Forum » Loža » kje kupiti res lepo buteljko
kje kupiti res lepo buteljko
dolenska ::
mene pa zanima, kje naj kupim buteljko, ki pa ni navadne oblike? Rad bi da bi bila ali poslikana, ali da je s steklom narejen kakšen grozd na buteljki..Prosim če mi lahko kdo pove kje naj torej dobim buteljko... denar ni problem
dolenska ::
matev: če ne veš kaj je to ne piši takih gluposti.
to je steklenica volumna 0.75L, v njej je pa vino. sem iskal po trgovinah kaksno steklenico= buteljko posebne oblike, vendar je do sedaj nisem našel...
to je steklenica volumna 0.75L, v njej je pa vino. sem iskal po trgovinah kaksno steklenico= buteljko posebne oblike, vendar je do sedaj nisem našel...
zee ::
enoteka Dvor - pri pizzeriji Ljubljanski dvor verjetno ima kaj takega
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sweeti007 ::
v Tušu na pobrežju(maribor) so mel buteljko celo v obliki grozda , ne vem pa če jo še majo
Super Sonic ::
"buteljka -e ž (e) steklenica za kakovostna (bela) vina, 0,7 l: na mizi so stale tri prazne buteljke / naročiti, plačati buteljko; buteljka rizlinga // vsebina buteljke: izpila sta precej buteljk"
Leclerk ima kar dobro vinsko zalogo. Za kaj bolj konkretnega je pa vedno dobrodošel kak (s.p.) vinogradnik.
Leclerk ima kar dobro vinsko zalogo. Za kaj bolj konkretnega je pa vedno dobrodošel kak (s.p.) vinogradnik.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
DimmniBurek ::
Baje da majo v nekaterih Mercatorjih, pa v free shopih
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi rum je lahko odlična pijača (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 40094 (766) | gruntfürmich |
» | Kako oz. kje shranjujete odprte likerje?Oddelek: Loža | 1087 (975) | delfinus |
» | Domači sladki muškatOddelek: Loža | 10479 (7440) | jizzer |
» | Katero vino imate najrajši?Oddelek: Loža | 9298 (5797) | mosquito234 |
» | Ne mores verjeti!!!Oddelek: Loža | 1517 (1303) | OZZY |