Forum » Operacijski sistemi » Kaj se dogaja z mojim XP??
Kaj se dogaja z mojim XP??
Matejcha ::
Imam ogormno težavo!
Hotela sem priključit Windovs XP in še preden se dobro zažene se mi na črnem ekranu pokaže okence, kjer piše:
Uporabniško ime: XP
Geslo:
Kaj naj naredim?? Zakaj se je to sploh pojavlo, ker se mi do zdj niti enkrat ni!
Če kdo zna pomagat, prosim
Hotela sem priključit Windovs XP in še preden se dobro zažene se mi na črnem ekranu pokaže okence, kjer piše:
Uporabniško ime: XP
Geslo:
Kaj naj naredim?? Zakaj se je to sploh pojavlo, ker se mi do zdj niti enkrat ni!
Če kdo zna pomagat, prosim
Tomas 33 ::
Zgleda, da je v biosu nastavljeno geslo in preverjanje ob zagonu (system) (predvidevam).
Če ti nekako uspe priti v bios, pobriši geslo, v nasprotnem primeru pa boš morala resetirat bios in ga na novo nastavit.
Če še to nisi počela, poprosi kakšnega prijatelja ali prijateljico, ki ima izkušnje s temu, ali pa nesi na servis.
lp
Tomaž
Če ti nekako uspe priti v bios, pobriši geslo, v nasprotnem primeru pa boš morala resetirat bios in ga na novo nastavit.
Če še to nisi počela, poprosi kakšnega prijatelja ali prijateljico, ki ima izkušnje s temu, ali pa nesi na servis.
lp
Tomaž
Tomas 33 ::
Se opravičujem, sem slabo prebral. Očitno se windowsi že naložijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomas 33 ()
;-) ::
Še na črnem ekranu?
hmmm...prvič čujem da windows tam preverja geslo Nek moj kolega je delal kao neke "hudobne" programčke ko te je še na črnem ekranu pozdravljalo pa zahtevalo gesla itd.
hmmm...prvič čujem da windows tam preverja geslo Nek moj kolega je delal kao neke "hudobne" programčke ko te je še na črnem ekranu pozdravljalo pa zahtevalo gesla itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
butec ::
naložila si Microsoft .NET Framework Version " windows update"
klikneš v redu pa se win zaženejo ali ?
klikneš v redu pa se win zaženejo ali ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS v caddyOddelek: Strojna oprema | 1590 (1189) | mulc007 |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11579 (6914) | solatko |
» | računalnik ima čudne problemeOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1419) | ziga1990 |
» | [Linux][Ubuntu] Problem z inštalacijoOddelek: Operacijski sistemi | 1960 (1711) | Samson |
» | Računalnik porabi OGROMNO časa da pride v windowseOddelek: Strojna oprema | 1111 (904) | Buggy |