Forum » Zvok in slika » v premislek glede dvd
v premislek glede dvd
kosa ::
imnam eno uprasanje, ki me tare zhe dalj casa. Za pocitnice grem delat in bom zasluzhu priblizno 450k. Sedaj nastane problem kaj kupiti in stvar bo namenjena izklucno predvajanju mp3jov. . Kaj naj naredim:
a)kupim dvd sistem z podporo mp3jov
b)kupim dvd player, 2 zvocnika od Jamota(100k+100k) in ojacevalec Onkyo(100k). Seveda si pustim tudi moznost , da naredim domaci kino z dokupom dodatnih zvocnikov in dekorderja.
Sedaj res ne wem kaj se mi bolj splaca z vidika kwalitete zvoka. Ali ima res res Dvd sistem primerljiv zvok s komponentami. Aja se tole v nadaljeno ne bom gledal dvdjev , dokler se cene Dvdjev ne spustijo. Obstaja kaksna moznost , da bodo izdelali dvd playerje s podporo mpeg 4 formata .
Hvala za odgovor.
In prosim ne mi svetovati naj si kupim creativove zvocnike za moj pc , ker to pac ni mozno (beri pc ni v moji sobi.)
a)kupim dvd sistem z podporo mp3jov
b)kupim dvd player, 2 zvocnika od Jamota(100k+100k) in ojacevalec Onkyo(100k). Seveda si pustim tudi moznost , da naredim domaci kino z dokupom dodatnih zvocnikov in dekorderja.
Sedaj res ne wem kaj se mi bolj splaca z vidika kwalitete zvoka. Ali ima res res Dvd sistem primerljiv zvok s komponentami. Aja se tole v nadaljeno ne bom gledal dvdjev , dokler se cene Dvdjev ne spustijo. Obstaja kaksna moznost , da bodo izdelali dvd playerje s podporo mpeg 4 formata .
Hvala za odgovor.
In prosim ne mi svetovati naj si kupim creativove zvocnike za moj pc , ker to pac ni mozno (beri pc ni v moji sobi.)
MOJ IDOL JE TITO
BlackHole ::
Jaz bom povedal samo to, da ne čakaj da se bodo cene filmov kaj bistveno spustile. Sicer pa ne vem zakaj si jih ne bi sposojal v videotekah. Zdaj je že kar lepa izbira. Cena pa 300-400 SIT za dan.
CaqKa ::
hmm divxi so vedno v boljsih kvalitetah.. sam dostikrat odnesem kompa v fotrov domaci kino (projektor in 6x 100 watt included) em.. kar se tice dvd pleyerja.. v kolikor pravis da nebos tolko dvdjev kupoval? jih boš vsaj gledal dosti?.. drugace se ti sploh ne splaca kupovat nekega oh in sploh sistema... btw zakaj pa zvocnike za 100ksit komad? uf zabluzo sej razumem .. samo tisti kiri ste vsaj malo ročnih spretnosti: naredite si sami kište, dosti vecji je uzitek poslusat zvok iz kiste ki si jo sam sestavljal... v mbju imaš trgovine z vso potrebno robo, v obiju ti narezejo les, v čipu dobiš baker za kretnice, v linotu pa dobis ustrezno tanek "tepih" za preoblect zvocnike :)
glede mp3 pleyerja: kaj ko bi kupil kaksen prenosni mp3 pleyer? in ga priklopil morebiti na kaksno ze obstojeco komponento v sobi? mislim da za 100ksit dobis creativa z 6 giga diskom (ko registriram avto in ce mi ostane dovolj si kupim tega ali pa kaksen car mp3cd radio:))
kaj te vem ce se splaca devat denar za dekoder, rajsi poskrbi za fajn bas in mislim da bo efekt dovolj, filmov ki izkoriscajo rear chanel je itak malo, še tistih ki izkoriscajo polni stereo je malo, odvisno od tega kaksne filme gledas, za drame je dovolj mono , docim ko za kake akcijade ze pride prav kaksen zvocnik odzadaj :)
mater nevem kaj bi se ti napisal oz. se mi ne ljubi več. badi malo bolj specific pri naslednjem postu
caqka
glede mp3 pleyerja: kaj ko bi kupil kaksen prenosni mp3 pleyer? in ga priklopil morebiti na kaksno ze obstojeco komponento v sobi? mislim da za 100ksit dobis creativa z 6 giga diskom (ko registriram avto in ce mi ostane dovolj si kupim tega ali pa kaksen car mp3cd radio:))
kaj te vem ce se splaca devat denar za dekoder, rajsi poskrbi za fajn bas in mislim da bo efekt dovolj, filmov ki izkoriscajo rear chanel je itak malo, še tistih ki izkoriscajo polni stereo je malo, odvisno od tega kaksne filme gledas, za drame je dovolj mono , docim ko za kake akcijade ze pride prav kaksen zvocnik odzadaj :)
mater nevem kaj bi se ti napisal oz. se mi ne ljubi več. badi malo bolj specific pri naslednjem postu
caqka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27687 (14943) | psytoma |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24857 (9471) | bizi72 |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13019 (11181) | musomanov |
» | Kam v PC vlozit 200ksit?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4736 (3429) | [MYTiX] |
» | Predlogi za domači kinoOddelek: Kaj kupiti | 1751 (1502) | gumby |