Forum » Loža » Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Temo vidijo: vsi
dzinks63 ::
Zanimivo kako nekateri ne opažajo naravnih pojavov okoli njih. So že kdaj dihali na prostem pozimi globoko pod ničlo, so opazovali izpušne cevi avtomobilov, kamionov ali drugih strojev v obratovanju pozimi globoko pod ničlo, zakaj menijo da so ti pojavi na zemeljski površini normalni, 10km nad površjem pa nekako ne. Jim je jasno v kakšne produkte izgorevajo organske snovi? Za meglo, oblake, rabiš le vlago in dovolj nizke temperature. Če že niso bili nikoli zunaj priča takšnim dogodkom, vsaj gledajo dokumentarce iz dežel katere so temperaturno globoko v minusu? Vse skupaj je bolj troll in paljenje forumašev, da jih meče do plafona, kot pa nerazumevanje pojavov ali pač? Če je to drugo, se je pa potrebno globoko zamisliti nad vsem tem, zakaj je temu tako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
PacificBlue ::
Res je, da trditve glede chemtrailov izvirajo v prvi vrsti iz neznanja oz nepoznavanja atmosferskih pojavov, za katere je kriv clovek. Mislim pa da ni point v tem, da je to normalen pojav in potem v ozadju ni kaj zlovescega oz neprevidljivega. Jaz osebno dokler se sam ne prepricam, ne verjamem nobenemu. Ker je ze bilo v preteklosti toliko skrivnih poskusov na ljudeh..najvec iz strani ameriske vojske, da je tezko reci kaj je res in kaj ni..lahko smo pametni..in tako potesimo svoje strahove. Lahko pa smo open minded in dopuscamo moznost in se s tem ne ukvarjamo. Mogoce je to spet samo conquer and divide taktika stricev iz ozzadja. Podobno kot pri nlpjih in ostalih pojavih..alex jones, david icke in ostali so pa agenti te industrije groze..
TechBeats ::
^
Res je, imam podni vidik glede tega. Nič ni nedolžno, sploh tisti US narod.
Btw sej so rekli, da se šprica proti toči, torej ni samo kondez. Poglejte PDF par strani nazaj, vsa 3 ministerstva so se setala in odobrila (okolje, zdravje, kmetijstvo). Koliko je pa efektivno in neškodljivo je pa drugo vprašanje.
Ti bigwhale pa ne nabiji tvojih še bolj banalnih primerjav.
Res je, imam podni vidik glede tega. Nič ni nedolžno, sploh tisti US narod.
Btw sej so rekli, da se šprica proti toči, torej ni samo kondez. Poglejte PDF par strani nazaj, vsa 3 ministerstva so se setala in odobrila (okolje, zdravje, kmetijstvo). Koliko je pa efektivno in neškodljivo je pa drugo vprašanje.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
BigWhale ::
Bos pa moral kar lepo argumentirati zakaj clovek ne sme biti bog pri delanju oblakov, lahko je pa bog pri delanju psenice ali pa nove pasme psa.
Prav tako se nisi povedal zakaj bi bili ti umetni oblaki slabi in kako so povezani z gripo. Tudi nobenega posta od JanKja o kolici potrebnih snovi za kontaminacijo podrocja nisi komentiral.
Pravis da nekaj ves, a dejstev si nastej zelo malo, se manj je dejstev podkrepljenih z ustreznimi dokazi.
Mipe ::
Ljudje, ljudje! Danes se na veliko zliva te chemtraile! Gledam skozi okno in vidim, kako lije. Groza!
PaX_MaN ::
Z bučkami ne bo nič, bo pa teb ko boš zaužil bučke z dozo aluminija/barija/morgelanov/karjetrenutnomodnoprikemtrejlerjih, ne?
Raje počvakaj dozo morgelanove kemikalije, zgleda ti je malo premalo manjka. xD
Kaj mi mečes besede, a sem kdaj rekel, da je ok za tiste ostale primerjave? Ne v nobenem primeru ni ok, pa naj bo genetsko spremenjena žival, hrana in celo umetni oblaki.
