» »

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Temo vidijo: vsi
««
12 / 29
»»

Arto ::

Bistvo tega videa je:da delajo umetne oblake,kar je tudi jasno povedano

O ne, kondenz nas bo vse pogubil!

iggy ::

Tega noben ne zanika, oblak je nastal iz kondenzacijske sledi. Me veseli, končno razumeš.
Hey, you're fat!

Matev ::

(2) Takšnih sledi letala "včasih" niso puščala za sabo.

in od kje tebi zamisel da bi morala biti letala pred XX leti enako kot so danes

JanK ::

Iz preprostega dejstva, da pri gorenju 1 kg goriva nastane "X" kg vode. In kolicina "X" ostaja enaka, danes, vceraj, predvcerajsnjim, pred enim ali pa 1000 leti.

M-XXXX ::

Na moje vprašanje še zdaj nisem dobil odgovora:

Je kdo od vas zagovornikov sploh že letel z letalom?

in hitrost letal je enako včeraj, danes in jutri?

Priblizno, da.

== Stara letala (jih ne delajo vec)
- Boeing 707, zelo razsirjen, prvo leto izdelave 1957, najvec prodanih leta 1968, cruise speed 1000 km/h
- Douglas DC-8, cruise speed 950 km/h
- Douglas DC-9, take je imela Adria, max cruse speed okoli 900 km/h (odvisno od variante).

== Srednje staro letalo
- Boeing 747, max speed 955 ali 988 km/h (odvisno od variante)

== Nova letala:
- Boeing 777, max cruise speed 950 km/h
- Airbus A340, max cruise speed okoli 900 km/h

Boeing 707, zelo razsirjen, prvo leto izdelave 1957

ja a ta pa ni imel kondenzacijske sledi?

dej ne streli kozlov

če prvič vidite avion ...

ah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

Ah, mislim, da je prislo do nesporazuma. Da razjasnimo: ideja chemtrails in vsa mitologija za tem se mi zdi neumna. Kondenzacijskih sledi se tudi jaz spomnim iz 70h let, ker sem bil kot otrok freak na avijone (iz tega naslova so me, ko sem bil se v osnovni soli, na Brniku zacasno zadrzali na policiji, ampak to je druga zgodba). In ja, mislim, da se v grobem izpuh letal ni kaj dosti spremenil (iz razlogov, ki sem jih navedel). Kvecjemu manj izpuha za transport ene tone bi pricakoval od danasnjih letal, ker so pac danes motorji in letala bolj ucinkoviti. Celotna kolicina izpuscene vode pa je sedaj jasno vecja, ker je promet bolj gost. Ampak to seveda nima zveze s kakrsnokoli kemikalijo, saj je popolnoma "unfeasible" transportirati dovolj velike kolicine, da bi lahko bil efekt kaj vecji od pljunka v morje.

swamigi ::

Zanimivo v tem videu je tudi tole ko pove,da so letala te umetne oblake naredila na višini od 4 do 6 tisoč metrov.

Ko pa vi vsi vseste da kondezacijske sledi lahko nastanejo na višini okoli 8 km in mora bit hladneje od -30 stopinj(tko približno).

Torej kaj je v teh umetnih oblakih ?

hamax ::

Ce je na 0m nadmrske visine ~0°C, potem je na 6000m zadosti hladno za nastanek contrailov.
Sicer pa, ce v videu pravijo, da je letalo letelo na 6000m, to se ne pomeni, da je res.

krneki0001 ::

Swamigi:
[i]Ker ta letala,ki škropijo so vojaška predelena letala posebej za to nalogo :)[/i]
Ni res. Ta letala so potniška letala. Letala imajo na zadnjem delu dodatni rezeorvar ki je popolnoma neodvisno od letala. Pumpo se krmili iz tal oz preko satelitov. Na začetku v preizkušnji so imela to samo vojaška letala ja, sedaj pa ko je projekt v zadnjem stadiju pa imajo to po večini vsa.

Nakladanje. Letala naj nebi imela nobenih dodatnih rezervarjev, ker že tako nimajo placa za te bedarije. Če že, potem bi se to mešalo v gorivo in se sproščalo v izpuhu.

