Forum » Šola » Zgodovina-Egipčanske grobnice(nujno do danes)
Zgodovina-Egipčanske grobnice(nujno do danes)
;-) ::
Zdravo,
pri zgodovini smo imeli projektno nalogo z naslovom ZAKLADI EGIPTA.
Jaz sem imel nalogo da opišem GROBNICE in OBELISKE. Vse je že narejeno, vendar do izdelka nimam dostopa, do jutri pa rabim 2minuti govora o OBELISKIH IN GROBNICAH.
Obeliski mi ne delajo nič problemov...GROBNICE pa velike.
Torej PROSIM-če je komu kaj spisat na temo grobnice za 2minuti.
ali pa vsaj napište kar veste pač.
-Hvala
pri zgodovini smo imeli projektno nalogo z naslovom ZAKLADI EGIPTA.
Jaz sem imel nalogo da opišem GROBNICE in OBELISKE. Vse je že narejeno, vendar do izdelka nimam dostopa, do jutri pa rabim 2minuti govora o OBELISKIH IN GROBNICAH.
Obeliski mi ne delajo nič problemov...GROBNICE pa velike.
Torej PROSIM-če je komu kaj spisat na temo grobnice za 2minuti.
ali pa vsaj napište kar veste pač.
-Hvala
ja kul. Vedno najpreverim google in šele potem vprašam.
če iščem Grobnice mi ne najde nič oprijemljivega- pravtako skoraj nobeden drug pripomoček razen kaka knjiga (ki je ap nimam trenutno doma). torej prosim če lahk kdo pomaga
če iščem Grobnice mi ne najde nič oprijemljivega- pravtako skoraj nobeden drug pripomoček razen kaka knjiga (ki je ap nimam trenutno doma). torej prosim če lahk kdo pomaga
l00l ni tak lahk k si misliš sam si pa en dan vzadaj ti.
zdaj je že problem rešen. Smo dobl eno petkico-sej smo si jo zaslužl(smo celo leto špilali igrce k bi mogli projektno delat, zadn tedn smo jo pa kupli od sosošolcev ).
zdaj je že problem rešen. Smo dobl eno petkico-sej smo si jo zaslužl(smo celo leto špilali igrce k bi mogli projektno delat, zadn tedn smo jo pa kupli od sosošolcev ).
PrimozR ::
To ste si pa ful zaslušil. Še bl k jest 2 pr informatki ker sm zadnje pol leta visu na netu pa občasno pomagal sošolki (ja, dobra je ), zadnji teden pa napisu '4 strani'. Brez slik, komi kkšen link, itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gothic 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6406 (1346) | tetriandoch |
⊘ | Ancient Aliens (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68242 (63832) | hamax |
» | Gospodarske in tehnične značilnosti prvih kultur (pomen piramid v Egiptu) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15787 (12347) | world |
» | Kako so Egipčani gradili piramide?? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11812 (9772) | TESKAn |
» | STAR WARS Knights of the old republicOddelek: Igre | 889 (758) | BaRtMaN |