Forum » Zvok in slika » SPDIF out na audigy 2
SPDIF out na audigy 2
kajzer ::
Imam logitechove z-5400 zvočnike in bi si kupil eno zvočno kartico pa me zanima kako je z digitalnim izhodom na tej audigy 2 zvočni??
Pa še mnenje katero zvočno naj uzamem?? audigy 2 je po mnenjih baje boljša od 4-ke, za X-Fi pa ne mislim dat toliko...
Pa še mnenje katero zvočno naj uzamem?? audigy 2 je po mnenjih baje boljša od 4-ke, za X-Fi pa ne mislim dat toliko...
5er--> ::
PS: Audigy2 ZS nima optike, tako da jo boš lahko povezal samo preko spdif. (Beri: pazi, da nimaš spdif vhoda na z-5400 že zasedenega s čim.)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
5er hvala za odgovor... zanima me še kje ma ta zvočna sploh konektor za SPDIF? Je treba kej dokupit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kajzer ()
5er--> ::
da malo obudim tole temo... kako je z digitalnim priklopom na x-fi extrememusic!? baje potrebuješ nek creativov converter za priklop kakšnih drugačnih zvočnikov gor (logitech)? bedno se mi zdi kupit neko zvočno pol pa imet analogno povezavo čeprav zo zvočniki digitalni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27961 (15217) | psytoma |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18868 (11204) | sash69 |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5396 (3711) | jRk0 |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2391 (2122) | link_up |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 13037 (8925) | OwcA |