» »

Hrvaški lov na slovenske novinarje

Hrvaški lov na slovenske novinarje

chucki ::

To je ze pa malo prevec.....;((

klik!

klik!

Se bomo pustili ali kaj naredili?
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

sid911 ::

Saj se bo po volitvah vse pomirilo...
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Thomas ::

Pomirilo se bo do nove turistične sezone, 2007.

Po koncu te, bodo Hrvatje spet zaostrovali, tako kot vsako leto.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Oxford ::

Eh, tale Index.hr je največje trobilo na južni strani Kolpe. Prepotentni debili si pač praznijo baterije na neumen način. Popolnoma nepomembni komentarji.


Kako to, da do izgredov ni prišlo pred dopusti? :\ Verjetno so Hrvatom naši turistični denarci bolj dragoceni kot pa tisti 'pet metrov' meje. Ko pa je turistične sezone konec, pa juriš. Fuj za njih in za naše vrle politike, ki niso sposobni udariti po mizi in urediti probleme z mejo. ;((

Me prav zanima, kako bodo gledali našega policaja, ki ni mignil s prstom nadrejeni? Brca bi bila povsem primerna nagrada.

d0rK ::

Ko bo prislo do odlocitve ali naj podpremo Hrvate pri vstopu v EU, lahko sprozimo referendum?



Jz tocno vem kako bi glasoval. Tak klosarski odnos kot ga imajo oni ne spada v EU. Pol pa nej jokajo.

Trololololo1 ::

d0rK verjemi, da bi nas veliko glasovali tako kot ti.

chucki ::

A ni tako,ce se ena od clanic ne strinja za vstop bodoce drzave v EU, potem ne more pridit v eu......?
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

WarpedGone ::

je res. če se pri nas zgodi referendum in je večina proti.... adijo evropa.
za hrvate seveda.

bo pa jasno takrat polno propagande u stilu kako smo dobri prjatli, pa kako se to ne spodobi, pa kako bojo drugi na nas gledal etc etc..
Zbogom in hvala za vse ribe

MarkV ::

Če slovenci bojkotiramo hrvaško morje njihovo gospodarstvo propade. In brez nas niti v EU ne pridejo.

In oni si upajo zganjat teror nad nami zaradi 2m meje, ko bi mogli bit ponižni kot kužki. Dosti si upajo. Mi slovenci pa smo neki mehkužni nevretenčarji, ki se tudi pustimo zajebavat in poniževat. Takoj jim moramo pokazati kdo je šef>:D

_marko ::

Mogoče bi bilo zanimivo videt vaše komentarje, če bi trenutno bili na drugi strani. >:D
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

username ::

Hja nič, treba se bo začet pogajat o tem, na kakšen način nam bodo vrnili Istro in Reko...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Trololololo1 ::

Mogl bi lepo cariniki mal stavkat en 1 mesec vsako sezono. Bi si hrčki kmal pršl gor, da so navadni kekci, ki nimajo nič drugega kot morje.

zaejec ::

marko: nevmesna..kako bi blo, pac, vsak navija za svoje. a ni jasno?
dejstvo je, da tudi ce bi referendum bil in bi vsak od nas 3x obkrozu proti, smo se vedno v manjsini in itak je vsako leto isto: vsi gredo raje na hrvasko obalo kot kam drugam.. ko sem prej porocila gledal, kako bodo 1000 nasih zelenih napotili na kosovo bi jih jaz raje postavil na mejo, namesto modrih. pa ne zato, da bi karkoli delali, ampak samo da so, da se vidi.

Tear_DR0P ::

hrvati lahko tudi brez nas preživijo, to nam poskušajo dokazat, pa jim ne pustimo - sam sem preveč na njihovem meorju in vem, da moj denar je prdec tistega, kar dobijo od drugod

bi pa kmal blo drugač, če mi prodamo portorož las vegasu
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Vajenc ::

Dozvole za snemanje ?!?! Pa sej to je več kot burleskno. Hrvati so že zdavnaj začeli politiko, ki jim prinaša plus pri arbitraži. Naše piranske katastre že leta nadzorujejo oni, naši politiki se pa ruvajo za neprivatizirana podjetja. WTF. Skoraj , da ni komentarja vredno.

