Forum » Konzole » XBOX360 - hdd
XBOX360 - hdd
kampdany ::
Pozdravljeni!
Ali je mogoče skopirat igro na HDD od xbox-a 360, tako da ne toliko šumi, ko se vrti dvd?, ker gor sem opazil, da je bil že ena igra demo, ko sem ga kupil.
hvala
Ali je mogoče skopirat igro na HDD od xbox-a 360, tako da ne toliko šumi, ko se vrti dvd?, ker gor sem opazil, da je bil že ena igra demo, ko sem ga kupil.
hvala
dany
Pesimist ::
nazalost ne. Sam mam samsungov drive ki bi naj bil najtisji baje a je glasni kot da mas letalisce v hisi. Samo mogoe plextor 48x je se bil tak glasni trenutni NEC DVDR je prava miska proti temu. Firmware pa baje obstaja ki lahko multispeed DVDR omogocis samo to je poseg, garancija gre in moznost naleta na ban online,
drugac pa pridi sem vprasat ce te kaj tocneje zanima. Mogoce vejo vec samo dvomi
http://www.konzole-slovenija.com/forum/
drugac pa pridi sem vprasat ce te kaj tocneje zanima. Mogoce vejo vec samo dvomi
http://www.konzole-slovenija.com/forum/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
To se pravi, da če ga "zmodam", bo možno shranjevat kot pri prvem xbox-u?
Če ne, bom res imel v sobi kot praviš ti "LETALIŠČE"!
lp
Če ne, bom res imel v sobi kot praviš ti "LETALIŠČE"!
lp
dany
erm ne. Shranjevanje nebo mozno na doben nacin. Ce ga zmodas lahko mas tistji DVDrom ce res obstaja multispeed firmware kot pravijo in backupe spilas pac. Sevedno se bo pa vrtelo. Pomoje to zeivljenska doba zarad konstantenga sukanja ni vec kot leto dni lol.
Sem pravkar kupil omenjeni XBOX (kar ni prav poceni), in že mi ne diši preveč. Imam občutek, kot da bi bilo bolje da sem obdržal prvo verzijo.
Ali se motim?
Ali se motim?
dany
hm prvo verzijo misis Xbox 1? Heh nevem jaz sem kupo zarad grafike. Sem tudi tipa v Mulleru vpraso kak je ce se mi ne dopade in je preglasni pa je reko da to nemorjo nazaj vzet samo ce je napaka. Skuri ga :D Selotej zalepi vse okol pa kurblaj dokler se ne vzge :D
Kaj te vem. No glasni je res ko hudica samo se da prezivet. Ce mene vprasas je to totalni debilizem igre z DVDja poganjat. To ima da crkne prej kot leto dni.
Kaj te vem. No glasni je res ko hudica samo se da prezivet. Ce mene vprasas je to totalni debilizem igre z DVDja poganjat. To ima da crkne prej kot leto dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
aja btw. NA google poisci Xbox 360 quieting mod . Gre se za razstavitev boxa ter modifikacija z gumo da malo dempfa hrup. Baje so znizali za 5 decibel kar pa je kolko razumem pri velikem stevilu decibilov kr lepo zaznavna izbolsava.
Ja, saj nisem mislil, da bi ga nazaj vrnil zato ker šumi, to se že da preživet,
Hotel sem samo slišat še mnenje od koga drugega, če je res vreden tega denarja in je toliko boljši od prve verzije.
Meni osebno se mi ne zdi prav grozno boljši, "mogoče pa nimam še prave igre" (za enkrat imam samo eno "Perfect dark zero).
Ima še kdo kako mnenje........................?
Hotel sem samo slišat še mnenje od koga drugega, če je res vreden tega denarja in je toliko boljši od prve verzije.
Meni osebno se mi ne zdi prav grozno boljši, "mogoče pa nimam še prave igre" (za enkrat imam samo eno "Perfect dark zero).
Ima še kdo kako mnenje........................?
dany
sem sem pa tudi racunalniku sem se odpovedo. Ker bi dal konckoncu 200k za izbolsavo za katero igro? Sej ja ni nic pametnega na PCju sploh tisto ko pa spilam pa tak dela cisto tekoce. Racuanlnik pride ko Xbox nebo vec dovol graficno lep. Medtem pa nabavim adapter za mis in tipkavnico za Xbox pa magari COD3 spilam :D
Idi na live gor pa mas polno next gen demotov. Recimo Rainbow Six Vegas, Fight Night round 3, Lost...
Pri teh se vidi grafika.
Drugace pa je verjetno Gears of War must za vsakega ko ma Xboxa in prava next gen grafika ce pa je to maximalno kaj Xbox lahko pokaze pa nevem. :D
Pri teh se vidi grafika.
Drugace pa je verjetno Gears of War must za vsakega ko ma Xboxa in prava next gen grafika ce pa je to maximalno kaj Xbox lahko pokaze pa nevem. :D
lih sem zvedo da je extreme firmware za Smasung tisti ki ti da opcijo tisjega in glasnejsega delovanja DVDroma. Me kr mika da bi si ga nabavo hm.. istocasno pa me sekira garancija tudi.
Sicer ce crkne lahko iz honkonga narocim novi DVD pogon za 80 dolarjev lol.
Sicer ce crkne lahko iz honkonga narocim novi DVD pogon za 80 dolarjev lol.
nvidiaboy ::
Pa kva usi neki pametujete !! Js sm si nabavu X360 Premium Xtreme Firmware in se ga cist nc ne slis !!! Kasn letalisce jao !!! Das 20 jurjov vec pa mas tisje ventilatorje konzola se ti ne pregreva pa se dvd-jev ti ne praska ...Pa se garancijo mas ponekod !
Nabavte na http://www.playgame.biz/ pa bo use uredu ...
Nabavte na http://www.playgame.biz/ pa bo use uredu ...
extreme firmware ma opcijo nizjo hitrost DVDroma. Kar je tudi tisje in tudi to kaj bom jaz zdaj gor dal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Konzole | 96184 (42927) | XsenO |
» | kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8961 (5166) | blaz87 |
» | GTA IV (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 18511 (9884) | laught |
» | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 8758 (3529) | RuskiSnajper |
» | Xbox 360, PS3 ali PS2 ??Oddelek: Konzole | 2771 (2396) | llamma |