» »

STAR WARS Knights of the old republic

STAR WARS Knights of the old republic

Intl ::

No v glavnem sprašujem vs če mi lahko pomagate pri enem problemu
zataknilo se mi je pri grobnici AJUNTA PALL(če ste pozabili kje to je naj
vam osvežim spomin to je na planetu tvojih sovražnikov-sith-ov)
no vprašanje pa je takšno:kako se jst prebijem skozi tisti steber v tej grobnici
mislim da bi ga mogel sestrelit ampak ne vem kako?
Hvala za odgovore.

Matwic ::

Klikni na njega, da se ti prikaze meni za dodajanje in odvzmemanje predmetov (kot bi kliknil na kaksno omarico), potem pa daj noter granato, pokazala se ti bo vmesna sekvenca...

Intl ::

Hja zdej me pa zanima kako pridem na tisti ladji do "glavnega mosta"
(ta je tista ladja ki te ograbijo)

Precitaj si vodica za Leviathan (opremljen s slikami):

Prison Deck
Command Deck
Bridge
Hangar

Sicer pa nevem kako si ti je lahko tukaj zataknilo saj je pot precej premocrtna, no ja, ce te bo se kaj zanimalo je na tej strani se najboljsi vodic za KOTORja na PCju.

Paramedic ::

Kaka pa je kaj ta igra? A je kaj podobna JK:Jedi Academy al pa JK2?
End transmission.

No po okolici in zgodbi je podobna JK II/III, samo stil igranja je pa popolnoma drugacen saj je KOTOR FRP in ne streljacina oz. sekljacina. Se najbolj je podoben Neverwinter Nights.

Vprasal si tudi po kakovosti, z veseljem lahko recem, da je to eden izmed najboljsih iger tega leta. (tako po zgodbi, kot po igralnosti, grafiki in zvoku).

Highlag ::

V bistvu je klasična FRP-jka z dejavno pavzo za bojevanje. Raziskuješ okolico, rešuješ logične uganke in s tem dobivaš znanje, ki ga pokuriš za nadgradnjo sposobnosti (prepričevanje, hekanje v računalnike, vlamljanje ..), različnih znanj , "Force moči ....
Ko prideš do sovražnika se vklopi pavza, in v tem času lahko zamenjaš oročja, vklopiš ščite, razdeliš ukaze soborcem... Mrtvecem pobereš orožja oklepe denar ...
Odločiš se lahko tudi katero stran sile boš obvladoval. >:D

In za spremembo (glede na druge letošnje naslove) tudi zelo obsežna igrica.

BaRtMaN ::

Sliši se kul. A mi jo priporočaš za moj prvi FRP al naj Gothic igram?

Highlag ::

Ma če ti po pravici povem se mi je zdel Gothic težji.
Imata obe igrici svoj čar. Če ti Star wars sedejo ti bo tale KOTOR sigurno bolj všeč kot Gothic.

Obedve igri sta zelo primerni za zacetnika, zdaj je samo odvisno od tebe ali imas rad igre, ki imajo futuristicno fantazijsko okolje (KOTOR) ali pa srednjevesko fantazijsko okolje (Gothic).

Zgodbo ima sicer KOTOR boljso, samo moras biti vsaj malo izobrazen glede Star Wars vesolja, da jo zares uzivas (gledanje filmov ni ravno dovolj, ker se igra dogaja 4000 let pred prvim filmom)

Pravtako moras vedeti, da ce preziras Star Wars vesolje potem se KOTORja ne dotikaj, ker ti ne bo vsec. Ce pa si kaksen Star Wars geek kot jaz, ti bo pa KOTOR ultimativna igralna izkusnja.

BaRtMaN ::

Bom kar Gothic probal. Enkrat, ko bom imel čas. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najljubša Igra (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
938837 (6221) Tilk
»

Star Wars Knight Of The Old Republic 2 The Sith Lords

Oddelek: Igre