Vajenc ::

A To je šengen? Turki skačejo čez mejo, k ribe iz usahnene reke, novinarje pa aretirajo, kot da so v Darfurju. Vajenci nezavedni !!!

Daedalus ::

Ko bo prislo do odlocitve ali naj podpremo Hrvate pri vstopu v EU, lahko sprozimo referendum?

Seveda.


Mogoče bi bilo zanimivo videt vaše komentarje, če bi trenutno bili na drugi strani.

Isto mero "objektivnosti" in argumentov bi premogli, kot jih zdaj, to je jasno.


Vajenc - šengenskega režima še dolgo ne bo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

Pšenični ::

To kar se dogaja sedaj ,ni naklučje ,mislim da se nekaj pripravlja,kaj bomo videli kmalu.Referenduma (o vklučitvi Hrvatov)pa verjetno nebi dovolili-politično ,ker se ve kako bi Slovenci glasovali.

Morebiten vojaški spopad z hrvati pa bi bil po mnenju nekaterih analitikov hiter in vroč z veliko možnosti kasnejše vkjučitve Italije ,seveda pod pretvezo da gre za zaščito njene majnšine.Zapleteno.

roba87 ::

Specijalce naj dol pošlejo naši...Me zanima če si hrvati upajo na srbski strani tako sranje delat kot na slovenski, to me pa res zanima. Saj zaj ko bodo šle prvo posebne policijske enote dol do Hotize (oziroma so že doli) in kasneje specialne enote slovenske vojske, se bodo hrvati malo pokenjali v hlače. Spodbudna novica pa je bla danes našega notranjega ministra, ki je rekel da slovenske meje pri hotizi ne bo prestopil več noben hrvat ilegalno , ker ga bodo policijske enote zaustavle=)....

Pol se pa spomnim na našega Gospoda Jelinčiča Plemenitega in si predstavljam kako bi on ravnal v takšni situaciji. Pomoje bi bla jutri meja pri zagrebu hehe ( Joke-šala). Pogrešam pa kakšen njegov komentar, ki je vedno smeha vreden :)

jere ::

Ja se strinjam s sixkillerjom,če bi hrvati tko se zajebaval na srbsko-hrvaški meji kokr se na slovensko-hrvaški meji, bi jim srbi dal takoj po pički, ne pa mi slovenci, k bojo moral enga našga novinarja fentat da se kej zganemo. Jah kaj čmo slovenci smo premehkužni za take zadeve kot se kregat kje je meja!8-O
jere

Pšenični ::

No pa zna spet mal pokat ,heh ,heh, Me prou zanima kuga se bo jutr dogajal, ali bodo naši spet posral gate (v duhu dobrososedskih odnosov la,lala tralala..al se bo zgodl tist kar se bi mogl že zdavnaj , da bodo hrvati dobl po piz...in bodo vidl da se ne smejo zajebavat z Janezom j.Tko da bomo namest da bi še naprej govoril da smo reve ,govoril da smo res imel zlo dobre živce in prenašal hrvate toooolk cajta.

klemen22 ::

Ah zdej lahko le še čakamo da ne bo kje kaj počilo.
No na srečo smo pod okriljem EU in Nata. Ker če bi bili ene 10 let nazaj bi bilo pa vprašanje kako bi južnjaki ravnali v teh incidentih če že sedaj ne delujejo najbolj civilizirano če se temu sploh reče. Ajde ne čudiš se ko zajamejo novinarje nekje v iraku. samo pri nas na ozemlju ki kao ni določeno. :\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Pšenični ::

Za hrvate ne rabimo nobenga Nata ali pa Evrope ,dejte spomnite se Naših generalov od Majstra naprej -Slovenci smo dolgo sloveli kot izvrstni vojaki-še pred njim.No če bi pa zagustilo k smo lih not( v natu).Heh,heh pol je pa vsaka pomoč dobrodošla.