Pa nehajte že nakldatat o teh kemičnih repih. To je navaden kondenz.
A pol moj avto tut spušča chemtraile? Ko sem ga zjutraj vžgal, da bi šel na pokljuko (kjer je bilo v nedeljo -22 stopinj), pa se je kadilo iz izpuha - celih 10 minut se ni razkadilo, ko sem ga štartal pred hišo. Dim je kr na mestu ostajal, se sploh razkadil ni. To je sigurno petrolova ali omv-jeva zarota - zdej bodo zarad tega vsi slovenci zgubil jajca (se bodo pomanjšala), slovenke bodo pa jajčnike kr zvalile k kure. :P

analiza snega

edit:typo

Kako snega, če pa piše na papirju - analiza vode in vzorec: pitna voda?

Zgodovina sprememb…

dzinks63 ::

Ko pa vi vsi vseste da kondezacijske sledi lahko nastanejo na višini okoli 8 km in mora bit hladneje od -30 stopinj(tko približno).

Chemtraili so oblaki in ti so včasih celo čisto pri tleh, in sploh ni nujno, da je zelo mrzlo, okoli nule je že zadost.

mogoče tisto kar je v tvoji glavi
megla

somebody16 ::

Te vaše "chemtrail-e", gledam že odkar sem začel gledati v nebo (~25 let) in noben me ne bo prepričal, da je to nekaj novega in da naj bi se pojavilo šele v zadnjih nekaj letih.

bluefish ::

Te vaše "chemtrail-e", gledam že odkar sem začel gledati v nebo (~25 let) in noben me ne bo prepričal, da je to nekaj novega in da naj bi se pojavilo šele v zadnjih nekaj letih.
Ampak pazi zdaj to - oni (teoretiki zarote in podobni lunatiki) te želijo prepričati, da je tvoja predstava o sledeh na nebu le posledica dolgotrajne medijske kampanje ter da si pred 25 leti gledal le namišljene sledi (nekako tako, kot oni, ki se zadevajo z gobicami in potem vidijo male vsemogočne možice v ozadju).

PacificBlue ::

Da razjasnimo: ideja chemtrails in vsa mitologija za tem se mi zdi neumna.

We can trace the beginnings of Operation Cloverleaf right to the Strangelove brain of Dr. Edward Teller, father of the hydrogen bomb and proponent of nuking inhabited coast lines to rearrange them for economic projects. Before he died in 2003, Teller was director emeritus of Lawrence Livermore National Laboratory, where plans for nuclear, biological and directed energy weapons are crafted. In 1997, Teller publicly outlined his proposal to use aircraft to scatter in the stratosphere millions of tons of electrically-conductive metallic materials, ostensibly to reduce global warming.

Veliko sem že povedal v tej temi o tem, se mi tud ne da iskat vsega za nazaj, samo obstajajo zanesljivi dokazi, da so obstajala (in mogoče še) operacije, ki so se ukvarjale z škropljenjem višjih plasti atmosfere iz letal. Zato sploh ne bi bil tako prepričan, da se nič kaj takšnega "mitološkega" ni dogajalo.
I’m out.
:3

BigWhale ::

Na dan z dokazi! Pa se povej kaj so skropili.

Jest imam tudi dokaze, da sem jaz pol-bog, samo se mi jih ne da zdej iskat. So pa zanesljivi! Garantiram.

McMallar ::

Zato sploh ne bi bil tako prepričan, da se nič kaj takšnega "mitološkega" ni dogajalo.

Tega ni nihče trdil. Jaz sem tudi prepričan, da so kaj takšnega kdaj testirali. Da pa se to dogaja v takšnem obsegu, kot nekateri trdijo, in na takšen način. To pa so bučke.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Na dan z dokazi! Pa se povej kaj so skropili.

Tule je celo akt, ki prepoveduje uporabo chemtrailov:

Kokr se ga držijo, pa bi lahko ugibali. Je pa lahko dokaz, da so delali na tem.

H.R. 2977

SEC. 7. DEFINITIONS.

In this Act:

(1) The term `space' means all space extending upward from an altitude greater than 60 kilometers above the surface of the earth and any celestial body in such space.

(2)(A) The terms `weapon' and `weapons system' mean a device capable of any of the following:

(i) Damaging or destroying an object (whether in outer space, in the atmosphere, or on earth) by--

(I) firing one or more projectiles to collide with that object;

(II) detonating one or more explosive devices in close proximity to that object;

(III) directing a source of energy (including molecular or atomic energy, subatomic particle beams, electromagnetic radiation, plasma, or extremely low frequency (ELF) or ultra low frequency (ULF) energy radiation) against that object; or

(IV) any other unacknowledged or as yet undeveloped means.

