» »

crknu cd-rom na leptopu - kako nej win nalozim!!!

crknu cd-rom na leptopu - kako nej win nalozim!!!

lump21 ::

zivjo,

no skratka na leptopu mi cd/dvd rom ne bere vec cd-ju(dvd-je bere super) in zdej me zanima kako nej windowse nove nalozim!?=( ...tm u bijosih pise d loh bootam z:
1.removable devices: sm probu dat win na kluc pa se mi diskentnik uglasa unga pa n jebe nc
2.cd rom - mi ne dela=)
3.hard disk?...to me zanima kaku bi slu
4.network? tu mi tud ni jasnu

ce ma ksn ksno idejo....me je kr mal groza ce pomislm d ne bom mogu windowsu menjat=(

help!

Cr00k ::

lump21: praviš da ti ne bere CD-jov, bere ti pa DVDje...

...prosi kakšnega kolega da ti posname bootable DVD, z windowsi (zraven pa nej ti posname še office, gonilnike in podobno, kar imas še na cdjih, ki jih rabiš za clean install...)

tako boš imel vse na enem ploščku... heh (hint: enostavnejša instalacija)

Lp, Rok

ps. Sicer se ne spoznam na pravne zadevce, ampak mislm, da ni piratstvo če originalne cdje prepečeš na dvd, ker jih drugače ne moreš uporabljati...

lump21 ::

zivjo,

no mi je ratalo nardit bootable dvd in tud ku resetiram rac se mi pac zazene tale dvd in potem pride v dos in na zacetku kaze na nek navidezni disk "a:" na katirem se nahajojo neki fajli, bl cudni(bootable fajli)..no uglavnem formatirat bi mogu disk.....potem pa sm pac spremenu drive(iz a: na d:-dvd pogon) in sem pac prisel do dejanskih fajlov na dvd-ju(winXp)...no in potem sm tm zagnal setup.exe, ker pac tko bi pol mogu narest po formatu diska, in mi napise d "setup.exe" ne more zagnat v dosu!?!...kako nej jst pol instaliram nove win ce mi ne pusti u dosu?...hmmmmm....

preklet nej bo cd pogon d mi je crknu..

lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11733077 (26548) Spajky
»

1152: error exctracting to the temporary location

Oddelek: Pomoč in nasveti
292905 (2582) JOKER
»

M$ windows 95

Oddelek: Operacijski sistemi
381829 (1195) christooss
»

Ne morem instalirat Win98 SE