vsak čas odidt. In ja nekateri težijo brez razloga, take bi blo treba mal podučit kako se obnaša do drugih.

JamesBond ::

U gotta have heart! Udari s polno močjo na gobec al pa če si gibčen/velik ga močno brcni v glavo (poudarek je ne močno, če nisi ziher, da bo šus raje udari), v momentu, ko bo pameten, pa se čudi posledicam :) Še bežati boš moral za ostalimi.. zelo preprosto je.

JamesBond ::

Sem ravno razmišlja, kako fino bi bilo, če bi v svetu nasilja obstajal en kodeks, ki bi se ga vsi držali. Npr, če daš nekomu šus v glavo, da pade in ni čist pri sebi, nehaš, ne pa da gre nekdo potem še revežu skakat po glavi. Ali pa da se štihajo pa strelajo. Kako lepo bi bilo brez tega, samo kvalitetni pretepi.

jRk0 ::

Tudi v vojni obstajajo neka dolocena pravila, ki bi se jih naj drzal.

In najhuje od vsega je: vsi ti cefurji plus vsi degeni, ki niso cefurji in delajo isto, se pac ne znajo humano tepsti. Ce clovek pade na tla, je prakticno nemocen, ceprav je lahko pri zavesti, ampak ce je okrog 5,6 folka, ti ne pomaga nic, ce lezis, ti MATERININI IZMECKI pa te brcajo v glavo, rebra in podobno. Pa kaj kurac brcajo debili kretenski, saj so doazali svoje. Ze to je degensko da te 5 ljudi napade naenkrat (pa to pac ni tako kot v filmnih ko vsak posamezno pride do tebe) in te zacnejo brcat, tolct po glavi in vsepovsod. Pa to se preneses in se lahko resis, ampak to je pa podn od podna da ko si na tleh so najbolj mocni...

In zarad tega se ravno ni pametno tepst, ker na tleh s par brcami v glavo kaj hitro lahko dobis konkretne poskodbe. Drugo je, ce ti nekdo da celnega, al pa z roko arkado preseka. To pa je podn od podna na tleh:S Pa bognedaj da si se kdo zalet vzame pa pol sus. Adijo.

Vcasih so se dost vec pretepali recimo, ampak je blo malo bolj normalno imo...

Jaz tudi razmislam o teleskopki, ker zadne case je ze hudic kaj se dogaja, ampak je problem, da ce ti jo en slucajno vzame, si pa najebal ko kreten:S.

Plus tega je problem v tem, da jaz recimo se zavedam posledic, ce nekoga udarim. In nekako niti ne upam v bistvu, ker ko bom pa enemu zlomo nos, arkado presekal pa se da kje pade po tleh, bo pa vlka pizdarija, ko bom mel na grbi trumo jeznih starsev in tozb. In pol ponavadim pustim, pa me pac malo zbrca 6 16-letnikov pa je =) Ti namrec nimajo lih tolk moci, da bi kaj hujsega povzrocili ponavadi =)
You fuck up once, you loose two teeth.

stock ::

Tale tema nebo mela zaključka...100%

Še najbol pametn je bil tisti predlog, da nardiš faco ko da si čist zajeban (oz. takšno kot oni nardijo (Edit: ko da si lihkar greniuko pojedu)) hehe

Ene nikice si kup pa mal vadi šprint na 100m.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stock ()

smilyxx ::

jrk0 teleskopka je nevarna, ker lohk enga ubiješ s temu. Sem bil zravn ko je en kolega leseno klopco polomu s tem. Baje človeka lahko ubiješ z enim šusom, tako da je treba merkat kam ga usekaš. Pa po uporabi je obvezno treba bežat, v primeru da se kakšni policaji nalimajo blizu. Se jih pa da dobit že od 5-10k se mi zdi.
Save water.
drink beer.

No, saj to je glih problem in si je skoraj sigurno ne bom kupil, prav tako ne bi nikol mel bokserja, ker je prevec nevarno, predvsem za tebe. Z bokserjem enga uzges po glavi pa rata vse skup zlo nevarno

OwcA ::

Jaz tudi razmislam o teleskopki, ker zadne case je ze hudic kaj se dogaja, ampak je problem, da ce ti jo en slucajno vzame, si pa najebal ko kreten:S.

