» »

Resetiranje računalnika

Resetiranje računalnika

magic9 ::

POzdravljeni! Z računalnikom imam že 3 dni resne probleme. Po približno 15min po vklopu se mi računalnik samodejno resetira brez kakršnegakoli opozorila. Poskusil sem tudi igranje igre, kjer pa se računalnik ni resetiral. Igro sem pustil zagnano približno 1uro in računalnik se ni resetiral. System restore mi ne dela- poskusil sem vse a mi vedno napiše System restore incomplete.:'( Tud last known confugiration ne dela- po približno 3s loadanja windowsov se za sekundo pokaže moder zaslon, nato pa se PC resetira.
Poskusil sem tud z disablanjem ato restarta pa ne pomaga. Vsa strojna oprema je v redu tako da res ne vem kaj je lahko narobe.
Računalnik sem pregledal z najnovejšo različico Kasperskya in ni našel nič.

Prosim za pomoč!!!!!!

BendeR ::

1. Naučite se ob takem primeru prepisat error, ki ga vrže bsod.
2. Naštej konfiguracijo, na kateri se pojavi problem.
:=)

Sparkl ::

Formatiraj komp, na novo namesti Windowse oz. sistem, ki ga uporabljaš in se boš takoj in skorajda trajno rešil problemov. Brezveze komplicirati. Če maš pa veliko dragocenih podatkov na računalniku, pa v trgovino po DVD-je al pa CD-je in si jih gor zapeči.
www.google.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sparkl ()

In še to: Računalnik naj bi se formatiralo vsaj na en mesec. Le tako se boš izognil stalnemu sesuvanju, al pa nasmetenju kompa z raznimi virusi itd. Sam ga formatiram vsak mesec in tako počnem že 3 leta, pa se mi ni še niti enkrat komp kar tako resetiral (brez heca, resno). Pa imam dva.
www.google.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sparkl ()

bluefish ::

Sparkl: neumne ideje. Predstavljaj si, da bi to počeli v srednje velikih podjetjih, kjer načeloma ni denarja za strežnike z varnostnim kopiranjem,...

magic9: kot je napisal BendeR, napiši konfiguracijo,...

Pa dobro, pa saj ni omenil, da ima podjetje... Če kje vidiš, da ima podjetje mi citiraj...;((
www.google.com

podjetje sem dal samo za primerjavo (morda res neumestno). Na splošno pa se mi format vsak mesec zdi izguba časa, potrpljenja, in še česa. Sploh če za rešitev problemov obstaja tisoč in en način. Enkrat na mesec bi disk formatiral le v primeru, če bi obiskoval dvomljive strani itd. in bi se mi na disku nabralo šare.

Ja sej js sem mislil to... Če obstaja rešitev, ok, ampak pravim, če pa je rešitev zelo komplicirano, pač stvar enostavno rešiš s formatiranjem. Sej zdej ravno nevem, če gre tuki za hud problem oz. da je rešitev komplicirana ali obratno. Če je komplicirano, raje formatiraš sistem, si vsaj živce za kaj bolj koristnega prišparaš:D :D
www.google.com

Je že vse v redu. Vseeno hvala za pomoč.:D

Živjo. Pojavu se je nov problem. Računlanik se mi resetira ko delam v Photoshopu. Brez predhodnega opozorila ali časarkoli drugega.

KOnfiguracija:
nVidia NF4
AMD Athlon 3000+ 64bit
512 Ram
Geforce 6600 128 MB
160 gb Disk
Windows XP
Photoshop CS2

Prosim za pomoč.:D

uporabi Memtest

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222142 (1823) Duhec
»

Težave ob namestitvi in odpiranju določenih programov

161471 (1375) Duhec
»

Win XP stop error

Oddelek: Operacijski sistemi
192117 (1515) mp3pesmi
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267102 (66694) Seljak
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340466 (15448) brainiac20

Več podobnih tem