Forum » Igre » Boks igra
Boks igra
7h3_1 ::
sm se spomnu da sm neki cajta nazaj vidu boksing igrco na easportsu. Mam mal preveč cajta pa sm najdu (od EAgamesa):
FIGHT NIGHT ROUND 3
Edin problem zna bit k ni za komp
Tko da če še na kej naletim bom povedu
FIGHT NIGHT ROUND 3
Edin problem zna bit k ni za komp
Tko da če še na kej naletim bom povedu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 7h3_1 ()
BEGINER ::
Ravnokar brskam ponetu pa ne zasledim za PC nobene igricee v smislu wreslinga ali boxa...
Se da najti na netu kje kaksen demo, pa da be mi bo spil vsec da si ga nabavim?
Bi prosil za pomoc
Hvala!
Se da najti na netu kje kaksen demo, pa da be mi bo spil vsec da si ga nabavim?
Bi prosil za pomoc
Hvala!
Pesimist ::
za PC nebos najso dobenega sodobnega boxa. Lahko pa razne emulaterje sprobas. N64 ali PSX tam sem probal enkrat en box samo doben ni tak napredni kot fight night round 3.
Rotaidal ::
Bil je en wrestling za pc, še kar dober no, če se prav spomnim je bil vuni ok l. 03.
Edit:
Eden je tu : Klik Spodaj je demo download.
In še Pro Wrestling X, sam to je staro...
Edit:
Eden je tu : Klik Spodaj je demo download.
In še Pro Wrestling X, sam to je staro...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Pesimist ::
Ni ni. Na PCju enostavno nebo boxera v bliznji in daljni prihodnosti iz cist simple razloga. Ta spil ze ni prevec popularen na konzolah tak da bi na PCju bil pravi flop. To je tudi EAjev odgovor bil ko so fehtali za Fight nigh 3 za PC.
Me zanima ce so bo z Visto spremenilo to in bodo Xbox igre tudi na Visti naprej. Sej MSjja tak bodo le druge verjetno ne razen ce bo dosti lazje portat.
Me zanima ce so bo z Visto spremenilo to in bodo Xbox igre tudi na Visti naprej. Sej MSjja tak bodo le druge verjetno ne razen ce bo dosti lazje portat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Šport | 162176 (974) | Ganon |
» | PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Konzole | 95221 (41964) | XsenO |
» | EA z milijardno izguboOddelek: Novice / Rezultati | 3991 (3195) | simnov |
» | XBOX360 - hddOddelek: Konzole | 1333 (1120) | Pesimist |
» | Pusti službo, da lahko dobiš PS3 (in jo raztelesiš) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11478 (9081) | @LOL |