Če že misliš imeti kaj za saobrambo, posezi raje po čem kar je težko razorožiti, recimo tole. Če je treba imporvizirati so prikladni karabini in obeski za ključe.

Ko si enkrat v situaciji, ki se lahko konča s tabo na tleh grickajoč čevlje, je edino smiselno bežati. Če si je treba izboriti pot na prosto, potem je cilj, da napadalca za hip onesposobiš. Najbolj učinkovit je silovit (kolikor lahko) udarec v glavo ali vrat, ker se človek tega refleksno najbolj ustraši in skuša umakniti/zaščititi.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

kupil si ne bom nic, ker se poznam in nocem problemov potem, ko bom enga zazgal s cim. Se s pestjo ga ne bom, ker nocem policije za vratom=)

BladE_ ::

Tole sm na enmu forumu prebrau in se mi zdi, da je model lepo opisu in defineru stvar....

Beseda se je prvič uporabila v času Turških osvajanj in končno zasedbe takratne velike Srbije in mislim, da tudi območja današnje BIH. Verjetno ste že kdaj slišali, da so Turki, zaradi boljše uprave, razdelili pokrajine na pašaluke in prav tako na čiftluke. Prebivalci takoimenovanih čiftlukov so bili čifuti. Nekateri še danes uporabljajo žalilno besedo čifut, čeprav je bolj pogosta beseda čefur, kar pa je le izpeljanka. V preteklosti ta beseda nikakor ni bila žaljiva. Negativen pomen je pridobila šele v današnjem času in naj bi pomenila človeka, ki je kulturno neprilagojen okolju v katerem živi, ne pa tudi izhaja iz njega (kot je rekel aakhut-neasimilirani).
Na žalost nekateri to posplošujejo in tako imenujejo vsakega, ki ni slovenskega porekla. Zame osebno je čefur človek, ki namerno zavrača vrednote, jezik in kulturo naroda, s katerim živi. Cenim pa vsakega, ki se vsaj približno trudi govoriti slovensko in se trudi vključiti v našo kulturo. Kar pa seveda ne pomeni, da mora pozabiti svoj jezik in kulturo. Ravno nasprotno! Ravno človek, ki ohranja in ceni svojo kulturo in dediščino, bo znal ceniti in ohranjati tudi kulturo naroda, med katerim živi.
Tako razmišljam jaz, vem pa, da ne vsi!

Drugace pa... Jst sm takoimenovani "čefur" (po fotru) in me ni sram tega priznt. Zivim v slo, spostujem slovence pa tut ostale, ki to niso (razen nekaj izjem). Kar se tice pretepov in morenja folku... tega ne pocem in ne podpiram! Moti me edino to, da "nas" use mecete v isti koš, ubistvu bi pa mogl v isti koš metat tut nekaj % slovencev, ki niso nic boljsi kot "čefurji".

LP
Akcija - Reakcija

Moti me edino to, da "nas" use mecete v isti koš, ubistvu bi pa mogl v isti koš metat tut nekaj % slovencev, ki niso nic boljsi kot "čefurji".

Tukaj je protislovje :D

Ja, res ni lepo posploševati. Ampak verjemi mi, takih kot si ti je malo.

tx-z ::

Sej niso samo čefurji prot slovencem, so tut Srbi prot Bosancem(Islam pa to...), itd..:\ Pomen da smo vsi v čudnih odnosih;)
tx-z

Alexius Heristalski ::

ubistvu bi pa mogl v isti koš metat tut nekaj % slovencev, ki niso nic boljsi kot "čefurji".

Tem pa se reče kmeti in s tem ne mislim na kmetovalce. :P
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

gzibret ::

Ne vem, a je že kdo predlagal tole, najbolj ziher metoda:

Začni trenirat tek in kakšno borilno veščino. Kadar prva metoda ne zaleže, uporabiš drugo. Ampak samo za kreiranje šoka, da lahko ponovno poskusiš s prvo :D

Pa strah je največja blokada. Nikoli te ne sme bit strah. Vendar pa ne napadi NIKOLI, vedno se zgolj brani, brez strahu. Je težko, ampak gre. Samozavest veliko pomaga.
Vse je za neki dobr!

