» »

PS3 vs. XBOX 360

PS3 vs. XBOX 360

««
9 / 23
»»

matjash ::

LuGi v času ko sem oddal zadnji prispevek sem ravno naletel na članek in prebral vse "napake" no tukaj mate direkten link - ;) 21 Napak prejšnega leta
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjash ()

Tr0n ::

Virtua Fighter 5 punches out Xbox 360

No need to buy a PS3 now @LOL right? ;)

@LOL ::

No need to buy a PS3 now @LOL right? ;)

Ah kaki Tekken je še vedno zame eno stopničko višje med pretepačinami.;) Tega pa NE bo za Xbox360. Je pa drugi takoj zatem Virtua Fighter ter tretje mesto Soul Calibur:)) Ampak če res dobro prebereš bo še vedno ČASOVNA ekskluziva za PS3. za xbox pride itak kar nekaj mesecev kasneje verjetno. Takrat bomo pa lastniki PS3 že dodobra natrenirali da bomo uboge Xbox lastnike ki so komaj dobili igrico ownali.>:D
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

trdoreh ::

V bistvu že kar nekaj časa spremljam debato ne, in mi ni jasno kako ste lahko nekateri tako "pametni"!?
V bistvu me bolj zanima kdo sploh ima kako od naštetih zadev oz. jo je dobro naštudiral, da lahko sploh komentira!
Dodal bi še, da je zadeva popolnoma brezvezna, ker dvomim, da bo kdo v kratkem imel ps3!
Zadeva je kar preprosta (moja izkušnja) gres v trgovino kupis xboxa 360, ga prineses domov, priklopis in igras...
Kolkom od vas ki podpirate ps3 in vam je xbox brezvezen (pomoje sploh niste zadeve vidli v živo), se lahko pohvali s
takim dejanjem?!
Pol pa to ne, zadeva je res malo glasna, ampak sej je ne kupis zato, da poslusal dvd pogona, ampak zadevo priklopis na
suraund in verjemte ne duha ne sluha o dvd pogonu...
Jaz imam xbox in nanj igram najboljse igre z najboljso grafiko, kar vi, ki tega nimate lahko samo sanjate...Torej kdo ima prav?
Pol pa se ena moznost, ko pride ps3 in se izkaze za boljsega, prodas xbox kupis ps3...
Sploh nevem ce je smiselno zastavit uprasanje, ampak...Kdo je zdej na boljsem?
Aja pa se to, kaksno pregrevanje?! Moj x laufa tudi 24ur na dan pa vse ok...Si bo treba kaj bolj zvitega izmislit...

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trdoreh ()

Pesimist ::

kaj bos te Ps3 ownal Xbox usere sej pa nista kompatibilna spila. Povrhu tega bo PS3 verzija stekala kot vse igre dozaj lol.

Microsoft je razveselil američane in kanadčane ter podaljšal njihovo 3 mesečno garancijo na 1 leto in bo povrnil vse stroške ki so jih kupci morali poravnati za popravila konzole. Novica

PS: Evropa pa mislim da ima za vsako elektronsko napravo najmanj 1 leto garancije.

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

Ok, prebral celo temo, ampak na koncu je odločitev taka, da ostajam na PCju, čeprav moram rečt da igra Gears of War izgleda zelo impresivno, upam da bo kdaj za PC zunaj :))

Gr0unD Zer0 ::

zadnjic sem bil ve seiersbergu.
in je ded mel v trgovini ps3, ter laufal GT HD.
sicer so se samo demoti furali, a ko sem videl v živo, kak podrobni so avti, okolica, publika...
se lahko vse druge dirkačine skrijejo v prvo krtino...

ampak ce je pa res, da pride komaj septembra, pa me v nakup ps3 ne preprica niti pištola na čelu, ker se bom navelical cakanja ter vzel x360.
vse ma svoje meje...