Glede tiste gripe, če ne bo nič v 5dneh potem nima veze in je bilo veliko naklučje.
@Mipe
res je boj se, skrij se v klet pa nikoli več ven.
Bos pa moral kar lepo argumentirati zakaj clovek ne sme biti bog pri delanju oblakov, lahko je pa bog pri delanju psenice ali pa nove pasme psa.
Prav tako se nisi povedal zakaj bi bili ti umetni oblaki slabi in kako so povezani z gripo. Tudi nobenega posta od JanKja o kolici potrebnih snovi za kontaminacijo podrocja nisi komentiral.
Pravis da nekaj ves, a dejstev si nastej zelo malo, se manj je dejstev podkrepljenih z ustreznimi dokazi.
Kaj mi mečes besede, a sem kdaj rekel, da je ok za tiste ostale primerjave? Ne v nobenem primeru ni ok, pa naj bo genetsko spremenjena žival, hrana in celo umetni oblaki.
Glede tiste gripe, če ne bo nič v 5dneh potem nima veze in je bilo veliko naklučje.
@Mipe
res je boj se, skrij se v klet pa nikoli več ven.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
Arto ::
To pa nima res nobene veze - a po jasnem nebu na skivaj špricajo proti toči?
Kaj nima veze? veze ja ta, da se stvar dogaja in ni samo contrail.
...Ubistvu, imam dost teh debat in vaših še večjih buč.
Sem videl zakaj sem nazadne nehal postat v tej temi, isto sranje kot sedaj in spet se vrti v krogu kot na ringelšpilu.
...Ubistvu, imam dost teh debat in vaših še večjih buč.
Sem videl zakaj sem nazadne nehal postat v tej temi, isto sranje kot sedaj in spet se vrti v krogu kot na ringelšpilu.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
BigWhale ::
Raje počvakaj dozo morgelanove kemikalije, zgleda ti je malo premalo manjka. xD
S taksnim odnosom ne bos dalec prisel.
Ampak kruh pa se vedno jes? In stvari narejene iz psenicne moke. Ker psenica je vsa genetsko spremenjena. Ze od pradavnine.
Se vedno nisi povedal kaj je narobe z umetnimi oblaki, zakaj niso v redu in kaj je v njih.
^
Ja tisto sredstvo proti toči je pa kaj drugega kot kemija.. A misliš da jo z navadno vodo zbijajo a, ja to bo to
Ne pametuj ok.
Kaj zakaj niso vredu, kakšno bedasto vprašanje pa je to, potem mi pa povej zakaj so pesticidi škodljivi in zakaj kalna voda ni pitna?
Ja tisto sredstvo proti toči je pa kaj drugega kot kemija.. A misliš da jo z navadno vodo zbijajo a, ja to bo to
Ampak kruh pa se vedno jes? In stvari narejene iz psenicne moke. Ker psenica je vsa genetsko spremenjena. Ze od pradavnine.
Se vedno nisi povedal kaj je narobe z umetnimi oblaki, zakaj niso v redu in kaj je v njih.
Ne pametuj ok.
Kaj zakaj niso vredu, kakšno bedasto vprašanje pa je to, potem mi pa povej zakaj so pesticidi škodljivi in zakaj kalna voda ni pitna?
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
pegasus ::
Hvala da si me spomnil, zdaj pa hitro v trgovino po varikino in en velik kozarec za zdravje, ah sej je samo kemija saj smo vsi iz kemije.
Itak vse je ok, folk nič ni narobe, kdo nas bo kaj kontroliral in zastrupljal svet, ah kje iluzija. Ni nobenega vodstva vse je ena laž. Slovenija ima najboljšo politiko, Janša je car, dela koker češ, denara tud, vse je poceni. Zmaga za vse.
//Peace, over and out.
Itak vse je ok, folk nič ni narobe, kdo nas bo kaj kontroliral in zastrupljal svet, ah kje iluzija. Ni nobenega vodstva vse je ena laž. Slovenija ima najboljšo politiko, Janša je car, dela koker češ, denara tud, vse je poceni. Zmaga za vse.
