Forum » Zvok in slika » divx, ki podpira predvajanje podnapisov z enega CD, film pa je na drugem CD
divx, ki podpira predvajanje podnapisov z enega CD, film pa je na drugem CD
laguna ::
Lep pozdrav. Mnogo sem že prebiral tem glede divx predvajalnikov na tem forumu, in zdi se mi, da obstajajo divx /xvid predvajalniki, ki omogočajo predvajanje divxov tako, da so podnapisi na enem CD, film v divx pa na drugem CD. Torej najprej bi naložil podnapise z enega CD (DVD), nato pa zagnal film z drugega CD (DVD). Prosim, če mi lahko podate kakšne iskušnje glede tega, ter napišete predvajalnike, ki to omogočajo. Naj bi pa bili predvajalniki "nižjega " cenovnega razreda tja do 15.000 SIT, seveda, če obstajajo. Za odgovore in izkušnje z njimi se vam lepo zahvaljujem.
LP
LP
lagunaaaa
EvilDare ::
Sory ker ti ne dam točnega odgovora, ampak a ni cenejše da kupiš dvd rw za 400 sit oz kolikor pač in posnameš gor film s podnapisi.
pavka ::
Niti ni potrebno da je RW, lahko je le DVD-R, lahko je CD-R, CD-RW
Več glav več ve!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pavka ()
smarkic ::
To zmorejo npr. predvajalniki Inno-Hit in verjetno njim sorodni kloni (Techwood..). Ne vem, kako je z nabavo pri nas, v Italiji so (bili?) precej popularni.
Izkušnje.. pač, običajen divx predvajalnik tega razreda. Po nekaj mesecih uporabe je postal občutljiv za branje kakršnihkoli CDjev (rabi kakšne pol ure ogrevanja..), mogoče je krivec firmware ali zgolj nesreča. DVDji delajo brez težav.
Izkušnje.. pač, običajen divx predvajalnik tega razreda. Po nekaj mesecih uporabe je postal občutljiv za branje kakršnihkoli CDjev (rabi kakšne pol ure ogrevanja..), mogoče je krivec firmware ali zgolj nesreča. DVDji delajo brez težav.
danix1 ::
To so znali playerji narejeni na ESS čipu. Kot npr. Philips 630, Daewoo 4021, ipd. Najprej si dal not CD z podnapisom in ga potrdil, nato pa takoj CD z filmom in ga zagnal. Danes žal ni več veliko playerjev narejenih z ESS čipom. Počekiraj malo po forumih. Vendar moraš vedeti, da imajo playerji z ESS čipom ponavadi majhne podnapise in tudi kompatibilnost z različnimi xvid/divx-i ni ravno dobra. Po moje je boljše vzet kak player z Mediatek čipom in prepeči tiste filme pri katerih imaš podnapise posebej.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8288 (1360) | markozlak |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324703 (50047) | cryptozaver |
» | Zunanji HDD DIVX predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1537 (1363) | Alec999 |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31433 (14686) | Stepni Volk |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12404 (7491) | Alec999 |