Zgodovina sprememb…

Kato ::

zdaj pa naj dodajo še moznost menjave hardvera pa mamo pc #2.;(
torej ce hoces hdmi, kupi nov xbox...
no ja, vse za dnar

Jaz niti nočem DRMja, opa HDMIJA. Mam povezan xbox na VGA kabel in slika je odlična pa še DVDje mi upscale-a na 720p.

jah jaz si pa v torek se naredi firmware upgrejd pa ko jebe MS. Igre sem tudi ze prodal kaj sem mel. Bojo neki Xbox 2 izdajali pa si bom XBox 3 naredo. Prej sem bil proti temu da bi firmware mel zdaj pa bom!

Jaz tudi si moram na monitor povezat ker na TVju zgleda grozno. Neka PAL 60 in PAL 50 opciji sta. Pal 60 zgleda bol cisto kot 50 samo so igre popacene prevec raztegjena slika. To tak nebi niti opazo ce nebi pri FIGHT Night 3 creairal karaktera po navodilah in dobim cudni rezultat :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

trdoreh ::

in kaj pol, bos nalozu firmware in te banajo al kaj je s tem?!

V bistvu me zanima, kako bodo v prihodnosti banali?!
Samo ce bos igral preko xbox live al tudi ko bos igral single (v vsakem primeru se konzola poveže na net)?!

Lp

jap v vsakem primeru se poveze ce mas omrezni kabel not ftakjen. :D

Dol mi visi zato ker tak ni kvalitetnega online playing na konzoli razen ce z slovenci spilas. Vecinoma kolko sem random fight night in GOW spilal je blo bol tak kot da mas ping od 350 v najbolsem primeru vse do 1000 extremnega laga.
Drugace so pa sumlivi predvsem tisti ki majo stvari zelo hitro in tisti ki majo prakticno vse kaj lahko mas od iger na svojih live accountah.

Banali ce te dobijo bodo pa kr tvojo konzolo in nebo vec online enabled ker bodo kr mrezno IP stevilko banali.

Zgodovina sprememb…

A lahko vstaviš kako vejci včasih, je zelo težko se skoncentrirat na branje tvojih postov, sploh če je stavek čez par vrstic0:)

Matek ::

Banali ce te dobijo bodo pa kr tvojo konzolo in nebo vec online enabled ker bodo kr mrezno IP stevilko banali

Niti ne, ce bojo kaj banali, bojo banali avtenticno stevilko vsake konzole. IP je prevec enostavno spremeniti, dandanes ima vecina ljudi tako ali tako dinamicnega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

saj vsaka mrežna ma svojo MAC address.
tudi moja v ps2. sigurno se s tem da kaj napravit?

jah ce to banajo si v riti. Sicer pa je neki nacin tudi to spreminjat vsej na PCju. Neki Hacki pa to spet. NA Xboxu in PS2 majn ker nebos mogo programov nalozit. Samo ce se tvoja konzola poveze preko ruterja menda samo ruterski MAC vidijo pa to banajo.

Zgodovina sprememb…

te boš pa pač router menjal:P

nvidiaboy ::

Js mam tud X360 in ma notr firmware. Pa glih kr sm nabavu wireless network adapter. A ni ksnga nacina da te ne bi banal recimo kj tazga da bi lahko izklucu pa vklucu firmware. Al pa kj tazga...Pa na Playgame.biz sm unga cloveka prasu k ma frenda in mu cist normaln dela in ga ne banajo....

Zaenkrat MS ni še nobenega benal lahko pa se zgodi to jutri, čez 2, tedna, 3 leta, al pa sploh ne to ve samo MS. Ko ali če bodo začeli s tem bo pisalo na veliko spletnih straneh. Tako za crack/hack teme uporabljajte druge forume in ne S-T saj ta ne podpira piratstva.

Intervju z razvijalcem igre Alan Wake.

