» »

Izgredi v Kranjski Gori

Izgredi v Kranjski Gori

Vanich ::

A je bil gdo tam ???
Kva si pa mislite ???

R0K ::

aja ? a so ga hrvati spet kaj zarad Košteličevih jebal ?

Vanich ::

Baje, da se niso lepo obnašal...zato me pa zanima če je bil gdo tam.

rc-car ::

Jest glede izgredov ne vem nic..

Je bilo pa kar glasno, ko so peljali nasi in pa Kostelic..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Hypno ::

Ja tkole je blo:
Ko je Kostelič po prvem teku pršu v cilj so začel metat rakete, flaše, pa na policaje pluvat. Pa so jih ene par odpelal :D , pol je biu do drugega teka mir, dokler ni Kostelič biu 3. Pol se je pa spet začel z raketam pa tepl so se neki Bad Blue Boys-i z Violami pa neke navijaške pizdarije skratka :( .

be good, Weed|man
Great are mysteries of the mind ...

BC3 ::

ja upam da so jih zaprl, če so se tepl;(

undefined ::

Upam, da so jim policaji s pendriki povrnili milo za drago, in to fejst, da se ne bodo spet vrnili.;(

ahac ::

Balkan pač.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

se ve, čefurji z belimi štumfi !!! ;)) ...
...jah, balkance nebo nič izočilo..že lani so jih tolkli pa so nazaj pršli, no upam da so jih Viole tako preteple kot vedno Green dragonse pred vsako nogometno tekmo....ker pol nebojo več nazaj pršl...

BlackHole ::

Kaj ne bojo nazaj prišli, še več (mogoče jih bo več kot naših), dosti več jih bo prišlo in kmalu, v Maribor na Zlato lisico. Nasilje ni rešitev dečki.

Blackhole : z takimi izmenčki kot so oni, nimaš kaj debatirat, ker če ni kaj po njihovih merilih, je edina orožje pest in potem seveda fight....
...ja jst komaj čakam ko bodo na dnavniku televiziji rekli - "...izgredi naših navijačev v Mb na zlati lisici, so bili hudo kaznovani.Hudo so jih kaznovale Viole, in prepričani smo da bodo naslednje leot bolj previdni..." ... :D:D

Thomas ::

Slovenci ne marajo nikogar, kot pravi moja ameriška prijateljica ...

Slovencev tudi ne.

Hrvatov tudi (skoraj) ne.

Zdej nej se idoiti začnejo prepirat še drug z drugim.

Ja no, da se pa sklofajo navijači - je pa folklora.

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Slovenci ne marajo nikogar...

a ti nisi Slovenec?
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

Heisenberg ::

jst kot kranjskogorcan nisem nic slisal ne videl, sicer nisem bil na tekmah toda tudi kolegi nic ne govorijo da bi kaj bilo ... sicer pa se domacini se najmanj zanimamo za te dogodke :)

Thrivial ::

Problem je, da na Hrvaskem ni razvita kultura smucarskega navijastva. Saj Hrvati sami po sebi niso hoteli povzrocati tezav ampak le navijati za svojega junaka in se fino imeti.
Tezavne pa so potem seveda udarne frakcije fuzbalerskih jurisarjev kot so BBB, ki jim niti ni prav vazno kdo in kje tekmuje, samo da se tepe.
Predlani na Zlati lisici jih precej sploh ni vedelo kdo je Janica Kostelic!?!
"Neka nasa skijasica ili nesto..."

Dokler bodo (ortodoksni) nogometni navijaci hodili na smucarska tekmovanja bodo vedno problemi. Pa cetudi bodo Anglezi prisli vzpodbujat Baxterja...

Thomas: da se sklofajo navijaci je obicajna rutina na Marakani ali Poljudu, zaradi mene tudi na Old Traffordu, ne pa v Kranjski Gori, Pohorju, Aspnu, Holmenkolnu...

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Thrivial ()

Ja jest sem Slovenc ja. Kar pa seveda ne pomeni, da ne bom kritizirov kukr mi paše!

Šmentana dežela! Še bolj šmentani ljudje!

:D

nisi me razumu. če si Slovenec pol tut ti nobenga ne maraš (po tvojem)

kritiziraš lahko pa kogar hočeš, sam da ne boš ti isti kot so oni ki jih kritiziraš

Thrivial ::

Thomas: tvoja ameriska prijateljica je prevec posplosila.
Ceprav so verjetno tisti, ki nobenega ne marajo ponavadi bolj opazni od strpnih...logicno>:D

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

To velja za povprečnega Slovenca.

Jest nisem povprečen - si domišljam. :D

BlackHole ::

Rok: ja saj take je treba pritisnit ob zid, samo s tem jih ne boš prestrašil tako da ne bi več upali nazaj prit, prej nasprotno, saj veš kako to gre.

YiMMi ::

BBB bi rekel le :
"Se vidimo v Mariboru!!!!"
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......

segi ::

Jaz sem bil tam s kolegi.Saj veste s VIOLami itd.Ker sem navdušen nad skijanjem sem preko VIOL prišel do poceni prevoza in cenejše karte.Vsi kolegi ki so šli zraven ( so VIOLE ) so se hoteli tepsti s DINAMOVIMI navijači.Vse je blo kul dokler ni eden kozarec Markiču v glavo vrgu.To je bil razlog pretepa.Seveda sem tudi jaz malo bek dobo tako da sem še jaz zapadel v pretep.Seveda ko so policaji nardili racijo so v kareto fuknili samo VIOLE in seveda mene.Na postaji so me nato spustili, ker sem poznal policaja s smučišča (s familijo veliko smučamo tam in nas vsi poznajo.Vsako leto po dva tedna.Pa še pir smo temu policaju kdaj plačali, ker nam je psa najdo na smučišču)
Ostali pretepači pa so plačali 20k sit zaradi motenja javnega reda in miru.Če pa bi še policaja kdo napadel bi pa dobil lahko do 6 mesecev zapora.
Fantje ne se zajebavat s tem.Danes lahko en pretep spremeni način življenja.
Vzrok je pa bil alkohol.
To je to.Tako da nebote se menili brez razlage.8-)
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Maribor - Dinamo

Oddelek: Loža