//Peace, over and out.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
XsenO ::
BTW si morda pomislil, da pride do rasajanje gripe\prehlada lih zato ker je začela šola? Pomisli malo mulc stakne prehlad\gripo. Poleti bi ta mulc ostal doma in morda nalezel par kolegov in ožji družinski krog. Toda šola začela mulc, ki še ne kaže znakov okužbe gre v šolo, tam okuži prvo razred torej okoli 25 ljudi teh 25 v skupnih prostorih šole okuži ostale. Mularija se okužena vrne domov tam naleze družino. Fotr in mamca grejo naslednji dan skupaj z virusom v službo kjer okužijo sodelavce. Določeni tej sodelavci delajo na šalterjih\blagajnah in okužba se širi naprej.
Toda ne ta scenarij je preveč fantazijski ane? Ziher so ozadi illuminati in strici iz ozadja, ki špricajo...
Toda ne ta scenarij je preveč fantazijski ane? Ziher so ozadi illuminati in strici iz ozadja, ki špricajo...
1 + 1 = 1
nejc5 ::
Dečki enim se vam že čisto blede ne vem kaj vam v tisti osrednjeslovenski kotlini kot vodo prodajajo.
Mislite da če bi bilo to delo vladnih zarotnikov:
1. da bi škropili podevi, medtem ko se ponoči ne opazi tako
2. da bi več letal škropilo kot jih dejansko vozi potnike, tovor.
3. da se pri vremenskih spremembah spremeni tudi pojav sledi
4. da bi letala letela cik-cak, v kroge, križ-kraž ali bi leteli v formaciji in po sektorjih škropili ter tako prihranili na bencinu, kemikalijah, času.
Mislite da če bi bilo to delo vladnih zarotnikov:
1. da bi škropili podevi, medtem ko se ponoči ne opazi tako
2. da bi več letal škropilo kot jih dejansko vozi potnike, tovor.
3. da se pri vremenskih spremembah spremeni tudi pojav sledi
4. da bi letala letela cik-cak, v kroge, križ-kraž ali bi leteli v formaciji in po sektorjih škropili ter tako prihranili na bencinu, kemikalijah, času.
BTW si morda pomislil, da pride do rasajanje gripe\prehlada lih zato ker je začela šola? Pomisli malo mulc stakne prehlad\gripo. Poleti bi ta mulc ostal doma in morda nalezel par kolegov in ožji družinski krog. Toda šola začela mulc, ki še ne kaže znakov okužbe gre v šolo, tam okuži prvo razred torej okoli 25 ljudi teh 25 v skupnih prostorih šole okuži ostale. Mularija se okužena vrne domov tam naleze družino. Fotr in mamca grejo naslednji dan skupaj z virusom v službo kjer okužijo sodelavce. Določeni tej sodelavci delajo na šalterjih\blagajnah in okužba se širi naprej.
Ker perfekten scenarij, da glava peče. Kje je pa osebek 0 staknil to gripo, kar v luftu je iz severa zapihala? Oz is kje se je pojavila prašičja, ptičja, kravja bolezen. Kar tako, čist slučajno iz nule?
Aja pa ata smrk ma baje tudi prste vmes, vsaj tako se govori pri NWO.
Jype,
dosti stvari. No1 sigurno voditelji države.
Ok dost zabave iz moje strani, lp adijo, pa prosim ni me treba več citirat.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
jype ::
TechBeats> dosti stvari. No1 sigurno voditelji države.
Jah, lahko bi bli boljši, ampak tudi slabši. Nikakor ne vidim kako naj bi bilo to povezano z izmišljenim "škropljenjem" iz letal.
Jah, lahko bi bli boljši, ampak tudi slabši. Nikakor ne vidim kako naj bi bilo to povezano z izmišljenim "škropljenjem" iz letal.
pegasus ::
Senitel ::
Ker perfekten scenarij, da glava peče. Kje je pa osebek 0 staknil to gripo, kar v luftu je iz severa zapihala? Oz is kje se je pojavila prašičja, ptičja, kravja bolezen. Kar tako, čist slučajno iz nule?