(ii) Inflicting death or injury on, or damaging or destroying, a person (or the biological life, bodily health, mental health, or physical and economic well-being of a person)--

(I) through the use of any of the means described in clause (i) or subparagraph (B);

(II) through the use of land-based, sea-based, or space-based systems using radiation, electromagnetic, psychotronic, sonic, laser, or other energies directed at individual persons or targeted populations for the purpose of information war, mood management, or mind control of such persons or populations; or

(III) by expelling chemical or biological agents in the vicinity of a person.

(B) Such terms include exotic weapons systems such as--

(i) electronic, psychotronic, or information weapons;

(ii) chemtrails;

(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;

(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;

(v) laser weapons systems;

(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and

(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.

The term `exotic weapons systems' includes weapons designed to damage space or natural ecosystems (such as the ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and tectonic systems with the purpose of inducing damage or destruction upon a target population or region on earth or in space.

http://www.govtrack.us/congress/billtex...
I’m out.

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

Oh, boy, še več PBjevih laži. Ne da sem presenečen, ampak ko ravno debatiramo.
Tule je celo akt, ki prepoveduje uporabo chemtrailov: Kokr se ga držijo, pa bi lahko ugibali.

Noup:
The bill died in committee (April 9, 2002) because of an unfavorable executive comment received from the Department of Defense.[92]

Je pa lahko dokaz, da so delali na tem.

In noup, šlo je za krdelo spejshuggerjev:
Webre and Rosin started an organization called the “Institute For Cooperation In Space“, an organization whose primary purpose is to promote adoption of the Space Preservation Act. The ICIS states on its web site in part:

Humanity is on the threshold of a quantum leap in consciousness and endeavor.We must now take action to preserve this grand opportunity by preventing the weaponization of space.

We have a critical choice – to explore the great unknown of outer space or to risk continued suffering and disasters, devastation or obliteration. We can rise above different perspectives and actions that didn’t, don’t, and won’t cause second order change, actions that recognize our high consciousness and human potential applied with out-of-the-box thinking and intention to cause second order change, or we can continue the status quo of protesting the old and accepting the same that would only lead us to more violence instead of peace.

In 1997, Teller publicly outlined his proposal to use aircraft to scatter in the stratosphere millions of tons of electrically-conductive metallic materials, ostensibly to reduce global warming.

Predlaga uporabo letal [etc]? Noup, predlaga(jo) raziskave v tej smeri:
We propose research directed to quite near-term realization of one or more of these inexpensive approaches to cancel the effects of the "greenhouse gas" injection.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

No, v ZDA so leta 1969 sprejeli tudi "The Extra-Terrestrial Law"

http://www.beyondweird.com/etlaw.html

On 16 July 1969, a United States law was passed called the "Extra-Terrestrial Exposure Law" that made it illegal for the public to come in contact with extra-terrestrials or their vehicles. (Title 14, Section 1211 of the Code of Federal Regulations). Anyone found guilty of such contact could face up to one year imprisonment as well as a fine of $5000. Also, any individual who had been "exposed" could be quarantined under armed guard by the NASA administrator without a hearing.

Po PacificBlue-jevo je to dokaz za obstoj malih zelenih mozicljev.

Tule je celo akt, ki prepoveduje uporabo chemtrailov:
Kokr se ga držijo, pa bi lahko ugibali. Je pa lahko dokaz, da so delali na tem.

Noup:
The bill died in committee (April 9, 2002) because of an unfavorable executive comment received from the Department of Defense.[92]

Me sploh ne preseneča. "unfavorable executive comment" je kaj naj bi to natančno pomenilo?:)

Predlaga uporabo letal [etc]? Noup, predlaga(jo) raziskave v tej smeri:

Ti brihta, preberi si še enkrat: omenja dele atmosfere kamor bi mogli šropit, omenja celo:

"We estimate a total cost of lifting massinto the stratosfere on wide-body commercial aircraft to be 0.3$/pound."
I’m out.

Zgodovina sprememb…

Tole je pravi chemtrail izpust in letalo mora zato biti posebej prirejeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

zanimivo na tole še kr ni odgovora

Zanimivo v tem videu je tudi tole ko pove,da so letala te umetne oblake naredila na višini od 4 do 6 tisoč metrov.

Nevarne snovi, ki pozvročajo raka.
Hey, you're fat!

Ti brihta, preberi si še enkrat: omenja dele atmosfere kamor bi mogli šropit, omenja celo:

"We estimate a total cost of lifting massinto the stratosfere on wide-body commercial aircraft to be 0.3$/pound."
S tem, da odebeljeni del cilja na tip letal. Verjetno ne veš, da laserski sistem za uničevanje laserskih izstrelkov v zraku temelji na civilnem B747.