OwcA ::

Vendar pa ne napadi NIKOLI

Kadar imaš občutek, da si v resni (možnost hudih poškodb) nevernosti, se s tem ne bi strinjal, zlasti ne, ko govorimo o teku kot osnovnemu sredstvu samoobrambe. Če napadeš prvi (ali vsaj stopniš nasilje) je presenečenje na tvoji strani, kar je natanko to kar potrebuješ za beg.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Cobra style kung fu, pa sikas mal zraven, tip o prestrasen, ker ne bo vedo, kam ga bos pico:D

d0rK ::

OMG! :D

Switch ::

IMHO - debate kot je tale tukaj samo še stopnjujejo slabe odnose med ljudmi. Pa saj ste popolnoma zašli iz teme - namesto, da bi se pogovarjali samo o tem, kako se braniti pred napadalci, ste sprožili še etnična vprašanja ter napravili pravo razpravo o orožjih s katerimi lahko poškoduješ sočloveka. Ob prebiranju debate se v bralcu prebudijo sama negativna čustva - nič čudnega, da potem živci popustijo že ob prvi priložnosti, ko se izpred monitorja odpravite na ulico;((
Imel sem že težave, ko so me napadli, pa sem se jim vedno nekako izognil. ;) Ampak nikoli pa nisem razmišljal o tem, da imajo ljudje na ulici toliko pripomočkov za pretepanje. Mogoče boste nekateri mislili, da živim v pravljici, vendar menim, da pozitiven pristop in veliko vložene energije lahko pripomore k boljšim odnosom.

Balkan je zaradi vojne še vedno ena velika odprta rana v Evropi. Bratje, kot smo bili včasih ne moremo spet postati čez noč, lahko pa gradimo na dobrih odnosih. Osebno sočustvujem z obojimi - tako s tistimi ki na slovenskem območju živijo že dlje časa in sedaj morajo med svoje vrste sprejeti ljudi z drugačnimi navadami in kulturo, kot tudi z otroci vojnih priseljencev ki zaidejo v krizo identitete. Za slednje je rešitev v teoriji sila preprosta: When in Rome, do as Romans do. Praksa pa je na žalost zaradi debat, ki sprožijo predsodke in napačna mišljenja o sočloveku (npr. tale debata) nekaj popolnoma drugega.:\

Osnovno vprašanje debate je bilo kako se braniti pred nasilnimi ljudmi. Moj odgovor bi se glasil: po svetu hodi z dvignjeno glavo, nasmejan, samozavesten in brez predsodkov pred drugimi (bošnjaki, bosanci, srbi, slovenci ali metalci). Ko te ljudje opazijo nasmejanega, ti ponavadi ne želijo storiti kaj slabega. Če pa že slučajno kdo zateži, ga pač ignoriraj in hodi naprej. Takoj, ko pokažeš strah bo nasprotnik v priviligiranem položaju in te bo nagonsko želel pretepsti. Vse borbe so že odločene še preden pade prvi udarec. Zakaj bi se potem sploh tepli?

Čefur oseba, ki živi na teritoriju določene države, vendar ni pripadnik tamkajšne nacionalne večine. V našem primeru so to ljudje, ki prihajajo iz krajov južno ali vzhodno od reke Kolpe.

A res, akj so pa pol recimo rusi, poljaki, italijani, nemci, anglezi, ki zivijo v Sloveniji...tud cefurji al kaj?

Dejte folk se mal umirit, skos neki cefurji to, cefurji uno...Trobec, Plut, ... - SLOVENSKI MORILCI !!!
Kaj se maste vi sloveni za napredna bitja....a 15let nazaj ste pa vsi prepeval zivel drug TITO !!!

Cefurji, zakaj ne recete Jankovicu da je cefur, in ostalim vplivnezem...in pomembnezem...

Uglavno tak folk ki sovrazi cefurja samo zato da je z juga je pomojem obzalovanja vreden...

Konc koncev pa se pejmo prasat do kam sega ta jug...juzno od slovenije je hrvaska, juzno od hrvase je bosna...se bolj juzno Crna Gora...Makedonija, Grcija...Afrika... in pridemo do Arktike...pol gremo pa lahko se juzno, juzno....in nardimo krog okoli eveta po poldnevniku...in na koncu ugotovimo da smo sami na jugu....tko da ne s takimi bednimi izgovori....cefurji to, cefurji ono....