Mr.B ::

Rešitev je ta, da se zapre nekaj mednarodnih mejnih prehodov, lepo z besedami da zaradi standardov, ki jih postavlja EU ne moremo zagotoviti na tolikšnem številu mejnih prehodov.
Polovico mostu pri Jorasu pa začnemo obnavljati. To jim naredimo za kaka dva meseca, pa jim lepo povemo, da če se stanje meje no naslednje turistične sezone ne uredi, se bo to ponovilo, pa bodo kolone avtomobilov do Benetk.
Na mejah pa bomo takrat delili radensko turistom in bili prijazni.
Me zanima kako bo bilo ob naslednji turistični sezoni, kot turist bi 2x razmislil da bi rabil za pot 100km dva dneva, če bi šel na Hrvaško…
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

krneki0001 ::

Da si ne boste kej naredl. Vse to je samo predvolilni boj slovenskih politikov.

Imam sorodnika iz Hotize. Probleme dela 5-10 ljudi tipov ala Joras. Domačini niso nikoli imeli nobenih problemov, dokler se ni pojavila sezona tokratnih volitev. CaKin in njegovi LSD-ovski priskledniki pumpajo medije in delajo zgago. Naj omenim, da je vrednost tistega 'spornega' (hrvaški kataster, večinoma slovenski lastniki) ozemlja okoli enga Audija A6, morda pa enga A4, zemlja ni ravno 1A klasa. Lokalno prebivalstvo (vsaj lastniki zemlje na hrvaškem katastru) ima maloobmejno prepustnico in lahko brez problema hodi do svoje zemlje, nikogar še niso priprli. Da se pa neki ubogi lokalni novinarčki (poznam jih, po izobrazbi NOBEN ni novinar ) tam nekaj preseravajo pa špilajo CNN in hodijo na 'sporna' ozemlja, res ni državni problem. Sem zrasel ob hrvaški meji in niti enkrat ni bilo nobenega incidenta. Sam to bi želel povedat. Jebat ga, volitve so pred vrati, treba drek mešat, če pa ga ni, pa ga pripeljejo Žabarji.

username ::

spomnite se Naših generalov od Majstra naprej -Slovenci smo dolgo sloveli kot izvrstni vojaki-
To je res, in Maister je bil car - kapo dol. Ampak tudi njemu vsa generalska modrost ne bi pomagala, če ne bi imel nujno potrebne sestavine, ki se ji reče firepower.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

WarpedGone ::

nebivedu:

Čestitam. Zelo dolgo sm čaku da se bo najdu nekdo tvoje sorte. Že skor nism mogu verjet da se noben ne najde ki bi SPET pluval po nas samih. Kako smo mi bogi, kako smo MI VEDNO KRIVI.

Ne razumeš kaj pomeni državna meja. Tudi če gre za 2 kvadratna metra, če ni določeno čigavo je, NI DOLOČENO. Izvajanje policiskih akcij na takšnem ozemlju pomeni preseganje pooblastil in POSEGANJE v potencialno tuje ozemlje, kar meji na AGRESIJO.
Zajemanje TUJIH državljanov (nema veze kaj so, če so novinarji je to še dodaten MINUS) je na takšnem ozemlju je hudo resna stvar.

Tale reč je ene pol tako resna, kot če bi se naši policaji zapeljali v Celovec, na cesti aretirali tri avstrijce in jih odpeljali v Maribor na policijsko postajo. Edina razlika je, da se za Celovec Slovenija in Avstrija trenutno strinjata da spada pod Avstrijo, za Hotizo in tisto ozemlje pa STRINJANJA čigavo je NI. Nobeni dobrososedski odnosti tega ne spremenijo za milimeter. Meje ni, če meje ni nimaš kej se delat, kot da meja je. Ker je ni.

