Forum » Zvok in slika » Pomoč pri dvix-ih
Pomoč pri dvix-ih
willsmith ::
Imam problem glede filma, ki sem si downloadu z neta!!! Ko hočem gledati film se mi slika dobesedno postavi na glavo! In neven kaj naj storim! Obstaja mogoče kakšni kodek, ki odpravito težavo ali kak trik??? Prosim pomagajte mi!!!
Bojan
Bojan
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
#000000 ::
A to ti sam tega obrne ali vse filme ?? če ti samo tega ga z Virtual dub obrneš, Video / Filters / add filter / rotate / naštelaj na 180 stopinj iz si zmagal, nastaviš še kodiranje (mora biti isto kot je original, drugače se bosta zvok in slika strigla) počakaš kako urco-dve in gotovo. LP
Yossarian ::
Probaj na novo naložit kodeke. Meni je enkrat pomagalo. Sicer pa, če je film divx, ga lahko z Virtualdubom rotiraš tudi za za 180 stopinj - ali pa celo 360, če hočeš :))
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
jan01 ::
Enostavna rešitev:
Posnemi si ffdshow
poznam to težavo. Dogaja se pri filmih xvid, ko nimaš ustreznega kodeka, windows uporabi svoj AVI decompresor(quartz.dll).
Rešitev sem ti napisal...
Posnemi si ffdshow
poznam to težavo. Dogaja se pri filmih xvid, ko nimaš ustreznega kodeka, windows uporabi svoj AVI decompresor(quartz.dll).
Rešitev sem ti napisal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59418 (14566) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3275 (2294) | matmel |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17446 (10331) | GrimReaper |
» | LEADTEK WINFAST 7600gs pa ne gre predvajati filmov!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1159 (1016) | dejansan |
» | Finta s codeci!!Oddelek: Zvok in slika | 2366 (2001) | Zoidberg |