Uglavnem tisti ki se ne zna branit sam zase je obzalovanja vreden, in pac je*bi*ga bo tepen v lajfu z vseh strani...ne samo od ''cefurjev''

Tko da folk sprijaznite se da se ''cefurjev ne boste znebili nikoli'', tko k se Hitler ni Zidov in Ciganov :D :D

Moja zakjucna misel, pol pa sploh vec ne mislim te teme prebirat ker nima smisla....
Folk mejte se radi...noben ni popoln...cefurjev ne bo nikol zmankal...zakaj? Zato ker slovenke rade sexajo z cefurji, ker jih znamo obdelat...kar pa za vecino slovenecem ne morem trdit (punce povedale da sm bolsi od vseh skp...jebiga cefurski jebac...)
PAc v nos vam gre to da nekateri so se devicniki in jim gre v nos da ne more dobit punce...medtem k jih cefur se zavraca k jih ne more po*fu*kat* kok jih je velik!:D
Ne da se hvalim...ampak sem posexu vec slovenk kokr je na tem forumu povprecna starost uproabnikov, pa se sami prasite...al se boste tle kregal, al gremo babe fu*kat*? Sej ste deci...
( NIKOGAR NISEM IMEL NAMEN ZALITI, TAKO DA SI TEKA NE JEMLJITE OSEBNO, PAC SAMO V POMISLEK, AL SE JE VREDNO TLE KREGAT O CEFURJIH, DOKLER ONI STEMAJO DEKLICE SLOVENSKIH FANTOV...IN SE S TEM MNOZIJO)8-O

OVER AND OUT!:D

Uglavnem tisti ki se ne zna branit sam zase je obzalovanja vreden, in pac je*bi*ga bo tepen v lajfu z vseh strani...ne samo od ''cefurjev''

Če se ne zna branit sam, naj ga brani pes ali pištola. Ali pa teleskopska. BEGINER, se bojiš da nebi mel koga pretepat, če bi vsi hodili okrog z dobermani?>:D

Zato ker slovenke rade sexajo z cefurji, ker jih znamo obdelat...kar pa za vecino slovenecem ne morem trdit (punce povedale da sm bolsi od vseh skp...jebiga cefurski jebac...)

To lahko razumem, kot da se počutiš kot "čefur" večvreden od slovencev. Še vprašaš zakaj vas ne maramo? Pridejo čefurji sem, namesto, da bi bili zadovoljni, da so sploh lahko tukaj, sejejo okrog izjave v stilu "ovdje je srbija, vi ste kurac".

Glede tega, pa da se hvališ, koliko bab si položil: skrajno primitivno, res. Smiliš se mi.

In tudi če se še tako trudiš praviti, da nisi čefur, si se skozi svoje poste lepo pokazal v luči definicije... Pri srcu so ti borilne veščine, lagodno življenje, nisi se še aklimatiziral... In kako za vraga naj potem ne verjamemo reklu "vsi so enaki", če se tudi taki, ki same sebe imajo za "normalne" izkažejo kot čisti primerek definicije.

Pa tudi bister nisi preveč, vidim. Ko prideš na južni pol, bolj južno ne moreš. Lahko greš samo še na sever.>:D

Ce bi prebral lepo moje poste bi lahko prebral, da se nikoli nisem stepel, se pravi nisem nasilen, nikoli me nihce ni napadel....nikogar ne ogrozam...

Nisem srb...sm musliman rojen v sloveniji, slovensko drzavljanstvo :D ...delam na okroznem sodiscu vljubljani...preko studenta...sem se na faksu...studiram...

Torej o moji aklimatizaciji???

Jebiga sm ''sexmasina'' za punce( to si nisem zmislil sam,punce so krive za ta nick), ce se ti zaradi tega smilim, tvoj problem, ce pa mas sestrco in je polnoletna, pri tem pa seveda se lepa, jo kr cuvi, ker ce me spozna se mi ne bo mogla upret...

Itak pa bljah...karkoli tezit pa razlagat...jst vam mnenja o cefurjih ne morem spremenit, ker je res da zaradi nekaterih pretepacev, nasilnezev, ki so juzno od Kolpe smo potem vsi enaki!
Seveda grejo tudi meni taki na zivce ''cefurji'', ki pridejo recimo na bus pa spuscajo narodnjake in se tm derejo in ne vem kaj se vse...pa se pretepajo, kradejo, grozijo, in vse podobne prekrske...zaradi takih je mene vcasih sram rect da sm sin ''juznjakov''. Ampak tisti ki me poznajo pac vejo kdo sem in kaksen sem...