Si uspel dojet vsaj 10%?
Zbogom in hvala za vse ribe

Daedalus ::

Mah, jajca. Našim vrlim oblastnikom gre bolj slabo, pa morajo nekaj naredit. Hrvati so pač tolko glupi, da jim pri tem pomagajo. Kot je že splošno znano - vedno je sranje po turistični sezoni, ko Hrvati lepo poberejo $$ od Janezov in ostalih, pa jim rata dolgcajt. Pol se pa malo igrajo, da se folk ne dolgočasi. namreč - tud pri njih je na milijone razlogov, zarad katerih je boljš, da se folk peni na nekoga tretjega.

Kar se pa tiče meje, je pa svojevrstna sramota, da se v vsem tem času ni dalo dogovoriti za tistih nekaj kvadratnih metrov zemlje, ki leži na "nikogaršnji" zemlji. Janša je bojda napovedal zamenjave. Najprej Rupla, prosim. On je namreč kronski idiot, ki že lep čas "rešuje," reši pa ničesar. Pa mogoče ne bi blo slabo, če bi se na tak način v prihodnje zavarovalo še kako sporno ozemlje. Pa rušenje ala Izrael onega mejnega prehoda na Obali, ki je postavljen na našem kosu zemlje. Sicer pa - za nastalo stanje (globalno in lokalno) sta krivi obe strani.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

AndrejS ::

Zapreti vse mejne prehode s hrvaško, dokler se stanje ne uredi. Jebi ga.

Daedalus ::

Zapreti vse mejne prehode s hrvaško, dokler se stanje ne uredi.

Zdaj pa še to povej vsem firmam, ki poslujejo s Hrvaško. Pa vsem onim, ki prek našega ozemlja izvajajo tranizitni promet na Hrvaško. Pa vsemu folku, ki bo v tem času htel it na kak poslovni sestanek tja dol. Al pa samo na pir s kolegi...

Pamet v roke.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Keyser Soze ::

A ne bi združili teh dveh tem?

Ker je rahlo tečno in nepraktično. Da prvo pišeš tu, potem pa še copy/paste tja.

P.S.: Ni treba zapret prehodov. Kje pa. Dovolj je že zaje*** odnos naših carinikov do turistov, ki gredo tja dol, oz. do tistih ki se vračajo. Samo vsakršno preseravanje v tem smislu pomeni tudi škodo na naši strani.

MiranRxx ::

Kot samo en kamencek v odnosu s Hrvasko, lahko samo naredim to, da pazim ko kaj kupim, da pogledam, da ni to hrvaski proizvod. Na morje pa tako ze dolgo ne hodim k njim.
Dokler bo na destisocev Slovencev hodilo k njim na morje, pa bomo se vedno delovali dvolicno. Smo za bojkot, seveda ce me to ne prizadene.
Torej, ne samo govoriti, je potrebno kaj storiti. Taksen bojkot ni sovrazno dejanje, je samo lepo prijazno opozorilo, ne se hecat, tudi mi nismo "hlapcki" in vedno ponizni, ne glede kaj vi storite.

OldSkul ::

Samo nekaj vedte, če jih mi zajebemo, nas bojo te opice zajebale 2x bolj. Enostavno mamo kr nekaj gospodarstva tam doli, da bi se poigravali s hrvatarji in to sigurno tudi sami vejo. Imajo nas nažalost u šahu. Tisto, da jim lahko mi pripremo vrata v EU je bullshit. Oni bojo pa bojkotirali našte trgovine ala Mercator in naše izdelke in bomo v riti. Tako to je.

krneki0001 ::

