Forum » Kaj kupiti » CD-teka
CD-teka
frulz ::
Kakšen teden nazaj sem v svoj poštni predal dobil reklamo za skladišče zgoščenk vseh vrst. Ima obliko velikega obroča v premeru kakšnih 30-35 cm, priklopi se na USB na računalnik, zraven pa je tudi program za opis vsebine vsake zgoščenke. Kakšne so možnosti za iskanje ne vem, vendar ta juke-box iskano ploščico pripelje na vrata, tako da jo pač uporabiš in potem vrneš na njeno mesto. Zdi se mi, da je bila cena za komplet okoli 30 kSIT, kar se mi je zdelo na blitz veliko in sem mail ocenil kot spam in ga zbrisal. Vendar bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zadeva dopade, saj imam na tem področju kar veliko zmešnjavo. Zato sprašujem, če je še kdo videl to napravico in prosim za kakšen link. Jo je mogoče celo kdo že nabavil? Hec je v tem, da si nisem niti natančno zapomnil, kako temu trgovci rečejo in so bile vse moje poizvedbe neuspešne. Zanima me tudi kakšno mnenje na to temo.
Nevihta ::
Pozdravljen,
Eden od sistemov je Disk Stakka. Preberi, je bil svoje čase so ga imeli v Janustrade-u.
Upam da je to to.
LP
Eden od sistemov je Disk Stakka. Preberi, je bil svoje čase so ga imeli v Janustrade-u.
Upam da je to to.
LP
Nevihta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanič DVD-ji ali zapisovalec?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2884 (2049) | Han |
» | Kaj nam delate, slavisti(?)... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35851 (32510) | nejcek74 |
» | Slovenski pravopis v medijihOddelek: Problemi človeštva | 4892 (3723) | ramiz?! |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5838 (5109) | linuxdady |
» | Avtorske pravice in morala (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7227 (6167) | poweroff |