Forum » Omrežja in internet » Siol TV
Siol TV
buick ::
Doma imam kabelsko, telefonski prikljucek (telefona nimam in ga tudi ne rabim), nimam pa interneta.
T-2 internet zaradi lokacije ni mozen, mozen je le kabelski AMIS ali Siol ADSL (slednja dva sta prilicno draga - AMIS 6800, Siol 7200).
Razmisljam tudi o Siol TRIO a kljub vsemu prebranemu tukaj na forumu se vedno nisem preprican o tem, ce tale Siol TV dela dovolj dobro!? (vsaj tako kot kabelska).
Naj mi prosim kdo, ki je v zadnjem casu vzel paket TRIO napise, ce je z zadevo zadovoljen in ce vse deluje tako kot mora..(ALI JE TO KAJ ODVISNO TUDI OD SAME LOKACIJE?)
Hvala.
T-2 internet zaradi lokacije ni mozen, mozen je le kabelski AMIS ali Siol ADSL (slednja dva sta prilicno draga - AMIS 6800, Siol 7200).
Razmisljam tudi o Siol TRIO a kljub vsemu prebranemu tukaj na forumu se vedno nisem preprican o tem, ce tale Siol TV dela dovolj dobro!? (vsaj tako kot kabelska).
Naj mi prosim kdo, ki je v zadnjem casu vzel paket TRIO napise, ce je z zadevo zadovoljen in ce vse deluje tako kot mora..(ALI JE TO KAJ ODVISNO TUDI OD SAME LOKACIJE?)
Hvala.
iMark ::
Mi imamo SIOL TV že en mesec in smo zelo zadovoljni. Ja sej SIOL TV je kablska :). Seveda je odvisno od lokacije. Res da pri nas kdaj "skačejo" kocke ker nimamo še centrale v našem kraju in smo odvisni od druge centrale, če prav jo obljubljajo v roku pol leta. Si poklical na SIOL da so prišli zmirit signal (mislem to če je dovolj da dela)?
Raje vzemi SIOL TV, saj je tudi najboljša kablska v SLO.
Raje vzemi SIOL TV, saj je tudi najboljša kablska v SLO.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9836 (7268) | slovenček |
| » | Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14534 (8037) | Tilen |
| » | SiOL Trio vs T-2 TrojčekOddelek: Omrežja in internet | 9656 (7634) | Mare2 |
| » | Siol TVOddelek: Pomoč in nasveti | 4597 (4108) | AaBoy |
| » | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 39327 (18734) | Primoz78 |