Warped one;
Med slovenijo in hrvaško je ogromno brezmejnega(neurejene meje) prostora - ni od nikogar, kregata se pa državi čigav je, domačini pa živijo in bodo živeli na tistem. Tudi ta del meje je žal nekje vmes med temi konci. Domačini imajo dovolilnice in oni lepo hodijo sem in tja brez problemov vsak dan. Nimajo nobenih problemov ne z našo ne z hrvaško oblastjo. Probleme delajo novinarji in politiki, ki si nabirajo točke pred volitvami. In zavedeni od medijev tako kot ti, jim pri tem pomagate.
Upam it stavit, da bo oktobra ali novembra po volitvah vse tiho o tem problemu. Hrvatje bodo še naprej delali na tej zemlji, naši politiki bodo tiho in vse bo šlo mimo nas.

Prehod preko takega dela meje urejujejo z dovolilnicami. Vsak ki gre preko take meje mora imeti dovolilnico. Če je nima je to ilegalni prestop meje in se posledično kaznuje po zakonu ene ali druge države. Te zadeve ureja pristojna policijska uprava. In oni so tudi zadolženi za dovolilnice naših državljanov. Ko pa nekdo, ki nima dovolilnice pride na tak del zemlje pa se pojavi vprašanje kdo ga bo od tam odstranil. Odstrani te pa lahko policija ali naša ali njihova, pač kdor prej pride. Če nimaš dovolilnice nimaš tam kaj iskat! Torej namesto da se tisti slovenski policist pred kamero smeje in nastavlja kameri, bi moral po zakonu odpeljati novinarje brez dovolilnice dol iz tistega ozemlja, ter jih odpeljati do preiskovalnega sodnika, ki bi jim odmeril kazen. Ker tega očitno ni bil sposoben narest(al pa se ni upal zamerit novinarjem), so jih odpeljali hrvatje. Torej je čist prav, kar so naredili novinarjem.

Pa vse to, kar prikazujejo novinarji, je močno prenapihnjeno.

Zgodovina sprememb…

Vajenc ::

Imeli so dovoljenje od HRV policije ( iz Čakovca). Sedaj se izgovarjajo, da ni šlo za aretacijo.

WarpedGone ::

Nebivedu:
katera policijska uprava je NEDVOMNO pristojna za tisti konec?
Kaj je blo narobe z dovolilnicami, KI SO JIH IMELI?
Zbogom in hvala za vse ribe

OChack ::

vsako sezono stavkat 1 mesc al pa, zapred prehode z razlago da je na oni strani nevarnost, ker meja ni določena in se naša dežela želi izogibati incidentom ter s tem zaščititi ostale državljane članice EU>:D >:D >:D >:D
Int€l inside, IDIOT Outside

krneki0001 ::

Na vprašanje, kako komentira, da so imeli novinarji POP TV in nacionalne televizije njegova dovoljenja za delo, ko jih je policija privedla, je Mehun pojasnil, da so imeli novinarji dovoljenje za delo, vendar bi morali spoštovati preostale predpise, kot so kraj prečkanja meje na mejnem prehodu Mursko Središče, česar pa se novinarji niso držali.


Dejte če že pišete da so imeli dovoljenja vsaj vse prepisat in ne berite samo dela,ki je zanimiv za vas. Preberite vse in potem jamrajte.

Warped one - ne vem kdo je pristojen in me tudi ne zanima. Ni naša dolžnost, da to vemo, to se morajo dogovarjat na višjih inštancah - politiki. Naj bi bil pa slovenski zaselek, hrvatje pa trdijo da je njihov.

Zame osebno to ni nek hud incident, za vse to so krivi naši in njihovi politiki. Naši še posebej, ker imajo tako mlačen odnos do teh zadev. Imajo nikakvo presojo in si samo nabirajo pike pri volilcih, naredijo pa nič. Če bi imeli že od začetka ostrejši odnos do takih zadev, se tega sploh zgodilo nebi. Na žalost pa imamo na oblasti, ki samo kradejo in gledajo kje bodo še kaj ven potegnili, naredil pa noben od njih nebi nič.