Zgodovina sprememb…

Jaz mam enga kolega z UK ko ma tudi ze dolgo hackano pa ni se dobenih problemov. Baje je tak steatlh firmware in da tak nemore MS odkrit dokler nena DVDrom v debug mod spravi. To pa mu tak preko neta nebo nikdar uspelo. Pac nedelaj tumarij in idi z LOST online 10 dni predno je na trgu in podobno. Jaz sem si naredo oni slow speed firmware. Zdaj DVDroma sploh ne slisim vec ko se vrti na 2-4x. Ce pa bi ze slucajno rabo hitrejso vrtenje pa dam pac orginalni CD not pa se preklopi ampak ni potrebe.
Drugac pa je kolega reko da so mu Xbox1 banali ker je baje dal neki drugi vecji disk not in ne zarad backupov hehe.
Anyway meni je tak vseeno zato ker online play se res nemore primerjati z PCjaskim online playom ko mas 10 ping servere in podobno. Tukaj prej 350-700 ping kar pa je meni prakticno isto kot da nebi mel online.

Vsakemu ko potece garancija pa si nej takoj odpre boxa gor pa ce ne druga samo orginalni firmware extrakta in sharni nekam. Ker ko ti bo enkrat DVDrom crkno pa nebos mel tega keya bos lahko celo stvar bek fukno. Zdaj pa enostano novi DVDrom za 50 dolarov narocis z japonske, vstavis svoj key not pa mas spet delujoco stvar.

Zgodovina sprememb…

Eidos je objavil da bo Batlestation Midway izšla 8. februarja.

Zgodovina sprememb…

biatchez...
alan wake only for x360 and pc...
se vidi da ma M$ prste vmes...

semaisking ::

js sm za xbox360

xbox360 igre ki so za mene ful vsec in igre ki komi cakam da spilam :D :
gears of war
lost planet
dead rising
forza motorsport 2
PGR3
PGR4
alan wake
stranglehold
oblivion...itd

nevem js ce povem bolj se splaca kupit xbox360 kot ps3 ali Wii

Zgodovina sprememb…

Orbit89 ::

Osebno sem v dilemi med Xbox 360 in Wii, X360 me privlači z čudovito grafiko za majhno ceno in z eksluzivami.
Wii pa z bolj naravnim nadzorom, Mario,Zelda in kopanija...

Za enkra bom raje počakal da pride PS3, Wii dobi čip, dobim GF8800 GTS in T2 10/4 povezavo.

LP

jaz pa kolebam med ps3 ter wii
wii: zelda, metroid, SSB, igranje starejsih spilov, ki jih downloadas za male pare, in da je neprimerno cenejši od ps3, da ne omenjam wiimota ter pwnanja v kaki streljačini s tem...(že na DS je odlično z peresom ciljat)
ps3:gt,tekken,dmc,metal gear, ace combat, FF, god of war, kontroler enak ze 3. generacijo(na gamecubovega se ne morem privadit pa da me tepeš, ker ma tako glupo razporeditev gumbov)slinim se tudi nad tehničnimi specifikacijami, podpora miški ter tipkovnici, HDD, ter višje ločljivosti

bah, i'll just flip a coin

V tem trenutku je kaj drugega kot Xbox absurd. V tem ternutku. Na Wiiju imaš ene 3 dobre igre, isto kot na PS3.
Na xboxu jih maš pa koliko?>:D In kozole se kupuje zaradi špilov. Seveda govorim za trenutno stanje da en bo spet krega

na xboxu pa jih je meni osebno meda še manj...
pogojno halo...
mogoče kaki ninja gaiden, chromehounds.
na xboxu ne poznam špila, ob katerem bi doživel tisti WOW efekt...
čarobnost zelde, edinstvenost metroida, najenostavnejši možen, a vseeno globok nacin pretepanja pri super smash brothers(bilo kerega). ni dirkačine, ki mi da občutek, kot mi ga da gran turismo, ko v avto ruknem turbino ter z s2000 driftam po laguni seci.
enako je razlika med ut2004 ter q4. oboje je streljacina, prekleto zabavna, a vseeno ma ut nekaj na sebi, kar kvejk nima, in ga v mojih očeh povzdigne v božanstvo med streljačinami

Cisto odvisno kaksne igre so ti vsec in koliko denarja mas. :)

Pa se uradna cena PS3 v EU.