...NA K*U*R*A*C MI GRE TA HALO EFEKT...kateri nas VSE spremlja, seveda vsakega na svoj nacin!

#000000 ::

Ne leti nate ampak kdor govori takole kot ti, je verjetno pravi čefuf. ali vsaj na pravi poti da to postane.

Čefur ni bosanec, srbin, hrvat, šiptar ipd. čefurstvo je way of life.

Glede tvoje kontrole ipd. mislm da jo imaš samo v sanjah, če bi jo res imel nikol nebi izjavil tega kar si ravnokar, o slovenkah, sexu in čefurjih. Ti bi sicer zdele verjetno rad koga po gobcu ampak ker to ne gre čez net, si po hitrem postopku ratal žaljiv. In verjetno če se najde nekdo ki rad še malo podžiga, ter ti omeni mamo itd. boš tako razpizden, da bi se bil takoj prpravljen srečat kje na kakem parkplacu in se malo razmigat, ane.

Kje je tisti umirjen dečko ki trenira rakate ??

odgovor na začetno vprašanje.

Če ti težijo in to to ni vsakdanje teženje ampak so se prov zapičl vate, si ali nabavi kakega psa, ali se jih ogni če le gre- npr. ne zahajaj v lokale kjer se zadržujejo težaki.
Če ti ne bodo dal miru pa je edina prava pot policija in nič drugega. LP

C-c-c-c, vsak ima pravico do svojega mnenja, in spostujem tudi tvojega, ampak lej se enkrat povem...nism nasilnez...treniram pa judo:D , nobenga nebi mahnu...kvecjem bi sou na pijaco, da tisti ki me ima za ne vem kaksnega cefurja spozna mene, in vrjamem da bi mu dokazal da smo tudi juznjaki prijetni ljudje...tko da ce je kdo za pijaco in prijazen klepet...NIKAKOR PA NE PRETEP PM me pa se bomo zmenil...

Sm ze prej napisu over and out, pa sm zgleda nism drzu tega...pac bi zelel dokazati, da ne spadamo vsi juznjaki v isti kos?

Tko da i'm gonna leave this topic in peace :D

#000000 ::

OK peace LP

tko da ce je kdo za pijaco in prijazen klepet...NIKAKOR PA NE PRETEP PM me pa se bomo zmenil...

Nisi se izkazal kot mož beseda, kako naj ti potem človek verjame, da ga ne boš počakal z nožem za vogalom:
Moja zakjucna misel, pol pa sploh vec ne mislim te teme prebirat ker nima smisla....

No, pa saj ni važno. Mi imamo tudi svoje mnenje in ne poskušaj nam ga spremeniti. Svoje mnenje si bom spremenil sam, ko bom videl "čefurja", ki bo pomagal čez cesto stari babici, mi plačal pijačo, ko se bo v diskaču zaletel vame in mi jo polil (namesto, da bi me zaradi tega pretepel), odstopil sedež na avtobusu... In predvsem, ko bo črna kronika očiščena IČEV ČIČEV in raznih MOHAMEDOV.

ne rabis verjet...samo sem se zasmejal...ko sem prebral tvoj post...dostikrat sem pomagal babicam cez cesto, celo v blok sem jim pomagal nesti vrecko z nakupov, odstopanje sedezev na avtobusih mi je bila tako rekoc vsakodnevna rutina...pijaco placam pa tud ce spoznam prijazno osebo...nikakor pa nebi nikomur storil cessar sebi ne privoscim! Tkoda da NE pricakuj noza v hrbet....pijaco v roki, pa komot8-O

Ce pa si opazil sem sam napisal da sem izstopil iz teme, vendar sem opazil da pol sm ze ta ''cefur postal jaz, in seveda se moram postaviti zase...in se braniti, tako kot nekdo katerega bi napadel ''cefur'' in bi se branil...

Tako ste vi bli zdej ''cefurji'' in ste napadl mene (mal heca, da ne bo tema res prerasla v karkoli nezazeljenega)

Drugace pa VESEL BOZIC!