Pšenični ::

Dejstvo je ,da Hrvati iščejo sedaj izgovore ,da bi opravičili svoje ravnanje.Za naše pa upam ,da bodo poleg veliko odločnosti pokazali tudi veliko mero razuma ,čeprav pri hrvatih(hinavcih) vsi vemo kako je ,najbolj pali ,ko jih dobijo po buči.Pol dajo mir on hodjo okol razlagat in jamrat kuga se jim zgodl.Pač enkrat im bo treba pokazat ,da mamo muda.

sid911 ::

Imam sorodnika iz Hotize. Probleme dela 5-10 ljudi tipov ala Joras. Domačini niso nikoli imeli nobenih problemov, dokler se ni pojavila sezona tokratnih volitev.

Živim v vasi poleg Hotize, katastrska meja ( ki jo nekateri smatrajo za državno) je v tem trenutku ko tu sedim in pišem oddaljena od mene vsega 70 metrov. In res, domačini nimamo problemov. So le redki posamezniki, predvsem pa politiki krivi za nastalo situacijo. Saj se bo po volitvah vse poleglo. A je kdo kdaj pomislil zakaj do tega prihaja ravno pri Hotizi? Zakaj ne na nogometnem igrišču na Kapci, ali delu nasipa pri Kotu?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

poweroff ::

Dajmo no pokazat malo višjo stopnjo kulture.
sudo poweroff

WarpedGone ::

Na vprašanje, kako komentira, da so imeli novinarji POP TV in nacionalne televizije njegova dovoljenja za delo, ko jih je policija privedla, je Mehun pojasnil, da so imeli novinarji dovoljenje za delo, vendar bi morali spoštovati preostale predpise, kot so kraj prečkanja meje na mejnem prehodu Mursko Središče, česar pa se novinarji niso držali.


Kakšne meje? Meja ni določena pika. To ni noben argument, če ga upoštevaš avtomatsko priznaš katastersko mejo kot državno mejo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Thomas ::

Podcenjujete odločnost Hrvaške, da si zagotovi "udobno" razmejitev s Slovenijo.

Sanader točno ve, kdaj zaostruje in miri, kakor se mu zdi optimalno.

Meja s Slovenijo je za Hrvaško veli projekat.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zeberdee ::

Slovenska zunanja politika pa je preprosto nesposobna. Italijani so nas pri "prizadevanjih" za vstop slovenije v mednarodne integracije izsiljevali za vse take stvari. Mi tega ne počnemo.

gzibret ::

Meni se zdi, da bi morali tele spore okoli meje čim prej rešiti na bilokakšen način. Če bomo govorili, pa sej bo to šengen, pa evropa pa ne vem kaj še, bo ratala ista situacija, kot ob formiranju Jugoslavije. Problem se bo (morda) potlačil, ne pa rešil.

Čim prej v glavnem. Pa pomalo dam Thomasu kar prav. Na Hrvaškem je kar veliko ultranacionalistov. Vem iz lastnih izkušenj. Rekel bi, da 20%, če ne celo več.
Vse je za neki dobr!

Daedalus ::

Thomas ma seveda tu prav.

Čakanje na EU pa tud ne bo ničesar rešlo. Je že Rupsi to sprobal na lastni koži, v eni drugi vladi.


gzibret - mnja, resn bodi. 20% ultranacionalistov? Pol bi že meli tud kako vojno napoved na mizi:\ Pa jaz iz lastnih izkušnj vem, da so vsi Hrvati, kar jih poznam (pa jih poznam ene par), čisto normalni ljudje. Ki jih pa isto ko mene obremenjuje nepotrebna politizacija vprašanj in hujskaštvo enkrat ene, drugič druge politične garniture. Ena obrača svoje probleme navzven, druga se pa obupano trudi dokazovati, da ipak ima neka jajčka, nekje. Kera je kera - pa sam veš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

