Forum » Zvok in slika » Capturing in izdelava DVD - Adobe Premiere PRO 2.0
Capturing in izdelava DVD - Adobe Premiere PRO 2.0
Trancedeejay ::
HI
Zanima me kako bi spravil iz kamere preko firewire tako sliko na DVD kot je na original posnetku. Vem da tisti avi veliko vec zasede in da se potem kompresira v DVD format, ampak vseeno se mi zdi, da bi se dala spraviti na DVD boljsa slika.
Pri capturingu zgleda slika ziva, kontrastna, ampak potem z DVD pa zgleda taka bleda malo neostra.....
Pa se nekaj me zanima, kako nardit chapterje v premiere?
OK toliko zaenkrat
Have a nice Day
Matt
Zanima me kako bi spravil iz kamere preko firewire tako sliko na DVD kot je na original posnetku. Vem da tisti avi veliko vec zasede in da se potem kompresira v DVD format, ampak vseeno se mi zdi, da bi se dala spraviti na DVD boljsa slika.
Pri capturingu zgleda slika ziva, kontrastna, ampak potem z DVD pa zgleda taka bleda malo neostra.....
Pa se nekaj me zanima, kako nardit chapterje v premiere?
OK toliko zaenkrat
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop brez OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3753 (3060) | ricola78 |
» | Po zapisovanju DVD-ja...DVD prazen in ponovno snemljivOddelek: Pomoč in nasveti | 1586 (1174) | borch |
» | iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjevOddelek: Zvok in slika | 2511 (2014) | zcetrt |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5472 (4300) | m1h4 |
» | PROSIM ZA POMOČ!!! sony dcr-trv22eOddelek: Zvok in slika | 1371 (1287) | katika |