"Equipped with a blue-ray drive, pre-installed hard disk drive (HDD) and Wirelesss controller as standard, the 60GB PLAYSTATION®3 will be available at launch in Ireland for €629.99. The 20GB (€529.99) will not be available at launch in Ireland."

http://www.ps3.eu/en-IE/ask/doc/price/go.ps3

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Se pravi da dobiš za 10€ več kot stane 60GB ps3 xbox360 premium + wii. Mislim da bo to zmagovalna kombinacija te generacije konzol. Xbox mi je pa še posebej všeč ker se ne zanaša samo na doslej dobre franšize in razvija dosti novih iger... GearsOW, Lost Planet, Mass Effect, Bioshock, AlanW, BS Midway...

Tukaj pa je seznam objavljenih ekskluzivov (med konzolami) za xbox360:

Age of Conan
Alan Wake
All Points Bulletin
Banjo-Kazooie
Battlestations: Midway
Blue Dragon
Bullet Witch
Castle Wolfenstein
Crackdown
Crossfire
Culdcept Saga
Dance Dance Revolution Universe
Dead or Alive Code: Cronus
Eternal Sonata
Fable 2
Forza Motorsport 2
Fuzion Frenzy 2
GTR
Halo 3
Halo Wars
Huxley
Kane & Lynch: Dead Men
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Lost Odyssey
Lost Planet
Marvel Universe Online
Mass Effect
Mobile Ops: The One Year War
Monster Madness: Battle for Suburbia
Ninja Gaiden 2
Overlord
Peter Jackson's Halo game
Postal III
Project Gotham Racing 4
Project Progressive
Project Sylpheed
Shadowrun
Theseis
TimeShift
Tom Clancy’s Splinter Cell 5
Too Human

Key:
PS3 Exclusive (-)
PS3 and PC (*)
May be multi-platform (+)

PlayStation 3 Exclusive Titles:

-Eight days
-5th Phantom Saga (Confirmation)
-6GUN II
-Afrika
-Angel Rings
-Black Blade
-Blade Storm: Hundred Years War
-Bomberman
-Coded Arms Assault (Confirmation)
-Dark RPG (Working Title)
-Derby Stallion
-Devil May Cry 4 (Confirmation)
-Driver
*Endless Saga (Confirmation)
-EyeDentify
-Fatal Inertia (Confirmation)
-Final Fantasy XIII
-Final Fantasy XIII Versus
-Formula 1
-Full Auto 2 (Confirmation)
-Genji 2
-Gradius
-Grand Turismo 5
-Guan Yu Project (Dynasty Warriors 6)
-Heavenly Sword
-Hot Shots Golf 5
-Iron and the Maiden
-Jack and Dexter
-Killzone 3
-Lair
-Metal Gear Solid 4 (Confirmation)
-MMORPG from Square-Enix (Working Title)
-Mobile Suit Gundam: Gundam World
-Monster Hunter 3
-Monster Kingdom
-Motor Storm
-Naughty Dog (Working Title)
-Ni-Oh
-Omikron 2
-Ratchet and Clank 5
-Redwood Falls
-Resistance: Fall of Man
-Ridge Racer 7 (Confirmation)
-Rockstar Old West Title (Working Title)
-Romance of the Three Kingdoms
-Tekken 6
-The Eye of Judgment (Working title)
-The Getaway
*The Wall
*Unreal Tournament 2007 (Confirmation)
-Untold Legends: Dark Kingdom
-Virtual Fighter 5 (Confirmation)
-WarDevil Enigma (Confirmation)
-Warhawk
-Way of the Samurai 3

Random Japanese Titles:

-Shin Megami Tensei
-Makai Wars
-Super Robot Taisen
-Shin Ten Makai VI
-Sunrise Eiyuutan
-Shinseiki GPX Cyber Formula
-Jikkyou Powerful Pro Yakyuu

Uncertain if in Development:

-Final Fantasy VII (possibility)
-God of War 3
-Kingdom Heart 3
-Shadow of the Colossus 2
-Zone of the Enders 3

Uncertain Titles (may be multi-platform):

+Assassin's Creed
+Heavy Rain
+Mercenaries 2: World in Flames

kdo ima daljšega?:P

Zgodovina sprememb…

Se 1x si ceno poglejta.

