» »

zamenjava robe na mimovrste

zamenjava robe na mimovrste

Tear_DR0P ::

kupil sem kartušo na tej povezavi, ki pa kljub temu da piše da je veljavna za v HP PSC 1600, s tem tiskalnikom ni kompatibilna.
sedaj imam kartušo odprto, rad pa bi jo poslal nazaj in zamenjal za kompatibilno, vem da original zaprto lahko pošljem brez težav, odprta pa ne vem če gre?

in ja vem, sam sem zajebal, ker verjamem spodnjim napisom in ne berem katera kartuša točno gre v moj tiskalnik, zanima me samo če lahko težavo rešim poceni
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BluPhenix ::

Če je bla na strani napačna informacija jih pokliči povej kaj se je zgodilo in mogoče ti bodo zamenjali, saj je bila napaka na njihovi strani.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Tear_DR0P ::

Skozi klic smo ugotovili, da sem naročil pravilno kartušo in da tudi na strani vse štima, le poslali in zaračunali so mi napačno :)
kljub temu da je kartuša že odprta pa so mi jo pripravljeni zamenjati
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Super Sonic ::

"kljub temu da je kartuša že odprta pa so mi jo pripravljeni zamenjati"

Resnici na ljubo ne vidim prav nobenega razloga zakaj ti kartuše ne bi zamenjali. Njihova napaka, bodo že požrli to kartušo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

tomaz- ::

ja, moram rečt, da se je tud meni enkrat to zgodilo, pa so mi prijazno brez kompliciranja zamenjal z nov in se zravn še celo opravičili..

Lahko jih samo pohvalim in priporočim


lp, Tomaž

Dumber ::

Jaz pa pred tednom dni naročo kompoente. Pa še vedno nisem dobo pa sem včeraj klical pa mi rečejo da grafične ni na zalogi in da se bo zavleklo. Naročo sem pa komplet kompunente disk, rame plato procesor gafiko. In zdaj bom še mogo čakat reko je vsaj 10 dni da dobijo grafično kartico v slovenijo. Baje da jih ni v sloveniji.

Sapphire ATI Radeon X1900 GT 256MB, PCI-e, VIVO

Tear_DR0P ::

OK jst sm pričakoval da bodo menjali, ampak korekten odnos furajo - nekatere trgovine bi rekle, sej si videl kaj smo ti poslali, kaj pa si odpiral

drgač sm mel pa samo sranje s to dotično pošiljko - pisalo je da pride v ponedeljek, jaz pa sem že v soboto dobil listek s petkovim datumom, da pošiljke niso mogli dostaviti in da naj jo pridem iskat na pošto - tolk o dostavi na dom, sam za to neopravljeno storitev bom še mal pošto povprašal, ker zdej ni blo problema, če pa se bo to ponavljal, pol pa ne bom preveč srečen
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

hamax ::

kokr js vem mimovrste ne posilja s posto ampak z jellogistic.
sm meu tud js manjse in cudne tezave z njimi.
vidu sm(na njihovi strani), da bo posilka prsla na dan, ko me nebo doma, zato sm jih poklicou, naj mi jo dostavjo namest v sredo v cetrtek.
referentka na drugi strani pa mi je rekla, da to ni mogoce, ker se lahko zmislujem sele, ce prvic posilke nam prevzeu :/
no kokrkol, paket so mi res dostavl ko me ni blo doma in mi pusti listk z stevilko, kam naj poklicem, da se bom zmenu, kdaj naj mi jo prpelejo.
zato sm caku 2 dni vec, oni pa so mogl 2x vozt.

miwche ::

po zakonu o varstvu potrošnikov, če dobiš drugačno robo od naročene se le-to tretira kot poslovno darilo ali nekaj podobnega, torej nisi dolžan vrniti.

edit:
link
45.člen
~ there are more alpha males than beta testers ~

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: miwche ()

Ziga Dolhar ::

> po zakonu o varstvu potrošnikov, če dobiš drugačno robo od naročene se le-to tretira kot poslovno darilo ali nekaj podobnega, torej nisi dolžan vrniti.

45. člen

Če podjetje z namenom skleniti prodajno pogodbo pošlje potrošniku blago, ki ga ta ni naročil, se takšna pošiljka blaga šteje za reklamno darilo.


V tem primeru ne gre za primere, ko potrošnik naroči blago, a dobi napačno (torej gre za napačno izpolnitev oz. stvarno napako, sama pogodba pa je že sklenjena), ampak za primere, ko potrošnik sploh _ničesar_ ne naroči, vendar pošiljatelj samoiniciavitno pošlje neko blago z namenom skleniti pogodbo.

AFAIK je določba nastala kot odziv na zelo agresivne oglaševalce, ki so okoli pošiljali blago (tipično danes: razne čestitke, ki jih slikajo telesno prizadete osebe) s klavzulo, da jih potrošnik "lahko vrne", če jih ne želi, v nasprotnem primeru pa bodo šteli, da soglašajo z nakupom in "morajo" plačati po priloženi položnici.
https://dolhar.si/

dmok ::

po zakonu o varstvu potrošnikov, če dobiš drugačno robo od naročene se le-to tretira kot poslovno darilo ali nekaj podobnega, torej nisi dolžan vrniti.

Po mojem si ti ta člen malo narobe razlagaš.

d.

miwche ::

aaa, majbed. :8)
~ there are more alpha males than beta testers ~

Dumber ::

mislim da se ta mimovrsta dela rahlo norca

naročim robo za 250k

stvar je sledeča čakam en teden...nič...poklilem mi rečejo, da grafične kartice trenutno ni na zalogi, počakat okrog 10 dni. Ok si mislim bom potrpel. Danes spet čez 7 dni pa mi pošljejo mail, da ni na zalogi diska. Grafične kartice sploh nič omenjena. In zdaj naj človek čaka na robo tako dolgo da bojo že cene padle al kako si oni to predstavlajo.

malo mi delajo po glupem sistemu. Če oddam naročilo prej naj držijo robo za mene ne pa da jo prodajo naprej...
in zdaj razmišljam o tem, da mi pošljejo robo brez diska in grafične. Samo se je med tem časom, ko sem jaz robo naročo cena rama dvignila. So mi oni dolžni poslati rame po tej ceni ki jo imam jaz na "naročilnici". Klub temo da se odločim, da se ne bodo delali norca in ne čakam na preostalo robo ?.

Najbolj pa me razjezi to da še jim kar vedno na strani piše da je roba na zalogi.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dumber ()

Tody ::

ti imaš predračun in to boš plačal... Izgubil bodo malce na ramu pa pridobil malce na grafični :) Če bi pisal da nimajo na zalogi nobeden ne bi kupil...

Dumber ::

to pa je res ja :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga preko spletne trgovine (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
31537076 (22833) scipascapa
»

Solo.si mi ni nakazal denarja skoraj 2 meseca

Oddelek: Kaj kupiti
314677 (2844) Leks
»

Mrtev pixel pri novem računalniku.....

Oddelek: Pomoč in nasveti
152405 (2052) Zheegec
»

Vračilo ali zamenjava izdelka brez napake (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5817077 (15197) >>><<<
»

Stvarna napaka - garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9110228 (8878) bobby

Več podobnih tem