McBoby ::

Živim v vasi poleg Hotize, katastrska meja ( ki jo nekateri smatrajo za državno) je v tem trenutku ko tu sedim in pišem oddaljena od mene vsega 70 metrov. In res, domačini nimamo problemov. So le redki posamezniki, predvsem pa politiki krivi za nastalo situacijo. Saj se bo po volitvah vse poleglo. A je kdo kdaj pomislil zakaj do tega prihaja ravno pri Hotizi? Zakaj ne na nogometnem igrišču na Kapci, ali delu nasipa pri Kotu?

Fino za vas, da imate večino časa mir, ko ni volitev. Ampak zakaj nebi imeli skoz mir? Zato je nujno, da se enkrat pokaže zobe. Tako, kot so to storili naši sedaj, da so postavili policiste na mejo. In poglejte čudež, kar bi lahko vsak pri teh hinavcih že prej predvidel. Namreč, da se opravičujejo, da je šlo samo za nesporazum. In kolikokrat so že naši politike rekli, da če se bodo hrvati tako obnašali še naprej, da bodo izgubili podporo naše države pri njihovem vstopu v EU. Samo problem je, ko se bodo naši čez 2-3 tedne spet pomehkužili in izjavljali, da sta obe strani malo pretiravali in da naša stran spet podpira vstop hrvaške v EU in da si želi, da bi bili čim prej sprejeti v pridruženo članstvo. In tako spet in spet v nedogled. Osebno upam, da se bodo naši končno postavili v bran in pokazali, da smo se tega sranja že totalno naveličali, da ko nam drek prileti v fris, da se samo obrišemo in spet čakamo, kdaj bo spet priletelo.
Sploh pa ne razumem hrvatov, kaj imajo od tega, da vsem kažejo, kako se znajo balkansko obnašati? Ta narod tudi čez 100 let ne bo pripravljen za v EU. Kakšen bi bil pa izid referenduma, pa mislim, da je vsem jasno.
Pa še ena objektivna ocena stanja ene mlade očitno politično še ne pokvarjene Zagrebčanke-ene 15-17 je morala imeti, na plaži na Pagu pred dvema letoma; " Če nebi imeli tega morja, bi bilo naše gospodarstvo totalno na psu".
Pa še jošk.. je imela zelo lepe. Samo to je pa že za v drugo temo

sid911 ::

Mir bo ko bo meja na Muri. Ali Hrvaška v EU.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Pšenični ::

Heh, ma tist s hrvatico je dobr,(je bil kolega te dni na Reki ,pa je pol povedal ,da so se hrvatice kr limale na njega-slin,slin) heh ,heh se opravičujem k sm tole prpomnu ,ampak mal je treba vse na šalo obrnt.Bi predlagal ,da se stepemo sam s hrvati ne pa tud s hrvaticami.heh,heh

DzorDzi ::

jst se sploh ne obremenjujm vec, svoje prisluzene denarce grem drugm zapravt v tujino al pa doma, na Hrvaško enostavno ne hodm več na morje. to bi mogl še več ljudi delat pa bi mogoče blo še kej is tega. Sploh pa nasvet , kar se tiče novic, ne brt tabloidnih pompoznih in kretenskih novic iz butastih časopisov (Direkt, Novice in gledat 24 ur)
question is do u feel lucky, well do ya punk?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Referendum o arbitraži (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Problemi človeštva
2340203046 (165963) Ziga Dolhar
»

Hrvaska in vstop v EU (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29223161 (14916) dzinks63
»

Rupel bi "uravnotežil" Hrvaško (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14110669 (7601) abeceda
»

Kje so zdaj tisti antinatovci :)) (Hotiza)

Oddelek: Loža
211960 (1410) MoDeR
»

Janeza aretirala hrvaška policija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
26541741 (36205) Bellzmet

Več podobnih tem