"unfavorable executive comment" je kaj naj bi to natančno pomenilo?:)

Da ni bilo sprejeto, ergo ni v uporabi, ergo ni ničesar, kar "prepoveduje uporabo chemtrailov".

"Ti brihta, preberi si še enkrat: omenja dele atmosfere kamor bi mogli šropit, omenja celo:[...]"

Samo zate, stran 18., orumeneno, celo:
The purpose of this paper is not to advocate definite solutions. It is only to augment the scientific effort to find solutions of general acceptability and benefit.

Zgodovina sprememb…

"unfavorable executive comment" je kaj naj bi to natančno pomenilo?:)

Da ni bilo sprejeto, ergo ni v uporabi, ergo ni ničesar, kar "prepoveduje uporabo chemtrailov".

To vem. Samo vzrok me zanima.

"Ti brihta, preberi si še enkrat: omenja dele atmosfere kamor bi mogli šropit, omenja celo."
Samo zate, stran 18., orumeneno, celo:
The purpose of this paper is not to advocate definite solutions. It is only to augment the scientific effort to find solutions of general acceptability and benefit.

To čist nič kaj ne spremeni.

S tem, da odebeljeni del cilja na tip letal. Verjetno ne veš, da laserski sistem za uničevanje laserskih izstrelkov v zraku temelji na civilnem B747.

O kakšnem laserskemu uničevanju raket ti govoriš? Tisti link od Pax Man govori čist o nečem drugem.
In ja omenjena so civilna letala, za takšne operacije.

Ali to počnejo? ne vem natančno, sumim pa ker so zmožni.
I’m out.

http://slo-tech.com/forum/t222419/p2571...
http://slo-tech.com/forum/t222419/p2571...
zanimivo, res ...

jest10 ::

jaz sem videl odgovor, ga ti nisi?

Ce je na 0m nadmrske visine ~0°C, potem je na 6000m zadosti hladno za nastanek contrailov.
Sicer pa, ce v videu pravijo, da je letalo letelo na 6000m, to se ne pomeni, da je res.

Sicer pa hej, par dni nazaj je bilo na celih 700m nadmorske -29 stopinj, kje je šele tvojih 6000m:P

Chemtraili so oblaki in ti so včasih celo čisto pri tleh, in sploh ni nujno, da je zelo mrzlo, okoli nule je že zadost.

A to so za vas odgovori he he
Sedi 1
Pa še kr enkrat v osnovno šolo pobje.Pa malce se zresnite.

Še vedno ni nobenega pametnega odgovora :))

Am prjatu, komu ti sedi 1? Boš mogu pa usaj osnovnošolsko fiziko & kemijo čez dat, da preden boš ti dragi gobičar lahko tako izjavo spustu :)
Hey, you're fat!

A to so za vas odgovori he he
Sedi 1
Pa še kr enkrat v osnovno šolo pobje.Pa malce se zresnite.

Še vedno ni nobenega pametnega odgovora :))

Na, NMS. Zdej pa v jok pa na lustr.

Zgodovina sprememb…

XsenO ::

Kar gre gor pride tudi dol, tako da dokler nekdo ne naredi raziskave tal tam kjer so "škropili" s chemtrail in te raziskave dokažejo, da so določene snovi v vzorcih, ki nebi smele biti v večjih kot po standardih določenih količinih, je kakršnokoli govorjenje o obstoju te zarote eno samo trollanje.
1 + 1 = 1

Pojem nizka oblačnost (pri kateri so oblaki do 2.500 metrov visoko) ti ni znan?

Where do contrails form?
Contrails are human-induced clouds that only form at very high altitudes (usually above 8 km - about 26,000 ft) where the air is extremely cold (less than -40°C)

http://asd-www.larc.nasa.gov/SCOOL/cont...

Aja tole piše na Nasini strani.

Mislim,da bi vi vsi morali to vedet,kdor pa tege neve pa naj več ne komentira v tej temi

Tko,da ti z vso pravico napišem sedi 1 !!!

In še vedno ni odgovora kakšni oblaki lahko nastanejo za vojaškimi letali na višini od 4 do 6 km????

Mislim,da bi vi vsi morali to vedet,kdor pa tege neve pa naj več ne komentira v tej temi
Tko,da ti z vso pravico napišem sedi 1 !!!

Citiranje ti tudi ne gre ravno od rok:
Currently, we have only a few estimates of
where, how many, and how often contrails occur
.
In order to understand the effect of contrails on the
climate, we need to know much more about
contrails.

Sedi, NMS.