No saj tudi jaz nisem mislil nič slabega. Malo mi je kri zavrela zarad tvojega načina pisanja, predvsem zaradi tvojega večvrednostnega kompleksa pri ženskah (v stilu jebem ti sestro),:)) ampak je že kul.

Peace.:D
Drgač pa vesel božič ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MarkV ()

ne, ne *(jebem ti sestro)*-ni bilo tako misljeno,mogoce je res grdo zvenelo, bi se raj mogu metaforicno izrazit....sem pac povedu po resnici da se mi zenske tesko uprejo, res je na na pogled nisem nic kaj izrazito lep, ali da bi bil kaj poseben(nisem narcisoiden)...samo se mi punce tesko uprejo, sem pa se zato jst upru njem, ker sm najdu eno lepo punco, katera zacuda me lahko trpi in prenasa, in sm ji zato hvalezen...

Uglavnem, ne mislim sekregati vec o teh cefurjih in ostalim problemom, ker mislim da NAS ZE ZIVLJENJE SAMO DOSTI TEPE, TAKO DA NE VIDIM RAZLOGA ZAKAJ BI SE MI MED SEBOJ!

Zdej se grem pa mal ucit...da mi ne bo sel cel dan v nic...

Ce sem kogarloi uzalil(upam da nisem) SE MU ISKRENO OPRAVICUJEM!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BEGINER ()

@LOL ::

Ampak koliko je pa to tele od Beginerja zagledano samo vase. Bog pomagaj :\
Pa še nekaj glede teh pritepencev ki širijo kriminal po sloveniji (da ne bo hude krvi - TO NE LETI NATE BEGINER DA NE BO SPET JOK): poglejte si malo podatke o iskanih osebkih ki jih bremenijo kakšnih nečednih "dejanj". Pa takoj vidite da je kljub temu da so čefurji pritepenci in v kao veliki manjšini začuda prevladujejo na seznamu in to z ogromno prednostjo:\ Zanimivo, vsaj meni.

glede tistega fu*a Slovenk in čefurjev je pa tko: ja morda takrat ko so punce še neumne in ne vejo kaj je to dobra roba, takrat se nekatere z kakšnim kompleksom že spravijo na čefurje (nekatere so dobesedno pro-čefursko usmerjene). Problem teh žensk je kakor sem jaz opazil to da so ene kljub temu da so luštne po parih seansah z čefurji kmalu postanejo nezaželene pri Slovencih. Tako da je krog res zaćaran. Ker so čefurji znani po tem da dvigajo slovensko rodnost ni ravno nekaj neverjetnega da te punce končajo z napihnjenimi trebuhi in z povečini negotovo prihodnostjo. DA ne bo spet nekega jokanja: poznam par punc ki so se dobivale s čefurji, no potem so jih jasno zapustili in jih je potem zlo malo slovencev še pogledalo. Čeprav neupravičeno.

Pa pogelj Beginer: tisti ki ste v redu se vam NI potrebno zagovarjati zaradi kogarkoli. Zakaj bi se le? NE pozabi da nam grejo na živce le tisti ki se delajo preveč pameten, povzročajo kriminal, govorijo kakršnokoli slabo stvar o SLoveniji ampak res KAKRŠNOKOLI. Mene osebno vsaj tako enako jezijo pritepenci ki pridejo v slovenijo z namenom ležernega življenja (naštepajmo par frocov, dost bo socialnih prejemkov itd. ne bo treba delat, delovna doba bo itak tekla, pol nas bodo pa itak otroci živeli:\ ). Torej, tisti ki se socializirajo našim razmeram primerno in ki NE izkoriščajo države zaradi namena, tisti upam da NE motijo nobenega. Mene zagotovo ne;)
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Tic ::

Čefur oseba, ki živi na teritoriju določene države, vendar ni pripadnik tamkajšne nacionalne večine. V našem primeru so to ljudje, ki prihajajo iz krajov južno ali vzhodno od reke Kolpe.

A res, akj so pa pol recimo rusi, poljaki, italijani, nemci, anglezi, ki zivijo v Sloveniji...tud cefurji al kaj?

:) Dej si poglej mal zemljevid, kje je Rusija, Poljska, Italija, Nemčija in Anglija. Če jih najdeš južno/vzhodno od reke Kolpe, javi.

