» »

Problemi s flash animacijami

Problemi s flash animacijami

`ripper` ::

Večkrat sem že naletel na tovrstni problem, pa učasih je potem zginil, samo na eni od mašin, ki jo nekako vzdržujem, pa tega ne znam popravit, pa me zanima sledeče:

Uporabljeni sistem je WinXP. V brskalniku ne delajo flash animacije. User sicer nima admin privilegijev (pač firma, kjer ne smejo usi vedeti vsega ;)). Če se na računalnik prijavim kot administrator, zadeva dela, flash se požene takoj. Poskušeno je že bilo s ponovno namestitvijo flash playerja, vendar brezuspešno. Probal sem že obe varjanti, se pravi, da sem z IE downloadal direktno kot plug-in al kaj vem, in pa da sem downloadal namestitveni fajl direktno z Macromedie. Zadeva ne dela, čudi pa me to, da se je meni osebno problem pojavil že na vsaj dveh računalnikih (verjetno tudi več, pa se ne spomnim), na googlu pa ne najdem niti ene strani na to temo. Verjetno zelo narobe iščem, samo... se imam za uporabnika računalnika, ki zna malo več, kot pritisnit power knof... :)

Če se je kdo že srečal s sledečim problemom, bom zelo hvaležen za deljenjem rešitve z mano (če jo ima, seveda ;))...

LP, Jakc
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

darkolord ::

Google vrne tole

`ripper` ::

Svašta... no hvala, bomo probal ino poročam =D

LP in še 1x fala ljepa ;)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41696643 (404) recmajkemi
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
496105474 (21890) _ssd_sata
»

Remix OS 64 bit (napačen) download

Oddelek: Operacijski sistemi
173248 (2889) m3k
»

Problem z YouTube (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7414772 (12909) AmokRun
»

Google Chrome (strani: 1 2 3 )