Zgodovina sprememb…

O kakšnem laserskemu uničevanju raket ti govoriš? Tisti link od Pax Man govori čist o nečem drugem.
Odgovarjam na citirano.

hamax ::

Contrails are human-induced clouds that only form at very high altitudes (usually above 8 km - about 26,000 ft) where the air is extremely cold (less than -40°C)

In to naj bi bil zate dokaz, da so contraili na 6km nadmorske visine povsem nemogoci? Cestitam.
-40°C pa pri taki visini tudi ni noben problem.

In to naj bi bil zate dokaz, da so contraili na 6km nadmorske visine povsem nemogoci? Cestitam.
-40°C pa pri taki visini tudi ni noben problem.

Če bi prebral tole piše na Nasini strani.
neutemeljen odgovor
naslednji

Zgodovina sprememb…

• spremenil: swamigi ()

Swarmigi nehaj delit kole naokoli in si ga rajega enega sam zabij. Prvo kot prvo usually != only, drugo kot drugo preberi še ostalo od tvojega linka in boš videl
(Exceptions occur in places like Alaska and Canada, where such very cold air can sometimes be at or near ground level.)

...
1 + 1 = 1

(Exceptions occur in places like Alaska and Canada, where such very cold air can sometimes be at or near ground level.)

Že že ampak tole se je zgodilo v Nemčiji velika razlika.Ne spreminjaj teme :)

Torej kaj spušča letalo na 4 do 6 km ????
Kondezacijske sledi že ne.

Čuden pojav

Čuden pojav

Tale pojav pa jaz zadnje čase kar pogosto opažam. Ponavadi bolj zjutraj. Izgleda kot, da bi bil pvsod nekakšen dim, neka gosta bela snov. Po mojem mnenju gre za nekaj sumljivega, in bi bilo pametno naredit kakšno analizo zraka. Zanimivo tudi, da se ta stvar pojavlja predvsem zjutraj ter ponoči, ko večina ljudi spi. Verjetno zato, da bi jo videlo čim manj ljudi. Chemfog ... ?

Že že ampak tole se je zgodilo v Nemčiji velika razlika.Ne spreminjaj teme :)

Torej kaj spušča letalo na 4 do 6 km ????
Kondezacijske sledi že ne.

Sej je popolnoma nemogoče, da v kjerkoli v Europi se temperature pri tleh spustijo na okoli -20 še manj pa je to možno, da se zgodi 4 do 6 km v luftu ane? Ma delaj se neumnega naprej, če se ti že da.
1 + 1 = 1

BigWhale ::

Zanimivo tudi, da se ta stvar pojavlja predvsem zjutraj ter ponoči, ko večina ljudi spi. Verjetno zato, da bi jo videlo čim manj ljudi. Chemfog ... ?

Tole sem jest opazil ze nekajkrat. Videl sem pa tudi tole, k sem se peljal za enim avto, mislim se kr pogosto opaza. JAKO CUDNO!

Karaya 52 ::

Ne vidite da gre za resnega bolnika? Par strani nazaj sem swamigiju napisal metodo s katero bi "razkrinkal vpletene letalske prevoznik". Za dober mesec je zginil, se spet vrnil z novimi "podatki". Doživel epic fail, nato zginil. Priplaval na površje s fotografijami avstrijskega zračnega prostora in domnevnim škropljenjem. Ponudil sem mu pomoč, ponovno poniknil. V tem trenutku se namenoma obeša na podatke ki jih je težko potrditi. Perpetuum mobile.

YaN-cH ::

Se pa človek težko odloči, če je to spoštovanja vredno ali pomilovanja, ko hočejo nekateri z glavo skozi zid. Mislim, da je Jank na začetku te teme ali ene podobne lepo izračunal kake količine bi potrebovali za opazno onesnaženje zemlje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: YaN-cH ()

Karaya 52 ::

Ne, to je patološko, nobenega dvoma. Depresija, paranoja, bežanje pred realnostjo...

Zanimivo sama izmikanja odgovorom.
Pa še sami exsperti ste tukaj pa nemorete odgovorit na preprosto vprašanje.

Kaj škropijo vojaška letala na 4 do 6 km?
In povdarek je na vojaška.

Tko je namreč dejal napovedovalec vremena na ZDF-u
««
12 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7013366 (10692) dzinks63
»

Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontrolo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3714151 (10344) pegasus
»

čuden objekt na nebu?

233981 (2822) stb
»

Zaprt zračni prostor

Oddelek: Problemi človeštva
284497 (3685) poweroff

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

11410644 (8796) imagodei

Več podobnih tem