Edit: Da ti bo lažje,

Kolpa pa teče po južni meji Slovenije.

Je pa res... bolj way of life kot izvor. Vidim veliko ljudi, s slovenskim poreklom, ki se imajo za čefurje - se tako obnašajo, celo govoriti poizkušajo nekako južno, a jim ne uspeva preveč.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

V-i-p ::

Jaz pa namesto "čefur" še rajši uporabljam besedo "trenirkar", to pa zato, ker vsi tako radi nosijo Eurosport & Co. trenirke >:D:D:D:D. Da pa so "trenirkarji" problematični (res pa da ne čisto vsi!) sem pa slišal že tudi iz policijskih vrst in zato ni čudno, da pripadniki enote PEP zelo radi na njih preizkusijo svoj "pendrek" in sredstva za vezanje in vklepanje :D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

thramos ::

Heh te bajke o ženskah me vedno nasmejejo. Slovenke padajo na čefurje, ljubljančanke na štajerce ... Yea right :\

Men daleč najboljša definicija čefurja je bla podana nekje viši:

Zame osebno je čefur človek, ki namerno zavrača vrednote, jezik in kulturo naroda, s katerim živi.

Beginer: You're full of shit. Enkrat govoriš tko enkrat drgač, delaš se za enga strpneža, đeka-drugič pa grdo žališ. Poleg vsega naštetega pa še lažeš (vsaj tako kot Janez Janša:D )

Ta tema močno krši prvi člen-moderatorji opravite svoje delo!

1. Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.

Zgodovina sprememb…

TIC : ce gres non-stop juzno.....juzno...juzno od juznega...naredis krog po poldnevniku...a stekas? tud ce ne nima veze...

DITTORIO: Seveda se tudi cefurke s slovenci...in slovenke s cefurji...to je dokaza da v sexu pa ni meja...vsi povprek sexamo s vsemi, tudi ce vidis lepo cefurko, jo bos nategnu, pa ceprov je cefurka, kaj je pac lepa...naravni zakoni...:D

Skratka sem tudi sam misljenja kot Jelincic: Tisti ki so sem prisli zivet na tuj racun(nas davkoplacevalcev) nej kr takoj grejo tja od koder so prisli, pa ce tud je to BOsna, Nemcija, Francija, Hrvaska, katerakoli drzava pac....
Tisti ki so sem prisli iskat boljse zivljenje in pridno delajo,placajo davke, ne pocno kriminala, spostujejo zakone, govorijo slovensko(ali pa se po najboljsih moceh trudijo:D ) PA LAHKO OSTANEJO!!!!
Poznam pa veliko oseb in obeh ''nacinov prezivljanja'' in mi to nikakor ni vsec (1. nacin)!!!

Tko da zato meni beseda ''cefur ne disi'' ker vsak juzno od kolpe jo bo sprejel takoj kot zaljivko...pa cetudi je cisto normalna oseba, ki dela, zivi, slovensko govori....

Skratka...100 zensk, 200 josk....100 cefurjev...25 kriminalcev:D (100 slovencev, 15 samomorilcev, 3 serijski morilci...)
Tko da tako je zvljenje...1 oseba ga ne more spremenit...lahko se skupj upremo, in bomo zatrti :D

KAj za en praznik 25.12.2006 je ze dons? ''Cefurji bodo ze vedeli'' :D

LP!

darkolord ::

ce gres non-stop juzno.....juzno...juzno od juznega...naredis krog po poldnevniku

ce gres skoz juzno, prides najvec do juznega pola.

OmegaBlue ::

Tema se je že dovolj izrodila (saj ne da bi bila že na začetku kaj preveč bleščeča).

Zdaj pa pojdite rajat okoli familije in ljubljenih za božič.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Potreba po samoobrambi - kateri trening bi mi biu primeren? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26156652 (51354) bluefish

Kako hitro onesposobiti človeka (strani: 1 2 3 )

11216229 (13447) imagodei

chapci in obramba pred njimi (strani: 1 2 )

857439 (5236) hamax
»

Kaj je narobe z ljudmi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
736581 (4453) Blum
»

izsiljevanje...kaj naredil? (strani: 1 2 3 )

11721848 (19493) Nejc Pintar

Več podobnih tem