Na nardil so jo samo zato, da lahko tebe j***** v glavo, ker zmer napačne voliš!
A 10 let nazaj so letala spuščala marjetice skozi izpuh? Pa 2000 let nazaj so ljudje živel po 200 let in še, ko so umrli, so umrli zato ker so v glavi kliknil "log out", ker se jim ni dal več skal na kup skladat?
Ukineš medije ala 24kur, RTVSLO,... in ti niti vedel ne boš kaj je to gripa, kaj prašičja gripa in kaj ptičja gripa. Sicer že sedaj ne veš kaj sploh je gripa, kaj šele, da bi vedel kaj je razlika med temi tipi gripe.
Darwin se je pa že itak tolkrat v grobu obrnil, da bo vsak čas kar ven skočil in kričat začel.
Kaj je razlika med "chemtrail"-om in contrailom?
Kaj je razlika med "chemtrail"-om in contrailom?
chemtrail(chemical trail)- slovensko kemijska sled je sled, ki bi jo naj letala puščala pri domnevnem zastrupljanju ljudi
contrail(condensation trail)- vodni hlapi, torej voda iz ozračja ki jo motorji segrejejo do te mere da preide v plinasto stanje
Arto ::
Spet, nobene veze s "fenomenom" chemtrailov. A mogoče kdo na tej strani kaj skriva in se gre zlobne zarote? In kako točno nas bo sejanje oblakov peljalo v grob? A ker mogoče lahko pomagajo pri sušah? Res groza.
Mogoče ste pozabili ampak še par 100 let nazaj so bili za čisto navadne vremenske, fizikalne pojave krivi bogovi. Torej toča, dež, vzhajanje sonca-zahajanje sonca, sočni mrk, suša, požari, strele, grom, potresi, orkani, tornadi so bili vse božjo delo ker so morali nekomu pripisat pojave, ki jih niso razumeli.
In pa niti eni teoriji zarote, ki prihaja iz ZDA ni za verjeti ker kako ima ta folk oprane možgane bi še se lahko korejci kaj naučili. Dejansko so zaprti na tisti njihov del severne amerike in ne grejo nikoli iz amerike vsaj velika večina ne (raezn vojaki xD).
In pa niti eni teoriji zarote, ki prihaja iz ZDA ni za verjeti ker kako ima ta folk oprane možgane bi še se lahko korejci kaj naučili. Dejansko so zaprti na tisti njihov del severne amerike in ne grejo nikoli iz amerike vsaj velika večina ne (raezn vojaki xD).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc5 ()
In kako točno nas bo sejanje oblakov peljalo v grob? A ker mogoče lahko pomagajo pri sušah? Res groza.
Vbistvu ne saj je tudi škropljenje z aluminijem prisotno ampak niso to contraili. Gre se za to da pomaga hladiti ozračje kar pa je zelo dobrodošlo pri boju proti globalnemu segrevanju.
In mislim da ima "the goverment" dovoj drugih načinov da nas zastruplja npr. preko vode, hrane jih precej manj stane kot letalsko gorivo, posadka ter kemični zvarki v takih razsežnoztih.
Imam pa občutek da je vsa ta fora glede chemtrailov prišla od hipijev ki so zadeti kot vedno pogledali proti nebu in rekli kaj če so to strupi. Saj vsi vemo kakšne filozofske debate lahko povzroči "weed".
nejc5> contrail(condensation trail)- vodni hlapi, torej voda iz ozračja ki jo motorji segrejejo do te mere da preide v plinasto stanje
Am, ne, voda je že v plinastem stanju. Kondenzira v kapljice, plinaste vode se ne vidi.
