» »

Čuden problem po ponovnem zagonu!

Čuden problem po ponovnem zagonu!

Hardstyle ::

Danes sem formatiral celoten disk (barracuda 200gb sata) in sem si pravkar namestil vse programe in driverje. In sem zato moral resetirati sistem tako kot je to v navadi pri Windowsih. No vse lepo in prav dokler mi ne pokaže desktopa- nikjer dobene bližnjice, niti v start meniju v Program Files pa vse normalno! Izbrisalo mi je tudi naslove v Operi in pa Msn nastavitve skratka vse je blo normalno le da so nastavitve šle k rakom žvižgat! Mogoče kdo ve kaj bi lahko blo?

pavka ::

Jasno da nikjer nič ni če si ga formatiral.Čemu format,če bi ti vse ostalo kot je bilo:\
Več glav več ve!!!

R33D3M33R ::

Mogoče si prijavljen kot napačen uporabnik ali pa ti ni shranilo profila pred shutdownom. Poglej v Control Panel -> Administrative tools -> Event Viewer, kaj se je zgodilo. Da pa ugotoviš kateri uporabnik si pa poženi Start -> Run -> cmd. Piše ti X:\Documents and Settings\Uporabnik
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Pavka očitno si nisi vsega prebral, namreč namestil sem si že ves software pa driverje potem pa resetiral!

amigo_no1 ::

Če imaš particijo formatirano v ntfs, poteš poženi
chkdsk /F X: (kjer je X: oznaka particije)

Sem naredil to in potem resetiral. Vse je ostalo tako kot je moralo! Hvala lepa!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490441719 (7400) jedateruk
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

3942267454 (67046) Seljak
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352440 (2109) bluefish
»

prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )

1395955 (4550) TICKO

Več podobnih tem