Forum » Igre » Neki o steam acantu
Neki o steam acantu
mafia_boss ::
Kupo sm od državnega prvaka acaunt hhh skoz je spilo na siolu ker dobr igra so ga benal vedno!
Zdej pa js nemorm spilat na siolu pa me zanima ce pozna kirga ko ma siolu servere prek da se zmenmo pomagite!
Zdej pa js nemorm spilat na siolu pa me zanima ce pozna kirga ko ma siolu servere prek da se zmenmo pomagite!
- polepsal: Primoz ()
Opkow ::
Ce je bil banan, je bil banan z razlogom.
Ce je steam ID banan preko VALVE-a, pol pa nimas sans.
Ce je pa samo "lokalen" ban in ti rata Hemota prepricat, da te odbana... Naaahh ni variante.
Pojdi v trgovino in si kupi novo. Ne vem zakaj si sel to iz druge roke kupovat.
Ce je steam ID banan preko VALVE-a, pol pa nimas sans.
Ce je pa samo "lokalen" ban in ti rata Hemota prepricat, da te odbana... Naaahh ni variante.
Pojdi v trgovino in si kupi novo. Ne vem zakaj si sel to iz druge roke kupovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Klemzz ::
sam ponavad res prodajajo če je benan acca...ja in če je državn prvak...drgač pa CS se dobi za boga 2k prek steama
Matek ::
Njah, vem da sem pred časom bral, da je siolov CS strežnik bolj noobish in da kar radi banajo folk, ki je opazno boljši od večine (kao cheata), tako da se ne sekiraj in pojdi igrat drugam.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
OldSkul ::
Slovenia CS strežnik, je beden, ker se vsi samo nekaj kregajo pa zmerjajo. Igraj na nemških, tam je red.
Pa še nekaj, nauč se pisat.
Pa še nekaj, nauč se pisat.
jRk0 ::
ni lih tak, sam ok. ne vem okaksnem drzavnem prvaku ti govoris, haha.
najboljs, da reces da si od speneta kupu al pa kasnega citerja, ja. pa ne govorte, da na siolu admini za bzv banajo, ker ne. ce pa te ze, pa itak odbenajo nazaj.
najboljs, da reces da si od speneta kupu al pa kasnega citerja, ja. pa ne govorte, da na siolu admini za bzv banajo, ker ne. ce pa te ze, pa itak odbenajo nazaj.
You fuck up once, you loose two teeth.
Tilen ::
Ali samo jaz ne vem o kateri igri se gre? Pred ocmi imam CS in CSS. Razjasni se. CSS scena mi je znana tako da me prosim razsvetli o kateri igri govoris. In to, da "drzavni prvaki" igrajo na pubu je totalni bluz. Ne pozabit, da s kaksno smesno objavo tukaj lahko pridobis marsikoga na nasprotno stran, kar zna bit zate kot "Public pwn0rja" precej grenko.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija na evropski naravoslovni olimpijadi prvikrat osvojila zlato in srebroOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8883 (6713) | loki0101 |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17136 (10359) | Alexius Heristalski |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 119986 (97809) | einstein :P |
» | Infinity Ward in Valve blokirata goljufivceOddelek: Novice / Igre | 5100 (3553) | BangBros123 |
» | Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9137 (7353) | NoUse4AName |