630 FUCKING EUROS! To je 813$, kar je za skoraj 200$ vec kot zadeva kosta v ZDA.

I LOL'ed.

Ja od vsega seznama zdej prepiši katere so potrjene (confirmation) odštej pluse pa boš pri bolj realni listi. Jaz sem objavil le igre ki bodo zagotovo ugledale Xbox360 in so bile objavljene s strani založnika.

Zgodovina sprememb…

ampak vseeno me z tvoje liste v nakup pripravlja malo kateri špil. glej no glej, celo 3je so...
medtem ko jih je pri ps3 defintivno več
kaj mi hasni konzola, na kateri ne bom igral iger, ker mi enostavno niso ql?

Spodbujam te k nakupu PS3ja če ti toliko iger leži ampak splošno znano je da PS3 izgublja veliko ekskluzivov oziroma to pomeni da jih xbox veliko dobiva in kar sem še posebej poudaril je da ne izdaja samo nadaljevanj ampak se trudi da bi trg popestril z inovativnimi in raznolikimi igrami.

Od 41 iger z mojega seznama jih je samo 7 nadaljevanj.

Od 66 z tvojega jih je pa 24 nadaljevanj.

Ampak poudarjam da je na tvojem seznamu le 18 zaenkrat garantiranih za PS3 in to skupaj z japonskimi igrami (ki morda sploh ne bodo prevedene in posledično prodajane na evropskem trgu) medtem ko jih je 48 še pod vprašajem.

Unreal Tournament 2007, Virtua Fighter 5, Blade Storm: Hundred Years, Assassin's Creed ter najverjetneje tudi Heavy Rain in Mercenaries 2: World in Flames bodo tudi na xboxu.

Poleg tega obstaja že 100 iger za xbox360 (brez live! arcade). Zato se mi zdi nakup PS3ja smiselen le za tiste ki zares uživajo ob večinoma japonskih ekskluzivih ampak kot si rekel je pri meni situacija obratna in sem zares fouš samo MGS seriji, formuli 1 in Devil May Cryju ampak to ne odtežka stroškov 630€ oziroma jih bom igral čez 3,4 leta če bom dobil konzolo na bolhi za 200€ takrat bo seveda še več dobrih iger za PS3 ampak trenutno jih ni.

ravno prej sem bral, na beyondunreal.com, da ut2007 na xboxu ne bo

in če je nadaljevanje, to ne pomeni avtomatsko molže strank, kot kaki nfs.
najboljsi del serije DMC je ravno tretji, pri gt je ravno 4. najboljsi.

edino teh 630€ je ovira...
ko moras iz svojega žepa dat tolko dnara, premisliš kolko iger dobiš zraven wiija za ta dnar...

ko moras iz svojega žepa dat tolko dnara, premisliš kolko iger dobiš zraven wiija za ta dnar...

Hja če tko razmišlajš potem poglej koliko iger dobiš zraven PS2 če ga sedaj kupiš:D
Glih zanč sem videl akcijo. PS2 Platinum: GT4 + F1 2006(7?) za 5.5k sit. Iger so pa še vedno izjemne predvsem prva.

Matrin ::

Ps2 za 6k? a si ti kako nulo pozabo? O.O

gt4 + god of war + tekken 5 za 7 jurjev:P

Matrin: to je komplet iger brez PS.

ps2 pa že mam... pa sem se ga naveličal...
že res da te kaki špil vleče da vložiš po 100 in še več ur v igranje, a tudi najboljsi ti dokurči.

sploh pa bi rad preigral metroid serijo, in to je odlicna moznost, ker bom lahko gamecubove špile igral na wiiju. se pravi metroid prime, echoes, extreme-g 3, kakega banjota, wind wakera ter twilight princess... potem še metroid prime: corruption, SSB:brawl,
rogue squadron
iz dneva v dan me bolj mika da bi prodal ps2 ter uletel ko pobesnela žvad v big banga in uplenil wiija.

p.s. kupi kdo?:D

Zgodovina sprememb…

UT2007 na xboxu bo in to je potrdil tudi vodja razvijalcev (Midway)

Orginally slated for release on PC and PS3, Unreal Tournament 2007 will apparently blow fans away with the gameplay, modifiability and visuals. The Xbox 360 version was confirmed by Midway CEO David Zucker at E3 last year, but since then it's all gone very quiet. Play.com have now listed the Xbox 360 version on their website with the release date being October 1st 2007.

