Forum » Pomoč in nasveti » Čuden problem po ponovnem zagonu!
Čuden problem po ponovnem zagonu!
Hardstyle ::
Danes sem formatiral celoten disk (barracuda 200gb sata) in sem si pravkar namestil vse programe in driverje. In sem zato moral resetirati sistem tako kot je to v navadi pri Windowsih. No vse lepo in prav dokler mi ne pokaže desktopa- nikjer dobene bližnjice, niti v start meniju v Program Files pa vse normalno! Izbrisalo mi je tudi naslove v Operi in pa Msn nastavitve skratka vse je blo normalno le da so nastavitve šle k rakom žvižgat! Mogoče kdo ve kaj bi lahko blo?
pavka ::
Jasno da nikjer nič ni če si ga formatiral.Čemu format,če bi ti vse ostalo kot je bilo
Več glav več ve!!!
R33D3M33R ::
Mogoče si prijavljen kot napačen uporabnik ali pa ti ni shranilo profila pred shutdownom. Poglej v Control Panel -> Administrative tools -> Event Viewer, kaj se je zgodilo. Da pa ugotoviš kateri uporabnik si pa poženi Start -> Run -> cmd. Piše ti X:\Documents and Settings\Uporabnik
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Hardstyle ::
Pavka očitno si nisi vsega prebral, namreč namestil sem si že ves software pa driverje potem pa resetiral!
amigo_no1 ::
Če imaš particijo formatirano v ntfs, poteš poženi
chkdsk /F X: (kjer je X: oznaka particije)
chkdsk /F X: (kjer je X: oznaka particije)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441719 (7400) | jedateruk |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267454 (67046) | Seljak |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2440 (2109) | bluefish |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5955 (4550) | TICKO |