Am, ne, voda je že v plinastem stanju. Kondenzira v kapljice, plinaste vode se ne vidi.
nejc5> contrail(condensation trail)- vodni hlapi, torej voda iz ozračja ki jo motorji segrejejo do te mere da preide v plinasto stanje
Zdaj boš rekel da se pare ne vidi, para je voda v plinastem stanju vsaj tako smo se pri vseh fizikah kar sem jih imel učili.
dbevfat ::
Zdaj boš rekel da se pare ne vidi, para je voda v plinastem stanju vsaj tako smo se pri vseh fizikah kar sem jih imel učili.
Ja, para (voda v plinastem stanju) je nevidna. Tisto, kar vidiš, je para, ki kondenzira v zraku, torej navadna voda v drobnih kapljicah.
nvr2fat
by00 ::
In kako točno nas bo sejanje oblakov peljalo v grob? A ker mogoče lahko pomagajo pri sušah? Res groza.
Vbistvu ne saj je tudi škropljenje z aluminijem prisotno ampak niso to contraili. Gre se za to da pomaga hladiti ozračje kar pa je zelo dobrodošlo pri boju proti globalnemu segrevanju.
In mislim da ima "the goverment" dovoj drugih načinov da nas zastruplja npr. preko vode, hrane jih precej manj stane kot letalsko gorivo, posadka ter kemični zvarki v takih razsežnoztih.
Imam pa občutek da je vsa ta fora glede chemtrailov prišla od hipijev ki so zadeti kot vedno pogledali proti nebu in rekli kaj če so to strupi. Saj vsi vemo kakšne filozofske debate lahko povzroči "weed".
Meni se bolj zdi, da je ta "fora" prišla od paranoičnih ljudi, ki se bojijo vsega okoli sebe in v vsaki stvari vidijo zaroto. OK, mogoče je to povzročil tudi weed :)
Ravno pred kratkim sem zasledil neke teorije zarote, povezane s programom HAARP v Beogradu. Morda pa je nova tržna niša prodaja faradayevih kletk ...
para! ::
Sasmara, če sodeluješ v tej temi na strani hoaxerjev, potem tvoje mnenje v drugih (kot recimo v tisti o cepljenju) šteje še manj! :)
Death before dishonor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para! ()
Ni možno, ker bi sicer letalski zanesenjaki za to vedeli (in tudi dokumentirali in objavili).
Matev ::
jaz sem videl avtomobile ki so spuščali kemtrajle
woow
woow
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: TechBeats ()
Ramon dekers ::
Lahko poda kdo kakšen link o letalih iz 2. svetovne vojne kjer bi se jasno videl ta con/chem trail?
Če bi nas že zastupljali bi vrgli kemikalije v kakšen Ogallala Aquifer.
Če bi nas že zastupljali bi vrgli kemikalije v kakšen Ogallala Aquifer.
Nekako tako ja, no če bo našel kdo kak posnetek na YT. prosim, da ga napopa sem, tistega v črno beli tehniki seveda.
Hvala
Hvala
RejZoR ::
Folk prec privleče iz riti neke teorije zarote, noben pa očitno ne premore kančka logike. Kje letajo letala? Na višinah nad 5 kilometrov. Kakšna je temperatura zraka tam gor? Precej nizka. Kakšna je temperatura izgorevanja v motorjih? Zelo visoka. Kaj nastaja, kadar mešaš dve stvari pri zelo različnih temperaturah? Kondenz, ki se zaradi gibanja letala manifestira kot ravna črta. Wooooow, zastrupljajo nas s kondenzom. We're all gonna die.
Seveda so no tud ostanki goriva, ki potencialno ne zgori povsem ampak to naredi zadevo tolk strupeno kot je vdihavanje neizgorenih hlapov pri avtomobilih. Pa noben ne zganja jebene panike.
Tud noben od teh teoretikov se očitno ni vprašal kaj naj bi imel od tega če nas zastrupljajo. In kaj naj bi neka elita s tem pridobila? Več kot imaš folka pod sabo neglede na sloj, lažje se okoriščaš. Torej zakaj bi zastrupljal folk mi ni glih jasno ampak folk ima vedno neke nore ideje brez vsake logične podlage...
