Forum » Programska oprema » problem
problem
mov ax 0x7c0 ::
Zdravo!
Imam naslednji problem! Iz IE-ja bi rad napisal nov email. Vendar ko kliknem na gumb "mail" in nato "new message" se ne zgodi nič! ne odpre mi nobenega okna in čisto nič... Pc je čisto čist nobenega virusa, črva, ... Veliko sem googlal, pa vendarle se moram obrnit na vas. do sedaj sem ugotovil samo to, da ta operacija kliče MAPI kontrolo... katero sem registriral v sistemu... in še vseeno ne dela! V Basicu sem spisal tudi kratek testni programček, za pošiljanje maila preko MAPI kontrole in, res ne dela. V glavnem, prišel sem do meje mojega znanja v tem sklopu, in se ne premknem nikamor več, nujno rabim pomoč! Prosim, če kateri od vas ve kaj več o tem, da mi pomaga!
Imam naslednji problem! Iz IE-ja bi rad napisal nov email. Vendar ko kliknem na gumb "mail" in nato "new message" se ne zgodi nič! ne odpre mi nobenega okna in čisto nič... Pc je čisto čist nobenega virusa, črva, ... Veliko sem googlal, pa vendarle se moram obrnit na vas. do sedaj sem ugotovil samo to, da ta operacija kliče MAPI kontrolo... katero sem registriral v sistemu... in še vseeno ne dela! V Basicu sem spisal tudi kratek testni programček, za pošiljanje maila preko MAPI kontrole in, res ne dela. V glavnem, prišel sem do meje mojega znanja v tem sklopu, in se ne premknem nikamor več, nujno rabim pomoč! Prosim, če kateri od vas ve kaj več o tem, da mi pomaga!
Vsak dan nekaj novega :)
- premaknilo iz Programiranje: OwcA ()
Duhec ::
Tools/InternetOptions/zavihek Programs/in za E-mail servis izberi Outlook Express.
p.s.
Poizkusi še: Start/Run/MSIMN
Edit: Dodan p.s.
p.s.
Poizkusi še: Start/Run/MSIMN
Edit: Dodan p.s.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Live (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 16146 (8549) | Hanzo |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10344 (7769) | [BISI] |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4351 (2550) | aiko |
» | Kako prestreči odhajajočo pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3485 (2745) | bam88 |
» | Emulatorji konzolOddelek: Igre | 1963 (1547) | skalca_man |