Forum » Pomoč in nasveti » Gostovanje na tujih spletnih strežnikih
Gostovanje na tujih spletnih strežnikih
fotograf ::
Pozdravljeni!
Zanima me sledeče. Imam stran ki ima veliko mesečnega prometa (80gb) in mi ponudba v SLO ne odgovaraja. Vsi ponudniki imajo premajhne pakete in ponujajo premalo. Sedaj me zanima če vi poznate kakšnega ponudnika, ki ponuja za malo denarja veliko :) Zaželjeno pa je da je strežnik v EU, lahko tudi v SLO.
Pa še nekaj. Našel sem tudi nekaj v Ameriki pa me zanima kaj mislite o tem? Cene so tam smešne, če jih primerjamo z našimi pa tudi ponudba je boljša. Skrbi me pa edino to, da bo povezava slaba.
Hvala vam za odgovor in lep pozdrav.
Zanima me sledeče. Imam stran ki ima veliko mesečnega prometa (80gb) in mi ponudba v SLO ne odgovaraja. Vsi ponudniki imajo premajhne pakete in ponujajo premalo. Sedaj me zanima če vi poznate kakšnega ponudnika, ki ponuja za malo denarja veliko :) Zaželjeno pa je da je strežnik v EU, lahko tudi v SLO.
Pa še nekaj. Našel sem tudi nekaj v Ameriki pa me zanima kaj mislite o tem? Cene so tam smešne, če jih primerjamo z našimi pa tudi ponudba je boljša. Skrbi me pa edino to, da bo povezava slaba.
Hvala vam za odgovor in lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295492 (18784) | hariscorale |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17283 (8203) | next3steps |
» | Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 100284 (76837) | Tr0n |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10074 (6601) | neoserv |
» | Kaj naredit s streznikom?Pomoc!Oddelek: Omrežja in internet | 1725 (1220) | PaJo |