Seveda so no tud ostanki goriva, ki potencialno ne zgori povsem ampak to naredi zadevo tolk strupeno kot je vdihavanje neizgorenih hlapov pri avtomobilih. Pa noben ne zganja jebene panike.
Tud noben od teh teoretikov se očitno ni vprašal kaj naj bi imel od tega če nas zastrupljajo. In kaj naj bi neka elita s tem pridobila? Več kot imaš folka pod sabo neglede na sloj, lažje se okoriščaš. Torej zakaj bi zastrupljal folk mi ni glih jasno ampak folk ima vedno neke nore ideje brez vsake logične podlage...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Kristale?
The Andromeda Strain @ Wikipedia
Gotovi smo
Daj zatakni se nekam.
Like all clouds, contrails are made of water, in the form of a suspension of billions of liquid droplets or ice crystals.
Contrail @ Wikipedia
krneki0001 ::
Folk prec privleče iz riti neke teorije zarote, noben pa očitno ne premore kančka logike. Kje letajo letala? Na višinah nad 5 kilometrov. Kakšna je temperatura zraka tam gor? Precej nizka. Kakšna je temperatura izgorevanja v motorjih? Zelo visoka. Kaj nastaja, kadar mešaš dve stvari pri zelo različnih temperaturah? Kondenz, ki se zaradi gibanja letala manifestira kot ravna črta. Wooooow, zastrupljajo nas s kondenzom. We're all gonna die.
Avioni imajo bolj slabo izgorevanje, dosti slabše kot avtomobil, poleg tega nima katalizatorjev in ostalih zadev in zato je več plinov v izpuhu. Samo to in nič drugega. Nekateri pa iz tega pač vlečejo teorije zatote.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
The Player ::
Teli chemtraily so ena velka uganka, eni pravja ja drugi ne, kaj je res je težko vedeti.
So pa stvari, ki zelo zmedejo situacijo
npr. se spomnim, ko so ta letala spuščala kondenz se je le ta sproti izginjal, sicer ne takoj, ampak mnogo hitreje kot chemtraily, ki pa ostajajo še kake pol ure v zraku, potem se pa še tvorijo v zelo čudne oblike.
In zgornji link iz 2. sv. vojne me je zlo zmedel, ker so nekateri contraily zlo podobni chemtrailom.
slikca med kondenzom in chemtrailom
http://www.google.si/imgres?um=1&hl=sl&...
Tu je dokumentarec o chemtrailih, zlo lepo razloži zadevo, kaj je res pa sami presodite
okoli 1:03:20 je slika z letalom, ki spušča "chemtraile". Če chemtraili ne obstajajo, zakaj neki ima sled pri krilih in ne za motorji, kot bi moralo biti?
in še tisto najbolj pomembno vprašanje,...zakaj špricajo?
Dejnstvo je, da nihče nima interesa uničevati planeta in življenja na njej? Res je,...AMPAK, pomislimo z druge strani. Kaj je skupni imenovalec kapitalistov? Dobiček. In kako pridemo do dobička? S storitvijo (industrija itd.). In kaj je največji problem pri storitvah? Stroški. In kot poznamo veliko kapitalistov naredijo vse za dobiček tudi, če grozi ekološka katastrofa in tuki je že smisel zakaj bi začeli zastrupljati planet.
Dejstvo je, da je človek sposoben umetno nadzorovati vreme in s chemtraili naj bi bilo to možno. In če imaš moč nadzorovati vreme lahko dosežeš marsikaj. Lahko rešiš letino pred sušo ali točo, lahko pa jo uporabiš za destruktivne namene in povzročiš poplave ali točo v velikosti lubenice.
Tudi Kitajci znajo nadzorovati vreme, so javno priznali, baje so svoje znanje uporabili na olimpijskih igrah, ker je grozil dež.
čedalje več je tudi neobrazloženih vremenskih pojavov, zato tudi taka skrb, o chemtrailih. Se spomnite snega v Afriki? Aprila 25 stopinj celzija? Čedalje več naravnih katastrof? itd.
