» »

ffdshow vs. K-lite

ffdshow vs. K-lite

;-) ::

Mam en problem, na novo naložen sistem na bratovem kompu pa sem naložo ffdshow namest ostalih kodekov-samo zato ker ga vsi hvalite!

problem pa je taki le!
8-O 8-O 8-O
to se mi zgodi če odprem winamp ali pa karkoli kaj je v zvezi medijev pa naj bo to filem ali mp3 al navaden cd pač bilokaj naredim mi naredi tok gombov za ffdshow.

kaj naj se zdaj je*** z ffdshow al naložim K-lite, ki mi NIKOLI ni delal problemov?

pivmik ::

To je zalo čudno, FFSDhow meni takega ni nikoolin aredil.
Katero verzijo FFDShowa imaš, iz kje si si jo prenesel?
A se ti prikaže toliko ikonic ko odpreš samo en program? (npr. samo winamp)

V nastavitvah lahko izključiš prikaz ikone v "sistemskem pladnju" - system tray. Samo to še vedno ne razloži pojava, da se prikaže toliko ikon za samo en program.

Jaz k-lite-a si ne bi naložil.
LP, Gregor GRE^

;-) ::

Ja CD mam z winsi pa so vsi programi že gor..da se ne jeb** ko instaliram. To mi naredi ko odprem samo Winamp ali kakšen drug samostojen program-nimam jih 15 različnih(tok k je ikonic) odprtih ne! Sprva je delalo kul-pol ure. Če sem poslušal glasbo je bil sam tist za audio, če sem gledal film je bil sam tisti za video in glasbo. ko sem probal.

pol pa je malemu naenkrat to začelo delat. Zaj sem še enkrat naložo pa je spet isto-zabava. na svojem kompu mam k-lite pa nimam nobenih problemov.

v čem je sploh ffdshow boljši???

d0rK ::

In kva je narobe s K-Lite Packom PicNiK?

;-) ::

Ja v eni temi so me ffdshow fani razpiii*** da je ffdshow tok boljši! Kje ste pa zaj frajerji???

#000000 ::

LOL Joj kake ti klaftraš, jest sem fan tega programa evo. Kwaj narobi ejga ?? Če ti ne dela ti pač ne dela, kje in kaj si ti skinu dol še bog ne ve, kamo li ti. Če si snel kako beta varijanto, ipd. je lahko to, lahko je svašta, kva pa vem, ker kj tazga sploh še nisem nikol vidu, ikonc k fuka, LOL.

Drugač pa baje "baje za to ker se mi ne da igrat z nastavitvami" lahko z njim predvajaš ves video tko da je to lahko v bistvu edini kodek na mašini, ajd še ac3 filter. Ti daj nimo kodek pack in si zmagal, da nebi slučajno ker ti lahko nardi štalo da bo pomagal samo še format.

Aja lahkoje tud z mašinerijo kej narobe ?? Srečno. LP

pivmik ::

Kaj je s K-Liteon narobe nimam pojma, nazadnje ko sem slišal, da je vseboval en kup nepotrebnih kodekov in da ni delal pravilno. Pa da ni lih 100% legalen, ker je imel neke avtorsko zaščitene kodeke v paketu. To pa je bilo že nekja čsa nazaj, kako je trenutno stanje pa nimam pojma, ker jaz itak vedno vsem namestim FFDShow in dela vse.
LP, Gregor GRE^

;-) ::

Predlagate kako drugo rešitev kot K-lite in FFDSHOW? je še kaj takega ko bi pol delalo vse

#000000 ::

Kako to mislš vse ?? Instaliraj pač samo kodeke ki jih največ uporabljaš, zdej če maš divx in xvid kaj bi še rad, za DVD je rolat pa tko maš cybelink al pa kej podobnega, druzga tko ne rabiš oz. ko ti kak film ne špila ga pogledaš z Gspot-om in če ti pokaže da tega kodeka ni na mašini takrat ga pač poiščeš in instaliraš, kr tko v 3krasne pa je brez veze dajat neke pakete kodekov ki jih nikol ne boš rabu. Videolan VLC player goni mislm da skor vse formate in uporablja svoje kodeke, tega pa komot gor daš, za RM daš Real media alternative za Quick Time pa Quick time alternative, poglej na freecodecs.com LP

;-) ::

Ja pa !PM! nemorm 7 letniku gor dat 15 playerjev različnih da bo lah predvajal vsak film v drugem. Rabi za DVD-je, mp3, ogg, itd. pol še ma pa en kup risank na kompu v zelo različnih formatih.

OK zaj bom dal VLC gor pa bo konc problema...to sranje ffdshow pa za vedno dol.

#000000 ::

Ja porka madona :D Sej se da naštimat knede, da vsak format predvajaš z svojim player-jem !! Recimo za QT predvajat uporabiš prej omenjeno alternativo, in ko predvajaš na webu MOV filmček sploh ne bo nobene razlike, ko ga predvajaš s diska pa se bo pokazal media player classic enako za RM format (ki ga npr. uporablja RTV Slovenija, za audio/video)

Za divx-xvid pa tko BS player in za DVD pač nek player, pol pa je fertig, lahko pa najdeš kako zadevo ki predvaja vse od divx-xvid DVD in mov, in naštimaš da je privzet predvajalnik za vse audio in video, samo pol znaš met težave ker se zna ta program odpirat ko boš hotu pogledat kak trailer na imdb itd.

Divx player tud plugin za web, kako deluje ne vem ker ga nisem probal, aja pa to da si končal z čačkanjem po mašini, pozabi, ko jo taki pubeci v roke dobijo je vsake dva dni kej narobe, dokler ne zna sam poskrbet zanjo boš to pač ti naredu. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21158376 (13524) BaRtMaN
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11116943 (9828) GrimReaper
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412104 (9959) Jst
»

Pomoč pri izbiri kodeka

Oddelek: Zvok in slika
201750 (1455) jos69
»

kateri divx codec packi/codeci

Oddelek: Zvok in slika
223738 (3472) ferjan

Več podobnih tem