Wiki

------------------

Najverjetneje bo xbox ugledal tudi Hellgate: London

In an interview with Next Generation, Zach Karlsson, Namco Bandai's new business development director, reveals that a port to the 360 is on the company's to-do-list. While not set in stone, Karlsson also talks about how the company is focusing on multiplayer and online gaming, and mentions the ease of portability between the PC and Xbox 360

Zgodovina sprememb…

Še ena igra, na katero sem kar malo pozabil: Turok: Next-Gen (novi screenshoti)

Zgodovina sprememb…

LuGi ::

Za Sony PS3 fane >:D

London, 24 January 2007 - Sony Computer Entertainment Europe today announced that PLAYSTATION®3 will be launched in the PAL territories including the United Kingdom on 23rd March 2007 at a price of £425.

Kar pomeni dobrih 650 evrov..smesno

Responding to retail and consumer demand, SCEE confirmed that initially only the 60GB model would be available, with the 20GB model to follow later in the year dependent on demand.

Smeh bo treba pocakat na cenejso konzolo (20Gb midel se razume)

x360 fan >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Kato ::

Dopolnilo:

Finally, Sony priced up peripherals: SIXAXIS Wireless Controller - EURO 49.99, Blu-ray Disc Remote Control - EURO 24.99, HDMI Cable - EURO 24.99, AV cable - EURO 16.99, Component AV cable - EURO 24.99, S Video cable - EURO 16.99.

Pa še uradno potrdilo da bo Unreal Tournament 3 izšel za PC, xbox360 in PS3 in se bo preimenoval v Unreal 3.

Novica je tukaj.

--------------------
GRAW 2 pa je za PS3 prestavljen medtem ko razvoj za xbox in PC napreduje po načrtih in ostaja datum izdaje še nespremenjen. Ali ima to mogoče opraviti z pomanjkanjem rama v PS3ju in je to problem za vse igre na unrealovem pogonu o čemer je enkrat (v tej temi) mislim da Senitel govoril?

Zgodovina sprememb…

LordWorm ::

js sem tudi malo zmeden glede nakupa sodobne konzole, bom pocakal na ps3 in novejsi xbox360. sem pa preprican da bom kupil konzolo in ne vec nadgrajeval PCja.

kako ste pa zadovolni s kvaliteto zvoka na xbox360?
ni podatka

Mavrik ::

DMC4 na 360ki

A slišim zabijanje žebljev v krsto?
The truth is rarely pure and never simple.

To se je že nekaj govorilo vendar NE bo. Če ap bo po pa verjetno enih 10 mescev po PS3 verziji - tko da0:)

Frenky ::

5.1 zvok. Kaj češ lepšega. Res je hud zvok preko optike, spodobnega ojačevalca in spodobnih zvočnikov.

Ne splača se čakati na nov xbox360 ker sploh ni nujno da bo kdaj izdan (če misliš na verzijo narejeno v 60nm + HDMI)

Pa ne smatrat HDMIja za kaj dobrega ker je v bistvu " vga kabel + avdio kabel + drm " problem bi bil le če bi si želel gledati filme preko HD DVD dodatka saj resolucije 1080p (zaenkrat) še ni mogoče predvajat s kompozitnim kablom ki je edina alternativa če TV ne podpira VGA priključka. Vse igre pa bodo najlepše zgledale na 720p saj je to njihova native resolucija.

Zgodovina sprememb…

««
9 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9515110 (11629) PARTyZAN
»

kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )

838928 (5133) blaz87
»

Nakup konzole (strani: 1 2 )

505332 (3846) marcel282
»

Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3

Oddelek: Novice / Konzole
428722 (3493) RuskiSnajper
»

PS3 vs. XBox 360 [grafika, strojna oprema]