Spomnim se tudi, da je bilo včasih v LJ pozimi mnogo več sonca kot ga je danes. Danes če pa je sonce pozimi je pa skrit za tako meglico, ki je pa včasih sploh ni bilo, no to naj bi bil tudi plod chemtrailov.
Kovine od chemtrailov padejo nazaj na zemljo in se tako zastruplja voda in zemlja, zanimivo bi bilo preverit kaj vsebuje naša zemlja in voda.
Upam, da je res tako kot pravite, da je to le kondenz, ampak sj veste, dans je vse možno. Mogl bi mal raziskat zadeve, šele pol bi lah bli bližji resnice
So pa stvari, ki zelo zmedejo situacijo
npr. se spomnim, ko so ta letala spuščala kondenz se je le ta sproti izginjal, sicer ne takoj, ampak mnogo hitreje kot chemtraily, ki pa ostajajo še kake pol ure v zraku, potem se pa še tvorijo v zelo čudne oblike.
In zgornji link iz 2. sv. vojne me je zlo zmedel, ker so nekateri contraily zlo podobni chemtrailom.
slikca med kondenzom in chemtrailom
Tu je dokumentarec o chemtrailih, zlo lepo razloži zadevo, kaj je res pa sami presodite
okoli 1:03:20 je slika z letalom, ki spušča "chemtraile". Če chemtraili ne obstajajo, zakaj neki ima sled pri krilih in ne za motorji, kot bi moralo biti?
in še tisto najbolj pomembno vprašanje,...zakaj špricajo?
Dejnstvo je, da nihče nima interesa uničevati planeta in življenja na njej? Res je,...AMPAK, pomislimo z druge strani. Kaj je skupni imenovalec kapitalistov? Dobiček. In kako pridemo do dobička? S storitvijo (industrija itd.). In kaj je največji problem pri storitvah? Stroški. In kot poznamo veliko kapitalistov naredijo vse za dobiček tudi, če grozi ekološka katastrofa in tuki je že smisel zakaj bi začeli zastrupljati planet.
Dejstvo je, da je človek sposoben umetno nadzorovati vreme in s chemtraili naj bi bilo to možno. In če imaš moč nadzorovati vreme lahko dosežeš marsikaj. Lahko rešiš letino pred sušo ali točo, lahko pa jo uporabiš za destruktivne namene in povzročiš poplave ali točo v velikosti lubenice.
Tudi Kitajci znajo nadzorovati vreme, so javno priznali, baje so svoje znanje uporabili na olimpijskih igrah, ker je grozil dež.
čedalje več je tudi neobrazloženih vremenskih pojavov, zato tudi taka skrb, o chemtrailih. Se spomnite snega v Afriki? Aprila 25 stopinj celzija? Čedalje več naravnih katastrof? itd.
Spomnim se tudi, da je bilo včasih v LJ pozimi mnogo več sonca kot ga je danes. Danes če pa je sonce pozimi je pa skrit za tako meglico, ki je pa včasih sploh ni bilo, no to naj bi bil tudi plod chemtrailov.
Kovine od chemtrailov padejo nazaj na zemljo in se tako zastruplja voda in zemlja, zanimivo bi bilo preverit kaj vsebuje naša zemlja in voda.
Upam, da je res tako kot pravite, da je to le kondenz, ampak sj veste, dans je vse možno. Mogl bi mal raziskat zadeve, šele pol bi lah bli bližji resnice
Matev ::
Dejstvo je, da je človek sposoben umetno nadzorovati vreme in s chemtraili naj bi bilo to možno.
wtf?
si ti kaj jedel?
povzročiš poplave ali točo v velikosti lubenice.
kak link?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13261 (10587) | dzinks63 |
» | Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontroloOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14018 (10211) | pegasus |
» | čuden objekt na nebu?Oddelek: Loža | 3946 (2787) | stb |
» | Zaprt zračni prostorOddelek: Problemi človeštva | 4453 (3641) | poweroff |
⊘ | Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10563 (8715) | imagodei |