Forum » Pomoč in nasveti » res neverjetno!!
res neverjetno!!
gorenc ::
ne vem ampak spet imam cuden problem. rekli boste, nehaj sprasevati neumnosti, ampak kdor ne vprasa nikoli ne zve. se oproscam ce se je o tem ze govorilo (vem da nisem edini s tem problemom)
ko zazenem racunalo (OS WIN xp) napise da ne more nalodati fileta iz
\systemroot\system32\config\software
ter da je ali pokvarjen ali zasciten proti pisanju,...
tako moram racunalo 3-5x resetirati dokler koncno ne pridem not. kaj mi je storiti?
ko zazenem racunalo (OS WIN xp) napise da ne more nalodati fileta iz
\systemroot\system32\config\software
ter da je ali pokvarjen ali zasciten proti pisanju,...
tako moram racunalo 3-5x resetirati dokler koncno ne pridem not. kaj mi je storiti?
ChiefThunder ::
ma to so ti te bedne finte; upoštevaj zgornja nasveta...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
ChiefThunder ::
lahko je tud ram kriv oz slabo posnet plošček z winsi...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
ceprav sem ze pomislil na "slabo" posnet ploscek skoraj ne morem verjet. ima moj prijatelj iste tezave
sranje
sranje
krucymucy ::
Ma tud kolega zanič plošček!!!
Glede postavljanja sistema pa to: V nedeljo naložim XP, v ponedeljek se usujejo zarad detonatorjev, zopet XP in drugi det. - instaliram miško, se usujejo zarad teh driverjev OK spet od začetka... enih 5x pol pa znorim pa še 2x w2k - pa se mi je glih zdej spet obesu (da mu jebem ...)
Glede postavljanja sistema pa to: V nedeljo naložim XP, v ponedeljek se usujejo zarad detonatorjev, zopet XP in drugi det. - instaliram miško, se usujejo zarad teh driverjev OK spet od začetka... enih 5x pol pa znorim pa še 2x w2k - pa se mi je glih zdej spet obesu (da mu jebem ...)
yo!
rezultati zadnjih testiranj kazejo na to da je glavni krivec skoraj 100% RAM.
groza! zakaj mora biti ravno tavelka ploscica (256megabajtov)?
rezultati zadnjih testiranj kazejo na to da je glavni krivec skoraj 100% RAM.
groza! zakaj mora biti ravno tavelka ploscica (256megabajtov)?
krucymucy moram reci da si zelo vztrajen
jaz sem prisegel da bom takoj ko se mi ob cisti instalaciji sesuje sistem dal nazaj gor WIN 98 (1st. ED)
zaenkrat sem s sistemom nadvse zadovoljen
saj ni res pa je ; s kolegom sva na sluzbenem racunalu (win 2000) pobrisala vse dll filete v system32 direktoriju (no ja vsaj tiste ki so se dali) in potem takoj ugasnila racunalnik tako da sva izpulila napajalni kabel. pocakava pol minute in ga vklopiva. sistem se nalozi brez problema. nekateri programi ki prej niso delovali (winamp,...) celo delujejo?! WTF??
jaz sem prisegel da bom takoj ko se mi ob cisti instalaciji sesuje sistem dal nazaj gor WIN 98 (1st. ED)
zaenkrat sem s sistemom nadvse zadovoljen
saj ni res pa je ; s kolegom sva na sluzbenem racunalu (win 2000) pobrisala vse dll filete v system32 direktoriju (no ja vsaj tiste ki so se dali) in potem takoj ugasnila racunalnik tako da sva izpulila napajalni kabel. pocakava pol minute in ga vklopiva. sistem se nalozi brez problema. nekateri programi ki prej niso delovali (winamp,...) celo delujejo?! WTF??
Yurko ::
Popolnoma enaka zadeva se je zgodila tudi meni (BSOD). Sem probaval System recovery, s konozolo, pa nič. Naj povem, da so na istem računalu XPji delovali BP dobre 3 mesece. Na novo pa sem inštaliral zaradi zamenjave diska. Po dveh dneh pa se je pojavila zgoraj omenjena napaka. Ampak sem samo pognal še enkrat setup (z istega CDja kot vedno) do konca in je bilo v redu.
Močno sumim, da je šlo za virus, ker v dem času (48 ur) nisem inštaliral antivirusa, prišel pa je na moj naslov nek jako čuden mejl. Sicer sem ga takoj zbrisal, ampak očitno prepozno. No, vsaj vem da drugič ta prvo dam gor antivirusni program.
LP, Yurko
Močno sumim, da je šlo za virus, ker v dem času (48 ur) nisem inštaliral antivirusa, prišel pa je na moj naslov nek jako čuden mejl. Sicer sem ga takoj zbrisal, ampak očitno prepozno. No, vsaj vem da drugič ta prvo dam gor antivirusni program.
LP, Yurko
miranpozar ::
Antivirus je prva stvar! Dandanes so hudi virusi in če delaš z glupim in ranljivim Outlook Expressom si lahek plen virusov.
Druga stvar je obnavljanje baze antivirusov vsaj enkrat na teden.
Tretja stvar so zakrpe (hot fixes, ...), saj valda nočeš, da MSjevi programi radodarno poganjajo vse kar jim pride skozi buffer.
Težave v WinXP lahko zelo verjetno povzroči slab RAM! Winsi na NT osnovi (NT, 2000, XP) so bolj občutljivi na slab RAM, zato ti lahko sistem nagaja, medtem ko ti pod Win98 dela normalno! Za preveriti!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Druga stvar je obnavljanje baze antivirusov vsaj enkrat na teden.
Tretja stvar so zakrpe (hot fixes, ...), saj valda nočeš, da MSjevi programi radodarno poganjajo vse kar jim pride skozi buffer.
Težave v WinXP lahko zelo verjetno povzroči slab RAM! Winsi na NT osnovi (NT, 2000, XP) so bolj občutljivi na slab RAM, zato ti lahko sistem nagaja, medtem ko ti pod Win98 dela normalno! Za preveriti!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30018 (13452) | darkolord |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2563) | Mr.B |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | XP massive problemsOddelek: Operacijski sistemi | 1369 (1015) | ql000 |
» | Orenk problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1158) | Neo32 |